פורסם 2014 במרץ 111 שנים תגידו, אתם בודקים כמה פעולות המכשיר עושה בלי שאתם מסתכלים עליו ? הכי טוב לסמרטפון זה משתמש וירטואלי.
פורסם 2014 במרץ 211 שנים אני מעדיף בהרבה את כפתור הבית הפיזי ושני הכפתורים הוירטואליים שלצידו על פני הוירטואליים של הנקסוס לדוגמא.כשכתבתי "זה עדיין כפתור אחד יותר מדיי" לא התכוונתי לזה שהכפתור מיותר אלא בדיוק להיפך - התכוונתי שהכפתור המיותר הוא זה של קורא האצבע.באייפון אתה לא צריך לעשות שום דבר מיוחד בשביל לבצע זיהוי, אתה פותח את המכשיר בצורה הרגילה והאימות מתבצע בצורה שקופה לחלוטין.זה לעומת פתיחה רגילה ואז שימוש ב"כפתור אחד יותר מדיי" בשביל לבצע את האימות, בצורה "ידנית".
פורסם 2014 במרץ 211 שנים הצחקת אותי. ספר את זה לאייפון 3G שהיה לאמא שלי עד לא מזמן שהפסיק לקבל תמיכה ו-90% מהאפליקציות כבר לא יכולות לעבוד עליו (אפילו פייסבוק ו-whatsapp).^אני מעדיף בכל יום את הכפתורים על המסך של הנקסוס על פני הכפתורים הפיזיים המגושמים. עניין של העדפה.אייפון 3G זה מכשיר בן כמעט 6!אתה מצפה מאפל לתמוך במכשיר בן 6? עם מעבד 620 מה"צ של סמסונג ו-128 מגה זיכרון?מכשירי אנדרואיד נשכחים בידי היצרנית אחרי שנתיים. במקרה הטובהאייפון 3GS שהוא מכשיר בן 5, עדיין מקבל מעט תמיכה ומסוגל להריץ את רוב האפליקציות החיוניות והלא דורשניות באפסטור, ומריץ את מערכת ההפעלה 6.1.6 שיצאה לפני שבוע. מכשיר בן 5.בנוסף, יש קושחב מקוסטמת בשם Whited00r לאייפון 2G ו-3G שנותנת להם מספר פיצ'רים של IOS 7 ומכילה חנות אפליקציות עם גרסאות קודמות, לתאימות עם הליבה הישנה (ליבה של 3.1.3)ולמען האמת, זה עובד לא רע על האייפון 3G והאייפוד דור 2 שעד כה שכבו במגירה ללא מעש ועכשיו יכולים לשמש מכשיר לאחות ש"חייבת אייפון" אבל אף אחד לא יפקיד בידיה מכשיר של יותר מ-300 שקל. נערך 2014 במרץ 211 שנים על-ידי Ymac
פורסם 2014 במרץ 211 שנים העניין הוא שהמכשיר שהפעיל פעם אפליקציות בצורה טובה, כבר לא מורשה בכלל להתקין אותם. זו חזירות לשמה.
פורסם 2014 במרץ 211 שנים האם כל אפליקציית אנדרואיד תעבוד על 2.2 פרויו? לא.זה לא אפל ה"חזירים" זה תלוי במפתח. אם המפתח משאיר תאימות לגרסה 4, אז יופי.אפליקציות חדשות צורכות יותר זיכרון, ואם מפתחים ישחררו אותן למכשירים חלשים ואלה לא יעמדו בזה, האפליקציה תקבל ביקורת רעה.במונחים של סמארטפונים, IOS 4 מקבילה לווינדוס 2000, אתה רואה תוכנות מותאמות היום לווינדוס 2000? בודדות שלא עודכנו שנים, אולי.
פורסם 2014 במרץ 211 שנים גם את האייפון אפשר לפרוץ ולהתקין גרסאות שאפל לא אישרו, ואפליקציות שהם לא אישרו.מקביל לרוט.
פורסם 2014 במרץ 211 שנים גם לגלקסי S1 יש רומים מגרסה 4.4 אפילו.שלא עובדים כמו שצריך גם בגרסה 4.1 - מנסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.