עבור לתוכן

הגדרת מדפסת כמדפסת רשת

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מדפסת מדגם 4500 של hp עכשיו אני יודע שקיימת אפשרות להגדיר אותה כמדפסת רשת עכשיו רציתי לדעת איך מגדירים אותה כמדפסת רשת אבל אני רוצה גם שיהיה אפשר להדפיס דרכה גם כאשר המחשב שאליו היא מחוברת כבוי

תודה לעוזרים

פורסם

אם לדגם שברשותך יש חיבור רשת (חוטי או אלחוטי) אז אפשר לחבר אותה ישירות לרשת, ואז אין דבר כזה בכלל "המחשב אליו היא מחוברת" כי אפשר לגשת אליה מכל מחשב ברשת באמצעות כתובת הIP שלה.

אם יש לך דגם בלי חיבור רשת, תצטרך לחבר אותה למחשב כלשהו ולשתף (ואז כמובן שהוא צריך להיות דלוק). מה שכן, אם יש לך ראוטר עם כניסת USB שתומכת בשיתוף מדפסות, תוכל לחבר את המדפסת לשם.

פורסם
  • מחבר

[ATTACH]5342[/ATTACH] זאת המדפסת

פורסם

מהתמונה הלגמרי-לא-ברורה שלך אני יכול להניח שמדובר בדגם HP Officejet 4500 Wireless (זה מה שאמור להיות כתוב על הפאנל מקדימה).

אם כן, זה אומר שמדובר בדגם שתומך ברשת אלחוטית. בהנחה שיש לך ראוטר אלחוטי להתחבר אליו, תוכל לעקוב אחרי ההוראות באתר של HP עצמם:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03723094&cc=il&dlc=he&lc=he

אם משהו לא ברור, תוכל כמובן לשאול שוב פה.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה ויעדכן אם זה עבד

פורסם
  • מחבר

לי אמרו שרק צריך להתקין את הדרייכר שלה בכל מחשב שאיתי אני רוצה לשתף את המדפסת ואז פשוט הוסף התקן

פורסם

זה חלק מהתהליך. ברגע שהיא מחברת לרשת צריך "לגלות" אותה לפני שיוצרים תקשורת.

הכל מפורט לך בחוברת של המוצר.

פורסם
  • מחבר
זה חלק מהתהליך. ברגע שהיא מחברת לרשת צריך "לגלות" אותה לפני שיוצרים תקשורת.

הכל מפורט לך בחוברת של המוצר.

אם אני מגדיר את המדפסת כמדפסת אלחוטית זה לא מבטל לי את האפשרות להדפיס מהמחשב המדפסת מחוברת אליו בUSB?

פורסם
  • מחבר
למה?

אני שואל אם זה יבטל לי או לא ועוד משהו שהמדפסת מבקש ממני לרשום wpa passphrcase אני אמור לרשום לה את לשרת אלחוטית נכון ?

פורסם

אני שואל למה כי אני לא מבין איך אתה מגיע למסקנות האלו.

יש לך יכולים להגיע ביותר ממשק אחד למדפסת, אז אף ממשק לא מבטל את השני. אין שום הגיון בזה.

לגבי כל השאלות שאתה מעלה פה:

יש חוברת עם מידע על הכל. כדאי מאוד לעיין בה מדי פעם.

http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c02051571.pdf

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים