עבור לתוכן

כרטיס r9 290 יוכל להחזיק שלושה מסכים?

Featured Replies

פורסם

שלום.

האם כרטיס R9 290 tri-x יחיד, יוכל להחזיק שלושה מסכי FHD תחת הגדרות high במשחקים?

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני מתלבט אם לעשות מערך של שלושה מסכים כדי להנות יותר במשחקים בדגש

על FSX ולפעמים משחקי גוף ראשון למיניהם.

הבעיה היא ש FSX אינו תומך במערך SLI/CrossFire, ולכן אני לא רוצה להשקיע בעוד כרטיס שכזה.

הבנתי שבשתי מסכים לא ניתן לשחק כראוי, אז לא קיים פיתרון ראוי אחר?

תודה רבה

פורסם

בספק אם יוכל להריץ משחקים על שלושה מסכים בהגדרות גבוהות, על הגדרות בינוניות אני מאמין שכן וגם זה תלוי מאוד באיזה משחק.

שורה תחתונה הייתי בסרט שלך לפני שנה, היה ברשותי כרטיס חזק 7970 שעדיין משרת אותי נאמנה, נדלקתי על הרעיון של שלושה מסכים ומשחק עליהם.

רכשתי עוד כרטיס 7970 והיה ברשותי כח אדיר כדי להריץ משחקים על רזולוציה כזו 5760X1080, עברו כמה חודשים וקצת מים בנהר ויצאו משחקים כמו BF4

שטרפו את כללי המשחק, ממשחק על שלושה מסכים עברתי לשלחק על מסך אחד, אבל היי, לעבוד על שלושה מסכים זה תענוג (-:

שורה תחתונה, לנסות לשחק על שלושה מסכים זה לרדוף תמיד אחרי כוח עיבוד של כרטיס המסך, מה גם שזה לא הכי נוח ותורם לריכוז, אויב עלול להפתיע אותך מהצד בלי שתשים לב לכך, מה שכן למשחקים מכוניות וסימולטורים זה תענוג.

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה חבר.

אם כך, אז עדיף לעשות מערך זוגי.

אני מתכנן לקחת שתי מסכים ולפרק להם את הפאנל, כך שהעובי של הפאנל החופף אהיה מינמלי.

רק שאלה אחרונה. במידה ואני עושה את התיכנון הזה ובאמת הצלחתי ליצור חפיפה,

האם אהיה לי תמיכה במשחקים לשתי המסכים?

המשחקים יהיו שחיקים?

תודה!

פורסם

עדיין לדעתי זה יהיה מציק, כאשר יש לך פס במרכז שיושב על הכוונת, עדיף לך להשקיע במסך גדול 27 אינץ עם רזולוציה של 2560X1440.

פורסם

מנסיוני האישי של משחקים עם 3 מסכים כבר למעלה משנתיים לא חושב אפילו על לוותר על זה ולחזור למסך אחד, נהפוך הוא אני שוקל בעתיד להוסיף עוד 3 מסכים מונחים אחד על השני.

לדעתי לך על 3 מסכים ותהנה מחווית משחק מדהימה ששום דבר לא משתווה לה.

בהמשך תשדרג ותוסיף עוד כרטיס מסך.

לגבי עניין הריכוז והאויבים שיכולים להפתיע אותך מהצד, אתה תתרגל ותגלה עד כמה מהירות התגובה שלך גבוהה.

פורסם

אין ספק שזו חוויה אדירה אך זה רק גורע מהיכולות ומהריכוז שלך במשחק כשיש לך שטחים בצדדים שאתה לא ממש מתייחס אליהם.

הנה קטע שצילמתי לפני כמה חודשים:

פורסם

המממ... זה ה24 או ה27 של דל?

פורסם

זה ה-U2312hm של DELL.

פורסם
זה ה-U2312hm של DELL.

מוזר, ה-bezel של ה-2312HM שלי הוא אפור-כסוף

פורסם

יש שני סוגים, האחד שחור מאט והשני כסוף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים