עבור לתוכן

מהירות ה-PCI בלוח Asus TUSL2-C.

Featured Replies

פורסם

:kopfpatsch:

נו באמת, הרי אמרת שלוח שמותאם במיוחד לטואלטין לא עובד איתו... נו באמת...

• תגובות 32
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ברור CUSL בכלל לא מותאם למעביד טואלאטין!

לכן אסוס יצאו עם הTUSL2 שהוא אותו דבר, רק מתאים לטואלטין. אנא שקול דבריך לפני שאתה מתחיל להציג לי פה "עובדות שלא נתן להתכווח עמן".

פורסם

תרגע מותק, תרגע.

אמרתי שטעיתי.

שתה כוס מים.

פורסם

תרגע מותק, תרגע.

אמרתי שטעיתי.

שתה כוס מים.

אני שותה רק קפה שחור(לא הזה הערבי עם הגרעינים שתמיד מביאים פה בבתי קפה), לכן אני פקעת עצבים.

פורסם

זה ברור CUSL בכלל לא מותאם למעביד טואלאטין!

לכן אסוס יצאו עם הTUSL2 שהוא אותו דבר, רק מתאים לטואלטין. אנא שקול דבריך לפני שאתה מתחיל להציג לי פה "עובדות שלא נתן להתכווח עמן".

אבל את'לון וקום - הבנתי שבלוח הזה אי אפשר להעלות את ה Vcore נכון ?

(ואני לא חושב שה 0.025 ''תוספת'' שהלוח הזה מספק למעבד כברירת מחדל,יספיק להמהרה רצינית)...אני טועה ?

פורסם

אפשר לשנות VCORE מגרסאת ביוס 1009 ומעלה !

פורסם

אפשר לשנות VCORE מגרסאת ביוס 1009 ומעלה !

אויש...נפתרה לי בעיה גדולה...(בקשר לשידרוג...)

תודה רבה :)

פורסם

(ואני לא חושב שה 0.025 ''תוספת'' שהלוח הזה מספק למעבד כברירת מחדל,יספיק להמהרה רצינית)...אני טועה ?

אני לא ידוע למה לאנשים יש פה בעיות בהבנת הנקרא, אני אמרתי שיכולות להיות בעיות כשמעלים את הVCORE כי הלוח מוסיף את הVOLTAGE הנוסף הרבה אחרי הPOST. דבר שיכול למנוע הדלקה של המעבד במהירויות גבוהות שצריכות את הVOLTAGE הנוסף בשביל לעשות POST.

אתה יכול לעלות את הVCORE, הוא רק יוסיף לך אותו אחרי הPCI DEVICE LISTING.

אני הסברתי את זה לפחות פעמיים, תעשה חיפוש בפורום ותראה.

פורסם

אני לא ידוע למה לאנשים יש פה בעיות בהבנת הנקרא, אני אמרתי שיכולות להיות בעיות כשמעלים את הVCORE כי הלוח מוסיף את הVOLTAGE הנוסף הרבה אחרי הPOST. דבר שיכול למנוע הדלקה של המעבד במהירויות גבוהות שצריכות את הVOLTAGE הנוסף בשביל לעשות POST.

אתה יכול לעלות את הVCORE, הוא רק יוסיף לך אותו אחרי הPCI DEVICE LISTING.

אני הסברתי את זה לפחות פעמיים, תעשה חיפוש בפורום ותראה.

אמנם ציטטת אותי אבל זה ממש הוצא מהקשרו.

אני דיברתי בכלל על התלבטות אחרת לגמרי (בת'רד אחר לגמרי) בקשר לאוברקלוק של הלוח הזה והאם לא תהיה בעיה עם העובדה שלא ניתן בלוח ספציפי זה להעלות ה VCORE.

ואז הגיע קום - ופתר לי את הבעיה כשהחכים אותי בכך שאמר שהחל מגרסת ביוס 1009 כן אפשר לשנות את הוולטג'.

זה הכל.

חג שמח

פורסם

גם בגרסא הראשונה אפשר היה להעלות את הVCORE בלי שום בעיה, אני לא ידוע מאיפה הבאתם את העניין הזה של הבדלי גרסאות BIOS.

פורסם

לא את'לון, אתה טועה כאן, לא היה אפשרי הדבר...

פורסם

על כמה מתערבים?

אני עבדתי עם גרסאת BIOS מקורית שקיבלתי את הTUSL2C שהגיע במשלוח הראשון לארץ שהוא היה REV 1.00, עם BIOS עתיק יותר ממה שאתה קיבלתי מקורי עם הלוח והייתי יכול לשנות את הVCORE.

פורסם

אוקיי, אני אתן לך ביקורת בה בפירוש נרשם כי לא ניתן לשנות את הדבר, והם במפורש קיוו שם כי בתי דאיזושהי גרסאת ביוס תתקן את זה, רוצה אני אחפש לך ?

פורסם

תביא, אני יכול להתווכח גם עם הטיעון הזה, כי אני במו ידי הייתי מעלה הת הVCORE מ1.65 ל1.825

פורסם

עם מעבד טואלטין ? אתה עושה צחוק ממני ?

הנה : נלקח מאננטק הנה הכתבה עצמה !

"In terms of overclocked stability, the ASUS was more readily able to take our 1.2GHz Pentium III to 1.44GHz (160MHz x 9.0) but without any voltage adjustment we were unable to make the system stable at that speed. "

עוד טיפה...

"unfortunately the ASUS seemed to offer greater stability at the higher FSB frequencies even in spite of this. This is partially due to the fact that ASUS supplies a slightly higher voltage to the core than the processor requests (the CPU requests 1.475, yet the motherboard provides around 1.5V). "

הנה הבקשה שלהם :

"The biggest detraction from the TUSL2-C is the lack of voltage adjustment support with Tualatin CPU's, although it is available when using a Coppermine or Mendocino CPU. It seems as if ASUS didnt take the time to allow their BIOS to adjust the status of the new VID25mv pin thus preventing any sort of voltage adjustment on the board. Granted this is only an overclocking feature so if that is of no concern to you, then the TUSL2-C is just as solid as its older brother."

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים