עבור לתוכן

מחשב נייד מומלץ - לעבודה מהבית, בנוסף לנייח

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מהעבודה מחשב נייד T410 לנובו, ואני מאד מרוצה ממנו. ברצוני ל'שכפל' מחשב כזה פרטי, שיהיה נוח במיוחד:

עכבר בילט-אין ומקלדת בילט-אין נוחים מאד

גודל מסך - 14 אינצ' לערך

משך זמן סוללה - לא קריטי, אבל כשעתיים עבודה יספיקו.

זכרונות - 4GB

מעבד - i5 M540 2.53 GhZ

הארד דיסק - כ 1TB, אבל אם זה קריטי - אפשר להספק גם בחצי טרה.

תקציב - כ 2,500 ש"ח. אם התקציב לא מתאים ויש משהו מומלץ בתקציב טוב יותר - אז חשוב לתת את האינפורמציה הזו.

יעדי המחשב: בעיקר אופיס ואינטרנט, אבל כמו שאני מכיר את הילדים שלי - המחשב הזה יריץ די מהר גם PES וכו'.

אשמח להמלצות,

תודה.

פורסם
  • מחבר

דווקא לא ראיתי את ההודעה הזו, אבל אני רואה שעניתי על מרבית השאלות (אגב - התחלתי לקרוא הודעה נעוצה, פתאום שמתי לב שהיא משנת 2006...). אז הנה המשך הנתונים:

בראש ובראשונה - מקלדת ועכבר נוחים לעבודה ותפעול!

מטרת המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (PES וכו'), צפיה בסרטים, עריכה בפרמייר מדי פעם אם בכלל (מצריך 64 ביט).

גודל מסך? 14 אינצ', אבל אני גמיש אם אראה משהו מומלץ עם מידות מסך אחרות. מסך מבריק או מט? לא קריטי

רזולוציית מסך: אני מעדיף אייקונים בינונים, ולא קריטי אם זה לא FULL HD

אמצעי קלט: USB לעכבר ומקלדת

משקל רצוי - כ 2 ק"ג אבל לא קריטי

זמן סוללה סביר מבחינתי הינו כשעתיים עבודה. פחות מזה לא טוב. יותר מזה - מבורך

יציאות מיוחדות? לא קריטי

Bluetooth? לא קריטי

כמובן שהיתי מעדיף SSD (גם במחיר גבוה יותר) אבל ראיתי שהסטנדרט הינו 128GB מה שמשאיר מקום מועט לתכנים (בנייח שלי - כונן C - עליו יש את מערכת ההפעלה וכל התוכנות - הינו 100GB ונותרו עליו 17GB פנויים, אז אני מניח ש WIN 8 עם כל התוכנות שארצה להתקין, כמו על הנייח הנוכחי, יביא את הכונן לקצה גבול היכולת...). בקיצור - מעדיף SSD עם 256GB או כונן רגיל (אבל לא קריטי). בכל מקרה - אצור כונן D שעליו יהיו כל המסמכים והתמונות (כך אני עובד היום)

כונן אופטי? אינו נחוץ

תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך

אחריות בינלאומית? אין צורך

האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? 2,500 כול מערכת הפעלה (הבנתי שלא ניתן לקבל את הנייד ללא מערכת הפעלה)

העדפה לחברה כלשהי? LENOVO - כי אני רגיל למקשים הנוחים שלה, אבל כל יצרן אחר כמו DELL או ASSUS יכול לבוא בחשבון, בתנאי שיענה על התנאים לעיל.

מסך מגע וכו' - לא קריטי.

ביקרתי היום בבאג, ובדקתי את כל הניידים שיש להם. מצאתי את DELL Inspirion 3437 עם מסך 14 1366X768, כרטיס מסך GEFORCE 720M, מעבד I5-4200U 2.6GHZ, WIN8, זיכרון 4GB, כונן 500GB, אחריות ל 3 שנים. מחיר - 3,050 ש"ח. האם מומלץ?

תודה.

פורסם

התקציב לא תואם את הדרישות.

המעבד עצם היותו חסכוני (סיומת U) הוא בערך באותה מידה מבחינת ביצועים כמו המעבד הנוכחי שלך.

את המחשב ניתן להשיג ב-2,900 ש"ח http://fre.co.il/items/219266 המחיר בבאג סתם יקר.

האחריות היא "במעבדה" - כלומר, תצטרך להגיע בעצמך למעבדה בהרצליה למימוש אחריות. מומלץ לקנות אחריות "איסוף והחזרה מבית הלקוח" ל-3 שנים.

פורסם
  • מחבר

התקציב הינו מסגרת שהגדרתי, אבל ממש לא הכרחי. אין לי בעיה להשקיע מעבר ולקבל מחשב טוב יותר.

האם הכוונה שהמעבד I5-4200U הינו כמו המעבד הנוכחי במחשב הנייד הנוכחי שלי T410, מבחינת ביצועים?

הציעו לי גם את האסוס ASUS VivoBook R451LB-CA098H i7-4500U, 1.8GHz. אומנם זה בתקציב גבוה יותר (4,400 ש"ח), אבל איך הוא מבחינת נוחות משתמש?

ועוד שאלה: האם כונן SSD אינו קריטי במיוחד במחשבים ניידים? הילדים בטח לא ישמרו ויזיזו את המחשב ממקום למקום כאשר ה HDD בפעולה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים