פורסם 2014 בפברואר 2311 שנים שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8600GT והרבה שנים הייתי בווינדוס XP עם מסף טלויזיה שמחובר בVGA בנוסף ל מסך של המחשב. לאחרונה שידרגתי לווינדוס 7(לא מרצון אני אוהב XP אבל מלא משחקים כבר לא תומכים) הורדתי מהאתר של NVIDIA דרייבר מתאים והתקנתי אותו ועכשיו משום מה ממסך בטלויזיה לא מותאם בפריסה שלו(ממלא יותר מאשר יש מקום) וכשאני נכנס להגדרות בפאנל של הכרטיס מסך יש שם הגדרות של מיקום וגודל ושם אין שום אפשרויות בתוכו תודה לעוזרים
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים נסה דרך קליק ימני על השולחן עבודה>רזולוציית מסך, אני מאמין שאמורות להיות שם ההגדרות שאתה מחפש.
פורסם 2014 בפברואר 2511 שנים מחבר נסה דרך קליק ימני על השולחן עבודה>רזולוציית מסך, אני מאמין שאמורות להיות שם ההגדרות שאתה מחפש.בדקתי אבל לא קיים שם את האפשרות של פריסת תצוגה על המסך
פורסם 2014 בפברואר 2611 שנים מחבר שוב פעם, בדוק הגדרות מסך/טלוויזיה במסך עצמו.האפשרות הזאת נמצאת אבל היא אפורה(כלומר לא ניתנת לבחירה) האפשרויות שמופיעות הן 16:9 ו 4:3וגם אם הייתי יכול זה עדיין לא מסביר למה מההגדרות במחשב של NVIDIA אני לא יכול לשנות את הפריסה בטלויזיה או במחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.