עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט (6000 שקלים)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Fallout השונים, Dark souls 2, Thiefe

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 22 אינטצ', 1920x1080,

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) - אולטרה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. הכל חוץ מKSP

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? הייתי רוצה מחשב שאוכל להחליף לו את כרטיס המסך בעוד שנתיים שלוש, ולהמשיך לשחק בו במשחקים חדשים, אבל אני יודע שלפעמים זה בלתי אפשרי.

קראתי בפורום בימים האחרונים, ובהתבסס על מה שראיתי בניתי את המפרט הבא:

http://www.tms.co.il/preview/spec/b9l4qchr

השאלה המרכזית שלי היא כזו: אני יודע שלצרכים שלי מספיק מעבד i5, ואולי גם GTX770. הסיבה לכך היא שלפחות לגבי המעבד, הi7 לא מראה שום יתרון במשחקים על פני הi5. אבל, אני חשבתי שאם כבר אני משקיע סכומים כאלו, עדיף להוציא עוד כמה מאות שקלים על הi7. האם זה שיקול מוטעה, או שיש סיכוי (אפילו לא מאד גבוה) שמשחקים בעתיק הלא מאד רחוק ירוויחו מi7, ואני אתחרט שלא קניתי אותו?

בכל אופן תודה לאנשי הפורום על הידע ועל הסבלנות :)

פורסם

ברוך הבא לפורום.

ישנם משחקים שנשענים יותר על המעבד או שמשתמשים כבר בטכנולוגיית HT כמו BF4, לצרכים שלך הייתי נשאר עם מעבד i5 חזק.

אם אתה ממש רוצה להשקיע והולך לחרוש על משחקים כדוגמת BF4 ניתן להחליף את המעבד למעבד i7 4770.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1027

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪468

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪2250

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 128G Sata3 840 PRO Series OEM

כמות: 1 - מחיר: ₪553

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪304

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪94

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5879

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5762 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/avbq2cpn

פורסם
  • מחבר

תודה על המפרט. אני כנראה אלך עליו או על אותו מפרט עם הi7. דבר אחד שלא ציינתי בהודעה המקורית הוא שאני מתכוון לשחק גם בmmorpg, כמו Elder Scrolls oninle, ואולי גם אחרים. לא יודע אם זה משנה משהו. (דווקא בBF4 אני כנראה לא אשחק).

שוב תודה

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים