עבור לתוכן

דרוש מפרט לגרפיקה, בעיקר CS5/CS6, במחיר 3K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3200.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, נכון לעכשיו בעיקר CS5 ו CS6, יכול להיות עוד תוכנות בעתיד.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לימודים ובעתיד פרנסה.

3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת ואולי רמקולים פשוטים. אין צורך בעכבר, המחשב יחובר למסך Dell U2312HM

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בHDD, יש כבר SSD 256GB מוכן להרכבה המחשב.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5, לא קריטי אבל עדיף שלא ירעיש יותר מדי.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בשניי הדברים.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? עדיפות גבוהה למעבד אינטל (4570 נראה לי הכי סביר בתקציב הזה ולדרישות האלה), לוח אם של ASUS וספק SeaSonic, אפילו 80+ GOLD אם מתאפשר, ולכן החריגה בתקציב.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? סביר להניח שיהיה צורך בשדרוג הRAM בעתיד, כרגע אני מניח ש8GB יספיקו, אז במידה ובלוח אם המומלץ יהיו רק שניי סלוטים לRAM, חשוב שיהיה סטיק אחד של 8GB.

בינתיים נראה לי שזה הכל, אם יש צורך במידע נוסף אשמח לענות. הבקשה די דחופה כיוון שאני רוצה לקנות את המחשב כבר מחר אם יתאפשר.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

תוכל לשקול גם מעבד i7 אם המחשב מיועד בעתיד לפרנסה, העניין הוא שתצטרך להעלות את התקציב לאיזור 3400₪.

מפרט הכולל מעבד i5, לוח אם בעל ערכת השבבים H87 מפוצ'ר מאוד, זיכרון 8 גיגה, קירור מעבד שקו ויעיל, סטיק זיכרון בודד של 8 גיגה, מארז מעולה ומשתלם,

כרטיס מסך מעולה מתאים לגרפיקה ברמת כניסה ובמחיר פיצוץ, ספק חרישי ומודולרי מסדרת X GOLD+80 וצורב סטנדרטי.

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

לוחות אם - Intel LGA1150

H87M-PLUS - ASUS - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: 1 487/477

זכרונות - DDR3 - לנייח

AD3U1600W8G11-R - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series - 8192MB - Single Rank...

כמות: 1 348/341

כרטיסי מסך - nVidia PCIe

NC-G560102E52AG - FORSA - NVIDIA GeForce GTX560 1GB DDR5 - PCIe x16 2.0 - 810 MHz GPU Clock Speed...

כמות: 1 399/391

מארזי מחשב - מארז עם ספק

Three-Hundred-Two - Antec - The team that brought you the Three Hundred is back with an enclosure designed to handle today and t...

כמות: 1 184/180

ספקי כח - SilentPC PSU

X-460FL-OEM - Seasonic - 460W - 80Plus Gold Certified - Fanless and completely noiseless 0dB - Active Power Factor Correction...

כמות: 1 469/460

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

כמות: 1 120/118

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: 1 80/78

2932.91 / 2874

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/buildyourownpc_show.tmpl?PriceOffer=1393104176149563700

פורסם
  • מחבר

כמה דברים בקשר למפרט הזה:

הספק כח אמנם מעולה, הבעייה היא שהזמינות שלו די אפסית בKSP (קיים רק בסניף אילת).

מה שנראה לי סביר לחלופין הוא זה: http://ksp.co.il/?uin=21583 , איך הוא? או שיש משהו עדיף?

דבר שני לגבי זכרונות ADATA שלא קיימים בKSP, אבל אני מניח שאפשר לקחת פשוט זכרון מקביל של קינגסטון או GSKILL ב1600MHZ.

ודבר אחרון לגבי הכרטיס מסך, לא יהיה עדיף בינתיים ללכת עם המובנה ולחסוך לכרטיס סביר יותר, לדוגמת ה 660/760?

לא בטוח לגבי דרישות התוכנות שציינתי בכל מה שקשור לכרטיס מסך ולכן השאלה.

בכל אופן, תודה על התגובה, בהחלט מפרט מצויין למחיר.

נ.ב.

דבר אחרון לגבי לוח האם, עד כמה ישנה לקחת את הלוח מאותו דגם אבל רגיל ולא M?

שכחתי לציין שאצטרך גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב אבל זה כבר שולי.

לוח MATX לא יהווה בעייה מהבחינה הזו? בכל מקרה ההבדלים במחיר לא גדולים.

פורסם
  • מחבר

המחשב כעיקרון הוא ללימודי Post Production בעיקר לשנתיים הקרובות, ודברים מקבילים אני מניח (המחשב לאחותי אז אני לא יודע פרטים יותר מדוייקים לגבי הצרכים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים