עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי תקציב למפרט מחשב לגיימינג

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים שיספיק לי ל3 שנים שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וירוץ חלק ויהיה שקט.

בעיקרון אני בעיקר משחק משחקי רשת כמו LOL,WOW ועוד משחקים כמו AC GTA .

עכשיו ראיתי אנשים שמבקשים מפרטים בין 4-6K ובעיקר השוני שהציעו זה בכרטיס מסך.

האם מחשב ב 4K יספיק לי לזמן שאני רוצה?(מקסימום שדרוג של כרטיס עוד שנתיים וימשיך לשמש אותי בצורה טובה)

בין הדברים חשבתי על 250GB SSD של SAMSUNG EVO (אני יודע שהוא יקר אבל אולי לא יכלול בתקציב),

שבלוח יהיה אפשרות של 4 סלוטים ושיהיה אפשרי לחבר עד 32GB, יש לי HD כבר במחשב הנוכחי שאני מתכוון להעביר אז לא צריך.

אני רוצה 2 סלוטים של ראם של 16 GB DUAL, חושב על ספק כוח 650W 80+(אני לא מבין מה זה אומר BRONZE SILVER GOLD נשמח להסבר על זה).

רציתי לדעת לגבי מסך מחשב שלא יכלל בתקציב שיהיה טוב לגיימינג ( שמעתי שכדאי מסך של יותר HERTZ כדי לקבל את ה FPS שהמשחק מביא).

אני יודע שדרישות מוגזמות לתקציב אבל אני מתלבט בעיקר בין 4-5K אבל אולי ישנה את דעתי אם יש ממש הבדל גדול ומתגובות שלכם.

והשמח להמלצה איפה כדאי לקנות (אני מבאר שבע) אם יש חנות שיותר אמינה נגיד מ KSP ותהיה לי יותר זולה או אולי קצת יותר יקרה אבל שווה בשביל האיכות שידועה של הרכיבים וכו ואולי משלוח ישתלם.

תודה רבה על העזרה ועל זמנכם :)

פורסם

1. אף אחד לא יכול לנבא איזה משחק דורשני יוציאו בשלוש שנים הקרובות.

2. השוני מתבטא בכרטיס המסך כיוון שכרטיס המסך הוא שעושה את ההבדל במשחקים, למעשה הרוב תלוי בכוח העיבוד שיש לו להציע.

3. למה אתה צריך 4 סלוטים ולמה שתהיה לך אפשרות של עד 32 גיגה? ידוע לך ש-8 גיגה הם מעל ומעבר למשחקים כיום כך שבכל שנות המחשב אתה ככל הנראה לא תגיע

אפילו ל-16 גיגה זיכרון, לוח עם שני סלוטים יהיה מעל ומעבר, מה גם שאין יתרון היום בשני סטיקים שעובדים ב-dual channel.

4. נכון שמסך עם כמה שיותר הרצים זה מעולה ומשחקים ניראים עליו מדהים אך הוא גם עולה בהתאם ודורש כרטיס מסך עוצמתי כדי להריץ את המשחקים של היום.

5. תענה על השאלון, תגדיר תקציב ודרישות וננסה להרכיב לך מפרט עם התמורה הטובה ביותר לכסף שלך.

פורסם
  • מחבר

כן אבל לדוגמא יש הרבה הבדל בין מפרט של 4000 ל 5000? והאם זה הבדל ששווה להשקיע אותו אם בעוד שנה הכרטיסים יעלו חצי מחיר נגיד או יהיו כרטיסים זולים וטובים יותר?על סמך נסיון שלך.

אם אני שם זכרון של חברות שונות נגיד אני יקנה 8GB עכשיו ואחרי כמה זמן ירצה להוסיף זה ישנה משהו?

אתה אומר שלא נותן הרבה ויקר מדי לקנות מסך של נגיד 120 HZ? (לידיעה אני בעל 2009WA DELL ומאוד מרוצה ממנו).

אני רוצה להיות קצת יותר סגור לפני שאני יתן תקציב.... האם אתה יכול להסביר לגבי הספקי כוח (gold silver bronze)?

תודה על הסבלנות

פורסם

1. כן יש הרבה הבדל בין השניים, אפשרי לכלול רכיבים חזקים יותר כמו כרטיס מסך או כונן ראשי מהיר יותר כמו SSD.

2. בעוד כמה חודשים באיזור הקיץ תצא סדרת כרטיסים חדשה מבית NVIDIA שתהיה חזקה יותר ויעילה יותר מבחינת צריכת חשמל.

3. תמיד תוכל להוסיף זיכרון, זו לא בעיה.

4. נותן הרבה, יקר מאוד ויקר מאוד הכרטיס שיצטרך להריץ משחקים על מסך שכזה.

5. אתה מרוצה מהמסך, תשאר איתו, אם היה לך מסך 19 ישן, הייתי מציע לך להחליף.

6. על דגמי ספקי הכוח ותקן +80 תוכל לקרוא פה:

http://en.wikipedia.org/wiki/80_PLUS

בסופו של דבר הכל מסתכם בנצילות, כמה הספק של נציל כך הוא מושך פחות חשמל מהשקע. ככל שהספק מכיל רכיבים איכותיים יותר כך הוא נציל יותר

וגם עולה בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים