פורסם 2002 במרץ 2723 שנים אני רוצה לעשות אוברקלוק קטן למעבד שלי ...(AMD Athlon XP 1800) עם לוח אם ASUS A7V266E איזה מאוורר כדאי לקנות למעבד ? יש לי עכשיו את זה שקיבלתי עם המעבד ... לא יודע איך קוראים לו שיעלה כמה שיעלה ... וזה בכלל פשוט להחליף מאוורר ? כי אני לא גאון בזה :nono: תודה !
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים זה לא כל כך מסובך לשים מאורר השאלה כמה רעש אתה מסוגל לסבול.......מאוררים טובים עושים רעש
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים מחבר רעש אני יוכל לסבול אבל יש גבול עד כמה אבל בטח שלא רעש כמו של מסוק מה זה MBM ?
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים מחבר התקנתי את התוכנה הזאת ואני מפעיל אותה זה רושם לי איזה חרא " A Win32 API Function Failed"אז בקיצר עזבו את הטמפרטורה שלי עכשיו לרגע...... על איזה מאוורר עם רעש נסבל אתם ממליציםתודה
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים Volcano 7 יחסית שקט...........מישהו צריך כבר לצעוק על היבואנים שיביאו את VOLCANO 7+.
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים שמע, זה דיי חשוב לדעת מהי הטמפרטורה העכשווית של המחשב שלך, כדי שנדע אם אתה בכלל צריך מאורר אחר !נסה להתקין גרסא אחרת !
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים Volcano 7 יחסית שקט...........מישהו צריך כבר לצעוק על היבואנים שיביאו את VOLCANO 7+.היבואן זה זיג זאג...והצעקות בדרך...
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים אתה יכול לשקול להזמין מחו"ל AX7 ומאוורר דלתא 7000 סל"ד רועש מאוד, או אם אתה לא מוכן לסבול את הרעש, שים עליו איזה סנון. אל תשכח לזהמין משחה טרמית כמו Arctic Silver 3 (לגבי כל גוף קירור שאתה קונה).
פורסם 2002 במרץ 2923 שנים מחבר שניה שניה שניה ....כמה שאלות.......אתה יכול לשקול להזמין מחו"ל AX7 ומאוורר דלתא 7000 סל"ד רועש מאוד, או אם אתה לא מוכן לסבול את הרעש, שים עליו איזה סנון. אל תשכח לזהמין משחה טרמית כמו Arctic Silver 3 (לגבי כל גוף קירור שאתה קונה).מה זה AX7 וגם מאוור דלתא 7000 סל"ד ? מה הAX7 זה לא מאוורר בעצמו? צריך 2?אני מבולבל ??? רגע... עוד משהו שאני לא מבין.... : יש הבדל בן Heatsink ו Fan ?ומה זה המשחה הזאת? מה אני עושה איתה..... כל האוברקלוק הזה נראה לי סיפור מההפטרה תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.