עבור לתוכן

מילה טובה על השירות של אמפראל

Featured Replies

פורסם

הזמנתי מתאם מתח מ220V ל100V בדואר מחברת אמפראל. כעבור יומיים קיבלתי את החבילה וראיתי שהשנאי שבור. מהתקליות קודמות עם נותני שירות בארץ הכנתי את עצמי מנטלית לויכוח ארוך עם שירות הלקוחות. ענה לי בחור בשם ירון ששאל אותי על פרטי המקרה. לאחר שיג ושיח קצר שבו הסברתי שאני לא גר באזור החנות ומשלוח יעלה כמו חצי ממוצר חדש הובטח לי מוצר חילופי. כעבור יומיים הגיע בדואר שנאי תקין.

ישנם סיפורי בלהה רבים בפורום על חוויות שירות גרועות בארץ, טוב לדעת שיש גם מי שלוקח את האחריות ברצינות.

פורסם

אתה מדבר על מוצר מסוג זה? http://www.amperel.co.il/products/76495

חווית בממיר מתח דומה בעבר? חשבתי לייבא מארה''ב אבל יש איכותיים ולא טובים בכלל. אודה לך על ביקורת בעתיד.

פורסם

אכן אמפארל חברה אמינה עם תודעת שרות מפותחת.

פורסם
  • מחבר
אתה מדבר על מוצר מסוג זה? http://www.amperel.co.il/products/76495

חווית בממיר מתח דומה בעבר? חשבתי לייבא מארה''ב אבל יש איכותיים ולא טובים בכלל. אודה לך על ביקורת בעתיד.

אני מדבר על ממיר פשוט של 26VA.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
אכן אמפארל חברה אמינה עם תודעת שרות מפותחת.

אבל מוכרים מוצרים מזוייפים, סטיל אתר סיני שאתם מכירים (כנראה גם נקנה מאתר סיני כלשהו) אבל בלי לציין שזה לא מקורי.

בסין זה יכול לעבוד אין חוקים, בארץ זו עברה.

בכל אופן קיבלתי את הכסף חזרה מהם לאחר דין ודברים.

פורסם

יכול להיות שהם בעצמם לא מודעים לזה. ואם כך הם לא היחידים

בעניין הממירי מתח 110/240, את האחד הבאמת מעורר חלחלה ראיתי בחנות פרטית קטנה. זה "דימר" (ממיר 110/240 ללא שנאי, שעובד על מעגל אלקטרוני ומתאים רק לשימוש אם גופי חימום). הגוף שלו עשוי ממכסה פלסטיק בצורת ח' ופרופיל אלומיניום בצורת ח' שתפוסים אחד על השני, לא מחוברים אם ברגים או משהוא. כשמושכים אותו מהשקע ותופסים בפלסטיק, ב 1/2 מהמקרים הפלסטיק יוצא וניתן לגעת במעגל בפנים (240V) במקום שהממיר יצא מהשקע. אבל היי, לא צריך להוריד את הפלסטיק אפילו. בפנים יש טריאק במארז TO220, הראש המתכתי שלו מחובר ישר לגוף האלומיניום לקירור - בלי בידוד. נראה שאפשר להתחשמל ממנו פשוט מזה שהוא תקוע בשקע

פורסם

לצערי בארץ למרות התקינה עדיין ניתן למצוא שלל מוצרים שמסוכנים לציבור...ושוב רק בגלל חמדנות, הנסיון לקנות זול סיני ולמכור יקר ישראלי.

דרך אגב על איזה ממיר אתה ממליץ כאשר מדובר על מוצר המותאם ל110V ונקנה לשימוש בארץ?

פורסם

הממיר הזה לא היה עובר אפילו את דרישות תקן ה CCEE של סין עצמה. סתם משהוא שמישהוא החליט לייצר כדיי למכור בבסטה ב ebay, לעשות כסף ולהיעלם

בשביל הדברים שאתה אומר לא צריך את סין. יש מספיק דברים שיוצרו כאן בארץ, יש להם תו תקן ישראלי (אמיתי), ועדיין הם סכנת שריפה / התחשמלות / וכו. תו תקן ישראלי לא אומר הרבה היום.....

