עבור לתוכן

סמארטפון עמיד לחייל עד 1500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי,

מעוניינת לקנות סמארטפון לאחי הקטן- הוא כרגע בצבא ולכן זקוק למכשיר עמיד יחסית,

ובנוסף רצוי גם מכשיר לא יקר מאוד- כדי שלא יתבאס יותר מדי אם משהו יקרה לו- ישבר, יאבד וכדו'.

מכאן הדרישות העיקריות- עמיד יחסית ועד 1500 ש"ח (לא חייבים לנצל את כל התקציב)

הדרישות לפי סדר החשיבות (ברור לי שעל משהו יהיה צריך להתפשר...):

1- מכשיר עמיד, לא חייב להיות ממש נגד מים וכו' אבל רצוי איכות בניה טובה ככל האפשר שלא יתפרק בנפילה הראשונה...

2- חיי סוללה טובים- לא תמיד יהיה לאח שלי שקע זמין להטענה, אולי עדיף סוללה נשלפת שאפשר לקנות עוד אחת ספייר

3- מהיר ונוח לשימוש בגלישה בעיקר, לא ישמש כל כך למשחקים

4- סאונד טוב- אח שלי אוהב מאוד להקשיב למוזיקה

5- אחסון של 16 ג'יגה לפחות או אפשרות לכרטיס הרחבה

בעיקרון חשבתי להזמין מחו"ל משהו סיני או את המוטורולה G, אבל הבנתי שיש עכשיו הרבה עיכובים במכס וזה מאריך את זמני המשלוח, לכן אם יש משהו שיתאים שאפשר לקנות בארץ- זה עדיף

פורסם

סמארטפון ועמיד זה סתירה במשפט.

סמארטפון עד 1500 - נקסוס 4

עמיד - נוקיה 100

פורסם

אני אומנם לא מכיר סמרטפונים עמידים באמת אבל בהחלט ישנם כיסויים שיכולים להפוך כל סמרטפון לעמיד ביותר. כמו לדוגמא הכיסויים של OTTERBOX ובמיוחד otterbox armor שיהפוך כל סלולר לעמיד כמעט כמו מ.ק ,77 כולל עמידות מושלמת למים. הבעיה היא במחיר (כ 50$ בחו"ל ועד 400 ש"ח בארץ.) אבל בשילוב עם מכשיר כמו אייפון 4 יד שניה אפילו עוד ישאר לך עודף לסוללה חיצונית שתאפשר מס' הטענות למכשיר. (סוללה להחלפה זה פיתרון שמתאים לשנות ה 90).

אופציה נוספת היא otterbox commuter + galaxy S2 פלאפון מצויין למחיר שבתכלס יכול לעשות כל מה שהגדולים עושים ביחד עם מגן מעולה ועדין ישאר לך עודף מ 1500.

תחפשי ב YOUTUBE סרטונים על OTERBOX ותביני שגם סמרטפון יכול להיות עמיד ביותר.

(כמובן שישנם מגנים מעולים גם מחברות אחרת אבל אני ממליץ מאוד עליהם מניסיון )

פורסם

למה הוא כל כך צריך להיות עמיד? הוא לא הולך לעשות פזצטות איתו(אני מקווה), מה שכן את צודקת שכדאי שהוא יהיה עם חיי סוללה טובים ויחסית זול(בגלל הסיכוי הגדול יותר שיגנבו או שהוא יאבד אותו).

כאמור, נקסוס 4 זה הסמארטפון הכי טוב שתשיגי בסכום הזה, ביחד עם כיסוי סביר וסוללה חיצונית נראה לי שזאת האופציה הכי טובה שלך.

פורסם

למה הוא צריך מכשיר עמיד? בתור לוחם בשריון אף פעם לא הבנתי את הרעיון הזה. זה שהוא חייל אומר שהמכשיר יפול יותר פעמים? אם הוא לא יזרוק אותו לרצפה הכל יהיה בסדר. כמעט 3 שנים בשריון ולא יצא לי לראות מכשיר שנהרס עקב אי עמידותו לצבא.

בקיצור, מכשיר שהוא יאהב פלוס מגן טוב יעשו את העבודה.

פורסם

אני זוכר שבצבא פחדתי על הטלפון המצ'וכלל שלי עם הצלצולים הפוליפוניים :smiley1:

פורסם
למה הוא צריך מכשיר עמיד? בתור לוחם בשריון אף פעם לא הבנתי את הרעיון הזה. זה שהוא חייל אומר שהמכשיר יפול יותר פעמים? אם הוא לא יזרוק אותו לרצפה הכל יהיה בסדר. כמעט 3 שנים בשריון ולא יצא לי לראות מכשיר שנהרס עקב אי עמידותו לצבא.

בקיצור, מכשיר שהוא יאהב פלוס מגן טוב יעשו את העבודה.

גם בתור לוחם בשריון אני יכול להעיד שאת הטלפון שמתי הרבה פעמים באחד הכיסים העליונים בסרבל ולא קרה לו כלום גם בקווי טנקים וגם בקווי חי"ר(למרות שזאת הייתה תקופת הטלפונים של נוקיה עם הסנייק ולא אייפונים), לעומת זאת דרך אגב, הרבה פעמים שמתי מצלמה קטנה בכיס של הרגל, וכל פעם שנכנסתי לטנק היא הייתה חוטפת חתיכת מכה מהתותח, אז היום המצלמה נראית כמו הצרות שלי, אבל בזכותה הרגל נשארה בריאה ושלמה :)

אז בקיצור, אם הוא ישמור על הטלפון כמו שצריך ועם כיסוי נורמלי לא אמורה להיות לו בעיה.

פורסם

בחיים לא קרה לי שקיבלתי מכה מהתותח :what:

פורסם

תלוי בסוג הטנק והגובה שלך...אני מדבר על החלק הפנימי בתוך הצריח לא החיצוני, כל פעם שנכנסתי מהמדף טען בצורה מהירה, ברגע שהורדתי את הרגל מהכסא, הרגל שלי ישר נתקעה בתותח, למזלי כל פעם המצלמה חטפה את המכה.

פורסם

כנראה שאנחנו לא מדברים על אותו סוג טנק. מכה מהחיצוני כולם חוטפים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים