עבור לתוכן

בעיה עם העברה של סאונד בכבל HDMI

Featured Replies

פורסם

אהלן,

כשאני מחבר כבל HDMI מהמחשב למקרן/פלזמה עוברת רק התמונה והסאונד יוצא מהמחשב.

כשנכנסתי למנהל ההתקנים אני רואה דבר כזה:

attachment.php?attachmentid=5330&stc=1&d=1393291240

כשאני מנסה לעדכן את ההתקן אוטומטית מהאינטרנט הוא רושם לי שההתקן מעודכן.

מה יכולה להיות הבעיה?הכבל חדש ועובד במחשב אחר.

פורסם

לא רואים את התמונה.

פורסם

לא רואים תמונה, אך סביר פשוט תכנס לאייקון של רמקולים עם קפתור ימני ותבחר playback devices. שם תבטל מחשב ותפעיל מקרן/טלויזיה.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות שם למקרן/טלויזיה

aaheec.png

פורסם
  • מחבר
otq52a.jpg
פורסם

התקנת דרייבר של כרטיס מסך מאתר אינטל ? או מאתר היצרן ?

פורסם
hagai1990, בבקשה תרשום את המפרט שלך, ולכל הפחות תציין איזה לוח, מעבד וכרטיס מסך יש לך. בשלב הזה לא ברור מהיכן נובעת יציאת ה HDMI - מהלוח או מהמעבד.
פורסם
  • מחבר

• N550JV-CM049H
  • מעבדi7-4700QM
  • זיכרון RAM8GB(8Gx1)DDR3 1600
  • כ.מסךNvidiaGeForceGT750M
  • זיכרון כ.מסך4GBDDR3

hagai1990, בבקשה תרשום את המפרט שלך, ולכל הפחות תציין איזה לוח, מעבד וכרטיס מסך יש לך. בשלב הזה לא ברור מהיכן נובעת יציאת ה HDMI - מהלוח או מהמעבד.
פורסם

המממ יש לך כרטיס מסך NVIDIA ? אז מה הקשר לאינטל ?

פורסם
  • מחבר

יש לי את המחשב כמעט חצי שנה, בפעם הראשונה שחיברתי זה עבד (ממש אחרי שקניתי אותו) ומאז לא עובד..

הוא רושם לי שההתקן הכי מעודכן אז למה להוריד מחדש?

תודה רבה

פורסם

השאלה היא מה מוגדר אצלך כרטיס המסך. NVIDIA או אינטל (בביוס) ובהתאם לזה הדרייבר וכמובן הקול.

פורסם

טוב, זה העמוד של המחשב באתר של Asus:

https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV

הערה - לפי העמוד הנ"ל, המעבד צריך להיות Core i7 4700HQ, אבל ממה שכתבת ושאני רואה שנמכר בארץ, המעבד הוא דווקא Core i7-4700MQ, שהוא קצת פחות טוב (ראה הבדלים כאן).

אני מניח שיציאת ה HDMI מחוברת לכרטיס המסך של NVIDIA. לכן הדבר הראשון שעולה לי הוא שיש בעיה עם הדרייבר. תסיר את הדרייבר הנוכחי, תוריד דרייבר מעודכן מהאתר הנ"ל ותתקין אותו. אולי זה יפתור את הבעיה.

הערה - לא ניתן לשלול בעיית חומרה בשלב הזה.

פורסם
  • מחבר

המעבד הוא HQ, טעיתי במה שרשמתי.

איזה דרייבר אני מוריד?

טוב, זה העמוד של המחשב באתר של Asus:

https://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JV

הערה - לפי העמוד הנ"ל, המעבד צריך להיות Core i7 4700HQ, אבל ממה שכתבת ושאני רואה שנמכר בארץ, המעבד הוא דווקא Core i7-4700MQ, שהוא קצת פחות טוב (ראה הבדלים כאן).

אני מניח שיציאת ה HDMI מחוברת לכרטיס המסך של NVIDIA. לכן הדבר הראשון שעולה לי הוא שיש בעיה עם הדרייבר. תסיר את הדרייבר הנוכחי, תוריד דרייבר מעודכן מהאתר הנ"ל ותתקין אותו. אולי זה יפתור את הבעיה.

הערה - לא ניתן לשלול בעיית חומרה בשלב הזה.

פורסם

@agent__smith

הוא לא ציין איזו מערכת הפעלה יש לו. בכל מקרה, באתר של Asus יש דרייברים גם לכרטיס המסך של NVIDIA וגם לליבה הגרפית של אינטל, כאשר יש דרייברים שונים ל Windows 8 ול Windows 8.1 (הם לא מציעים דרייברים למערכות הפעלה אחרות).

בד"כ הייתי מסכים שעדיף להוריד את הדרייברים מהאתר היצרן החומרה ישירות (NVIDIA ואינטל במקרה זה), אך מכיוון שמדובר במחשב נייד, יכול להיות שהדרייברים הותאמו במיוחד לחומרה ולכן עדיף להשתמש בדרייברים שיצרן המחשב (Asus במקרה זה) מציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים