עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מה צריך לעשות כדי לתקן מחשבים בצורה מוסמכת ?

Featured Replies

פורסם

אני חשבתי למצוא עבודה לחופשים הקרבים והבאים, אז חשבתי לעשות משהו שאני דיי טוב בו וזה מעניין ואני עושה את זה כל היום (נשמע מאוהב :D;)) מחשבים, אז לפי מה שהבנתי צריך לעבור קורס הכשרה ואז אפשר לעשות את המבחן, מישהו יודע אולי אם זה נכון ? ואם כן אז איפה, וכמה כסף וזמן צריך להשקיע ?

תודה :D

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני מקפיץ, (אם זה לא היה חשוב לי כ"כ לא הייתי עושה את זה)אבל אולי בכל זאת יש מישהו שיודע דבר מה על מה שדיברתי ^.

פורסם

לימוד טכנאי מחשבים, זה לא מכללה של כיתות יג' ?

נראה לי פעם שמעתי משהו כזה..

ויכול להיות שיש גם קורס. אני לא מכיר. מצטער :/.

פורסם

יש מין קורסים כאלה של טכנאי פי סי בראשון לציון....חשבתי ללכת אליהם אבל לא יצא לי

ובסוף הקורס אתה מקבל תעודה של טכנאי מוסמך וספר כזה...

ככה שאם תרצה לעשות תיקונים והכל תוכל להראות את התעודה שלך וזה יהיה טוב.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שיש פה בפורום לפחות שני טכנאים. אז טכנאים יקרים, התוכלו לעזור לי בתחילת דרכי ?

פורסם
  • מחבר

יש מין קורסים כאלה של טכנאי פי סי בראשון לציון....חשבתי ללכת אליהם אבל לא יצא לי

ובסוף הקורס אתה מקבל תעודה של טכנאי מוסמך וספר כזה...

ככה שאם תרצה לעשות תיקונים והכל תוכל להראות את התעודה שלך וזה יהיה טוב.

אני גר בראשון אז זה ממש טוב, אתה יודע אולי איך קוראים לזה, או מס' טל' שאפשר לדבר איתם. תודה לך !

פורסם

ואללה אני לא זוכר את המספר טלפון שלהם , הם התקשרו אלי לפני כמה שבועות...

אבל השם שלהם זה "מחשבים בכיף" רוב הסיכויים שזה השם , אני לא בטוח במאה אחוז אבל תבדוק את זה.

אני מת ללכת אליהם אבל זה לא מסתדר לי...בכל אופן אני מקווה שתמצא את זה.

פורסם

"מחשבים בכיף" זה לא איזה קייטנה ? (תסלח לי)

נראה לי שאתה צריך טיפה יותר מקורס קטן לכדי להיות מוסמך...

פורסם

תשמע ההסמכה הבין-לאומית לטכנאי PC היא A+ אין לי מושג איפה אפשרי לעשות את הקורס בארץ אבל אתה יכול לעשות רק את המבחן ולקבל את התעודה

אני חושב שאפשרי לעשות את המבחן בג'ון ברייס למשל או בכל מקום בסגנון

בנוסף קיימות הכשרות של מייקרוסופט לדוגמה MCSA שזה טכנאי רשתות או MCSE שזה מנהל רשתות (מה שיש לי ;D ) שבשבילן אתה צריך כמה מבחנים (4 טכנאי 7 למנהל) וגם את זה אפשרי לעשות רק את המבחנים בלי קורס אבל פחות מומלץ

תזכור בנוסף שאתה תצטרך לשלם בערך 100$ על כל מבחן גם אם עברת וגם אם לא...

פורסם
  • מחבר

ממממ OK, אבל אם עושים רק מבחן ואין קורסים, אז ממה לומדים, איך אתה למדת ?ולפי התרשמותך איך קושי המבחנים ?

פורסם

אני למדתי בקורס בג'ון ברייס ירושליים זה היה קורס של שנה והוא עלה קצת פחות מ 20,000 שקל (שילמתי מהפיקדון של הצבא את הרוב)

אני אישית לא חשבתי שהקורס כזה קשה או המבחנים (למרות שנכשלתי באחד אבל זה היה כי זלזלתי בו יותר מדי ולא התכוננתי בכלל)

מה שכן חצי כיתה בערך פרשה באמצע כי הם החליטו שזה קשה מדי אבל כל מי שבא כשהיה לו רקע בתחום סיים את הקורס

נ.ב. אתה יכול למצוא באינטרנט את כל החומר לימוד כולל אפילו שאלות ותשובות מהמבחנים למרות שלפי דעתי מומלץ לעשות את הקורס

פורסם
  • מחבר

WOW, כמעט 20,000 ש"ח זה יחסית הרבה להכרת WIN98 DOS XP והתקנתם ותחזוקתם .. חוץ מהקטעים של הרשתות והזכרון שאין לי כ"כ ידע בהם, רוב הדברים נראים ממש בנאליים שכל ילד יודע, למה צריך לשלם כ"כ הרבה כסף ?

אה שכחתי משהו, אולי אפשר לעשות רק חלק מן הקורסים ?, או שאולי יש ספר שדרכו אפשר ללמוד ולעשות את המבחנים (כ3500ש"ח, שזה סכום שאני יכול להרשות לעצמי )

פורסם

ספר ? ספרים ?

פורסם
  • מחבר

מה רע בספר ? אני לא מבין ? לשלם 20,000 ש"ח על דברים שיודעים אותם מכיתה ח' יותר הגיוני :-\

פורסם

אם אתה חושב שזה כ"כ פשוט תענה לי על השאלה הבאה (לקוחה מתוך המבחן)

2. You install a second modem on a Windows 2000 Server computer configured with routing and remote access. Dial-in users report that they are unable to connect to the server by using the new modem. What should you do to help find out the cause of the problem?

A. Use the routing and remote access snap-in to find out whether the ports for both modems are operational.

B. From a command prompt, run the Net Config Server command.

C. From a command prompt, run the Net Statistics command.

D. Use Regedt32 to view the error Control value in the

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\RemoteAccess key

.

עריכה:

או לחילופין השאלה הבאה:

4. You are the administrator of a routed Windows 2000 network. The network includes 25 Windows

2000 Server computers. You want to install a new Windows 2000 Server computer as the first

computer on a new routed segment. You configure the existing DHCP server with a scope that is valid for the new routed segment. During the installation of the new Windows 2000 Server, you specify that the server should obtain its IP address from an existing DHCP server. After you complete the installation, you open My Network Places. You see the new server but no other computers. You run the ipconfig command and find that the new servers assigned IP address is 169.254.1.200, with a 16-bit subnet mask and no default gateway address. You want to resolve the problem so that you can see other computers on the routed network. What can you do? (Choose two)

A. Configure all of the routers to route BOOTP broadcast frames.

B. Configure the default gateway to route TCP port 270 frames.

C. Add the IP address for the default gateway to the TCP/IP properties of the new server.

D. Add a DHCP Relay Agent computer to the new routed segment.

E. Add a WINS server to the new routed segment

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.