יש מכשירי חשמל שבכל מקרה תהיה בעיה להפעיל, גם אם שנאי בגלל ההבדל של 50/60 Hz - בעיקר מנועים גדולים. יש מכשירים שיתחממו קצת יותר אבל יעמדו בזה - מנועים קטנים שמתאמצים פחות, וכאלה שבכלל לא אכפת להם מההבדל ב Hz - ספקים אלקטרוניים

יש כאלה שיש בהם MOVים ל 120V - במיוחד ספקים אלקטרוניים, ובכלל ב USA נפוץ שכל מפצל שקעים הוא גם מגן ברקים שמכיל MOVים. במקרה כזה ה MOVים בין פאזה ואדמה יכולים להיפרץ (תלוי בכיוון שבו ניוטראל ופאזה מצד ה 240V מחוברים לשנאי, יכול להיות 240V ביציאה בין 1 מהצדדים והאדמה. זה לא מפריע לאף מכשיר חשמלי שיש לו בידוד תקין אבל כן מפריע ל MOVים). צריך לפתוח ולהעיף אותם

הספק מדומה של השנאי : תבחר לפי הספק מדומה מקס' צפוי * מקדם להספק מדומה גבוה יותר בגלל הבדל ה 50/60 Hz (למנועים וכו') * מקדם ביטחון (אם זה להפעלה ממושכת ולא בהפעלות קצרות אם זמן התקררות ביניהן)

מתח היציאה של השנאי : 110-120V למקרה הרגיל, 90-100V למנועים אם רוצים להוריד את ההספק שלהם כדיי שלא יתחממו

פורסם

אני מחפש משהו ספציפי שאתה יודע שיעבוד כמו שצריך,

יש לי מברשת שיניים חשמלית של ORAL B שהוזמנה מארה"ב ולכן עובדת רק על 110V ו-60HZ כמובן.

פרטים על המטען:

110V-130V

50-60HZ\1.3W

יש לי שנאי עם המפרט:

Input AC125V-6A/250V-3A

output AC125V/250V

הבעיה שהמטען מתחמם לטמפ' די גבוהה וכנראה עם הזמן אולי יהרס, והטעינה לוקחת די הרבה זמן, טעינה מלאה מעל ל24 שעות (אולי ככה צריך להיות).

אודה על ההמלצה.

פורסם

יכול להיות שאתה יכול למצוא מטען מתאים אחר ולא להשתמש אם המטען של ה 120V

השנאי - נארה שהוא יכול לקבל ולהוציא 125 ו 250V. האם יש עליו מפסקים שאיתם ניתן לבחור את המתח ? יתכן שהם עומדים על מצב שבו הוא מקבל 250 ומוציא 250 ?

פורסם

לא זה שנאי שמוכרים עבור נסיעות המכיל חיבורים לשלל המדינות .

זה הסוג אבל נקנה בארץ.

http://www.ebay.com/itm/Universal-Travel-Power-Charger-Adapter-Plug-AU-UK-US-EU-/360808827759

המטען האירופי שנמכר בארץ למברשת הוא לא מתאים בגלל :

220V-240V

50-60HZ\0.9W

אין מספיק הספק....

פורסם

המתאם הזה לא מכיל שנאי. הוא מעביר 240V ישר ליציאה

התכוונתי לזה שתמצא סתם ספק ("שנאי") כלשהוא שמתאים למברשת מבחינת מתח / זרם / סוג החיבור

פורסם

לצערי אין חיבור סטנדרטי..צריך לפרק את המטען ולעשות עבודה..

אתה אומר לי שזה לא ממיר ל110 אלה מוציא 240 למברשת?

פורסם

יאפ. המתאם הזה הוא סתם קופסה אם כמה חלקי מתכת

(חוצמזה, האם כשתקע 1 שלו מחובר לשקע ניתן במקרה להתחשמל מהמגעים של התקעים האחרים ?)

אתה יכול לחבר אותו דרך שנאי 240-120 אמיתי (הכי קטן שיש של כמה VA) או לפרק את הכבל אם החיבור מהמטען המקורי ולחבר אותו לשנאי אם אותו מתח יציאה שעובד על 240

פורסם

טוב לדעת שזו רק קופסא היות ולא פירקתי אז לא ידעתי שאין שם שנאי.....

לגבי התחשמלות, לא ניסיתי ..לא משהו שרוצה לבדוק.

יש לך המלצה למשהו נורמלי? לא חייב להיות בארץ אפילו רק שאני אקבל מושג מה לחפש..

אשמח לקישור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים