עבור לתוכן

אז, מה SGS5, מה יהיה עם שוק הסלולר?

Featured Replies

פורסם

שלומות וברכות לבאי הפורום.

ראשית, הקדמה קצרה.

2008 - שוק הסלולר תקוע. נוקיה N95 מופעל ע"י כור גרעיני קטן ועוד מיטב המכשירים אשר מציגים שיפור של 0.1" למסך

או\ו עוד חיישן כזה או אחר. N96 חוד החנית לא מציג שום דבר חדש, N97 מציג מקלדת מלא בעלות משכתא מלא ונכשל.

הקלדת אותו בודדת בהודעה דרשה כ-3 לחיצות. לא יאומן איך שרדנו את זה.

ימי חורף קרירים. תמונות פוקסלות של מכשיר נטול כפתורים דלפו לרשת, אז עוד אתר נענע היה בשיאו.

ביום סגרירי כלשהו הוא הוצג האייפון הראשון.

הופיע ושינה את כללי המשחק. בארץ הקודש כמובן שמעו על הפלא הטכנולוגי באיחור כרגיל,

אך היו בודדים שרכשו מחו"ל ושלחו אותם ארצה.

עקב מגבלות טכנולוגיות כאלו ואחרות, האייפון שלהם שימש כמחזיק ניירות מהודר ותו לא.

אך ראשוני האייפונים נחתו מארץ. עידן חדש.

(בדרך הם מחקו את זה נוקיה, סוני אריקסון, מנגו טלית, SK ועוד כמה מותגים ששלטו בארץ)

מעצמות אלקרוניקה אחרות כמו סמסונג ו HTC לא הרימו ידיים ואף השיבו מלחמה.

שנים מאוחר יותר, כאשר הוצגה גירסא בשלה יותר של האייפון, (3\3G\3GS)

הוחלט בצעד חריג, ובאיחור רציני לגייר את התפוח הכי נחשק בעולם.

ובמקביל גם את הסמסונג galaxy s1. המחירים לא היו זולים, אך ההצלחה לא איחרה לבוא.

ולזממנו אנו.

מאז, סמסונג ואפל משפרות ומסיפו בעקביות חיישנים ואנצ'ים למכשירים על מנת לשדרג אותם.

אם תשאלו לדעתי, הגלקסי הראשון אכן סבל ממספרי חבלי לידה.

אך לעומתו הגלקסי 2 כבר מכשיר מצויין.

הוא הוצג לפני כ-3 שנים והוא עדיין מכשיר רלוונטי ועדכני יחסית.

היום הוצג הגלקסי S5 שכמובן לא הציג שום דבר חדש לעומת הגלקסי S4, שבזמנו לא הציג שום דבר לעומת ה S3, שבזמנו לא הציג שום דבר לעומת ה S2.

חזרנו למצב ששוק הסלולר תקוע.

ואני שואל, מכאן לאן?

נערך על-ידי BigTools

פורסם

אם הייתי יודע, סביר להניח שהייתי עושה מזה מליונים ולא כותב את זה בפורומים :)

פורסם

אולי נוקיה תפתיע עם איזה ngage חדש.

פורסם
  • מחבר

עוד מישהו חושב שנתקענו או שזה רק אני?

פורסם

אני לא מסכים עם הטענות שבין S4 ל-S3 ל-S2 לא הורגשו הבדלים. ישנם הבדלים והם בהחלט מורגשים.

האם הם משנים לחלוטין את חוויית השימוש במכשיר? לא, ממש לא. האם הם משפרים אותה? כמובן, תמיד מהנה להשתמש במסך גדול יותר, חדש יותר, ריספונסיבי יותר יחד עם החומרה שמאחור.

אני כן מסכים עם זה שהשיפור בין S5 לבין S4 לבין S3 הוא לא מהותי כמו הזינוק החד שראינו בין S1 לבין S2.

מצד שני, עם כל הכבוד לסמסונג יש גם פתרונות במקומות אחרים. כשכל התקשורת עסוקה בללעוס את ה-S5, רק חלק קטן של אנשים מתעניין ביהלום האמיתי של כנס MWC 2014

נקווה לראות עוד מכשירים כדוגמת הדבר הנהדר הזה.

פורסם

הסוני מצוין.

רק דבר אחד מרכזי אני לא אוהב בו. (וגם ב Z1) מדוע הגודל הענק הזה? ראו כמה שוליים מתים. במיוחד למטה ולמעלה, אך גם בצדדים.

גם כך מדובר במכשירים גדולים עקב המסך הגדול. אז לפחות להקטין את מה שניתן כמה שאפשר.

עבורי אישית זה deal breaker.

פורסם

האמת שבZ1 השוליים היו ענקיים ומכוערים אבל כאן הם טיפה יותר נורמליים וכנראה שזה המחיר שמשלמים כשמייצרים מכשיר עמיד למים.

בכל מקרה אפשר להתרגל לזה אני מניח וזה עדיין עדיף על הגלקסי 5, לפחות לדעתי.

פורסם

חסר לי ב-Z2 מקלט/משדר IR שקיים בכל שאר דגמי הדגל של היצרניות השונות. חבל מאוד שהם ויתרו על הפונקציה הזו.

בכל מקרה אני מחכה לראות מה יביאו לנו HTC ו- LG (ה- G3 הבא).

פורסם

תקוע?

המסכים סקסיים מתמיד

המעבדים זה בכלל חברה אחרת (קוולקום)

עמידות למים נהיה סטנדרט

גורילה גלאס זה משהו לא רע בכלל

המצלמות טובות מתמיד

ועוד ועוד ועוד

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

ההבדל שב2008 לא היית יכול להשוות בין הפלאפון למכשיר בקושי יכלת לראות סרטונים / לקרוא מיילים / לשחק משחקים. היום כמובן אי אפשר להשוות בין מחשב לסמארטפון אבל פעולות רבות כמו צפיה בסרטים / גלישה בפייסבוק - אינטרנט / משחקים / מיילים אתה יכול בקלות להחליף, בקיצור אי אפשר להמציא את הגלגל כל שנה מחדש, צריך להגיד תודה על הטכנולוגיה שיש חחח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים