פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים אהלן, כשאני מחבר כבל HDMI מהמחשב למקרן/פלזמה עוברת רק התמונה והסאונד יוצא מהמחשב. כשנכנסתי למנהל ההתקנים אני רואה דבר כזה: כשאני מנסה לעדכן את ההתקן אוטומטית מהאינטרנט הוא רושם לי שההתקן מעודכן. מה יכולה להיות הבעיה?הכבל חדש ועובד במחשב אחר.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים לא רואים תמונה, אך סביר פשוט תכנס לאייקון של רמקולים עם קפתור ימני ותבחר playback devices. שם תבטל מחשב ותפעיל מקרן/טלויזיה.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים hagai1990, בבקשה תרשום את המפרט שלך, ולכל הפחות תציין איזה לוח, מעבד וכרטיס מסך יש לך. בשלב הזה לא ברור מהיכן נובעת יציאת ה HDMI - מהלוח או מהמעבד.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים מחבר N550JV-CM049Hמעבדi7-4700QMזיכרון RAM8GB(8Gx1)DDR3 1600כ.מסךNvidiaGeForceGT750Mזיכרון כ.מסך4GBDDR3hagai1990, בבקשה תרשום את המפרט שלך, ולכל הפחות תציין איזה לוח, מעבד וכרטיס מסך יש לך. בשלב הזה לא ברור מהיכן נובעת יציאת ה HDMI - מהלוח או מהמעבד.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים מחבר יש לי את המחשב כמעט חצי שנה, בפעם הראשונה שחיברתי זה עבד (ממש אחרי שקניתי אותו) ומאז לא עובד..הוא רושם לי שההתקן הכי מעודכן אז למה להוריד מחדש?תודה רבה
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים השאלה היא מה מוגדר אצלך כרטיס המסך. NVIDIA או אינטל (בביוס) ובהתאם לזה הדרייבר וכמובן הקול.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים טוב, זה העמוד של המחשב באתר של Asus:https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JVהערה - לפי העמוד הנ"ל, המעבד צריך להיות Core i7 4700HQ, אבל ממה שכתבת ושאני רואה שנמכר בארץ, המעבד הוא דווקא Core i7-4700MQ, שהוא קצת פחות טוב (ראה הבדלים כאן).אני מניח שיציאת ה HDMI מחוברת לכרטיס המסך של NVIDIA. לכן הדבר הראשון שעולה לי הוא שיש בעיה עם הדרייבר. תסיר את הדרייבר הנוכחי, תוריד דרייבר מעודכן מהאתר הנ"ל ותתקין אותו. אולי זה יפתור את הבעיה.הערה - לא ניתן לשלול בעיית חומרה בשלב הזה.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים מחבר המעבד הוא HQ, טעיתי במה שרשמתי.איזה דרייבר אני מוריד?טוב, זה העמוד של המחשב באתר של Asus:https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JVהערה - לפי העמוד הנ"ל, המעבד צריך להיות Core i7 4700HQ, אבל ממה שכתבת ושאני רואה שנמכר בארץ, המעבד הוא דווקא Core i7-4700MQ, שהוא קצת פחות טוב (ראה הבדלים כאן).אני מניח שיציאת ה HDMI מחוברת לכרטיס המסך של NVIDIA. לכן הדבר הראשון שעולה לי הוא שיש בעיה עם הדרייבר. תסיר את הדרייבר הנוכחי, תוריד דרייבר מעודכן מהאתר הנ"ל ותתקין אותו. אולי זה יפתור את הבעיה.הערה - לא ניתן לשלול בעיית חומרה בשלב הזה.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/nb/DriversForWin8.1/VGA/VGA_Intel_Win81_64_VER101810330802.zip זה של אינטל.של NVIDIA תוריד מהאתר שלהם.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים @agent__smithהוא לא ציין איזו מערכת הפעלה יש לו. בכל מקרה, באתר של Asus יש דרייברים גם לכרטיס המסך של NVIDIA וגם לליבה הגרפית של אינטל, כאשר יש דרייברים שונים ל Windows 8 ול Windows 8.1 (הם לא מציעים דרייברים למערכות הפעלה אחרות). בד"כ הייתי מסכים שעדיף להוריד את הדרייברים מהאתר היצרן החומרה ישירות (NVIDIA ואינטל במקרה זה), אך מכיוון שמדובר במחשב נייד, יכול להיות שהדרייברים הותאמו במיוחד לחומרה ולכן עדיף להשתמש בדרייברים שיצרן המחשב (Asus במקרה זה) מציע. נערך 2014 בפברואר 2511 שנים על-ידי smalul
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.