עבור לתוכן

מפרט למשחקים עד 8000

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אך אם השיפור בביצועים אפסי ולא יוכל לעזור בעתיד אז לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: bf4 titanfall gta וכל המשחקים החדשים שיצאו

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אקנה מסך בנוסף אלה עם המסך syncmaster p2250 שברשותי מתאים אבל המסך הוא לא חלק מן התקציב

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אני אקנה בנוסף אבל אברר אחר כך אחרי גיבוש המפרט

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) לא משנה אלה עם הרעש יפרע בצורה ברורה

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם אצטרך oc למעבד או לכרטיס מסך בשביל לשפר את ביצועי המחשב אין לי בעיה לעשות אך אם אין סיבה שמספיק חשובה אז הoc לא נחוץ

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כל חנות אמינה ששולחת לכל למרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא quote_icon2.png

בנוסף לכך שמעתי שבזמן הקרוב הולך לצאת הדוק החדש של כרטיסי המסך האם לחכות כמה חודשים עם קניית המחשב יהיה משתלם לי?

נערך על-ידי Dorongol

פורסם

לדעתי עדיף לך להמתין לדור הכרטיסים החדש שיכלול כוח עיבוד גדול יותר, זיכרון בנפחים גדולים יותר וצריכת חשמל נמוכה יותר(לשיקולך).

פורסם
  • מחבר
לדעתי עדיף לך להמתין לדור הכרטיסים החדש שיכלול כוח עיבוד גדול יותר, זיכרון בנפחים גדולים יותר וצריכת חשמל נמוכה יותר(לשיקולך).

דבר ראשון תודה על העזרה אך יש לי עוד שתי שאלות שאשמח עם תענה לי עליהם

1. האם המסך syncMasterp2250 שברשותי מספיק טוב למחשב חדש

2.האם אוכל לקנות את כל החלקים חוץ מהכרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס readon hd 5770 עד יצאית הדור חדש למרות הצוואר בקבוק או שהמפרט חייב להיות מותאם לכרטיס החדש וזה יכול להגביל אותי.

- - - תגובה אוחדה: - - -

דבר ראשון תודה על העזרה אך יש לי עוד שתי שאלות שאשמח עם תענה לי עליהם

1. האם המסך syncMasterp2250 שברשותי מספיק טוב למחשב חדש

2.האם אוכל לקנות את כל החלקים חוץ מהכרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס readon hd 5770 עד יצאית הדור חדש למרות הצוואר בקבוק או שהמפרט חייב להיות מותאם לכרטיס החדש וזה יכול להגביל אותי.

פורסם

1. לדעתי תוכל להשאר עם המסך.

2. הכרטיס הזה חלש למשחקים היום, תוכל לשחק איתו על הגדרות בינוניות במשחק כמו BF4, אני הייתי מושך איתו וממתין לצאת סדרת הכרטיסים הבאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים