עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט מחשב חלקי ב-3300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הרכבתי את זה ב-TMS רציתי לשמוע חוות דעת או הצעות לשיפור.

המפרט מיועד לגלישה/משחקים/Virtual machine ורוב הדברים הרגילים.

את הכרטיס מסך אני לוקח מהמחשב הנוכחי שלי (550gtx ti) עד שהוא יהיה חלש מדי בשבילי.

כמו כן אני מוסיף SSD 128gb שקיבלתי.

כמה נקודות:

השקעתי בספק כוח ובמארז כי אני רוצה שקט (והספק כוח בא במבצע איתו) למרות שהייתי כנראה רוצה יותר את ה-P280 אבל אין ל-TMS את זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך KSP/Ivory.

גם בלוח אם אני יכול לקחת יותר זול, לדוגמא B85/H87 במקום Z87, ואני לא מתכוון לעשות OC אבל אני רוצה את כל הפיצ'רים הקטנים, וההפרש בין ה-H87 ל-Z87 הוא כ-60-70 שקל בלבד (ה-B85 לא מגיע עם vpro שממה שאני זוכר יעשה לי בעיה ב-VM)

בקיצור רציתי לדעת אם יש לכם חוות דעת או שיקולים והצעות, תודה מראש.

פורסם

המפרט לא מאוזן, תענה בבקשה על השאלון ונרכיב לך מפרט בהתאם לדרישות ולתקציב:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם
  • מחבר

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Virtual Machine פה ושם

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בכלליות כל משחק חדש שיתחשק לי, אבל אני לא מאלה שאכפת להם כל כך הגדרות גבוהות כל עוד המשחק רץ סבבה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050, אבל בפועל ירוץ על 1440x900

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך, יש כבר הכל :)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך, כונן SSD

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע, אבל אולי בעתיד הרחוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך, רק פראיירים קונים מערכת הפעלה.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה מסוימת, למרות שלפי התגובות פה אני נוטע לTMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). usb3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה רק כרטיס מסך או הוספת עוד סטיק אחד של ראם, המחשב הקודם עדיין עובד ומתפקד טוב אחרי 8 שנים.

פורסם

plonter_logo.png

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

CM8064601464707 - Intel - i5-4570 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600...

כמות: 1 846/829 ₪

GA-H87-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel H87 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M...

כמות: 1 460/451 ₪

KVR16N11-8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz - CL-11...

כמות: 1 365/358 ₪

ST2000DM001 - Seagate - 2TB - 3.5 inch -SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 - (ST2000DM001)...

כמות: 1 405/397 ₪

P280 - Antec - P280 Performance One Series - Up to 7 120mm fans (3 fans included) - No Power Supply - 2 x 2.5 inch ...

כמות: 1 552/541 ₪

S12II-520 - Seasonic - 520W - 80Plus Bronze certified - Over Voltage, Over Power, Short Circuit Protection - 120mm ball bea...

כמות: 1 296/290 ₪

DCACO-FP701-CSA01 - Arctic - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - Supports Intel sockets LGA775,1156,1155,1150,1366, AMD sockets...

כמות: 1 120/118 ₪

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: 1 80/78 ₪

3124 / 3062 ₪

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/buildyourownpc_show.tmpl?PriceOffer=1392836880123376883

פורסם
  • מחבר

אוקי אז בעצם אותו מפרט רק כמו שאמרתי עם החלקים שאין ב-TMS, אין לי בעיה להשקיע מעט יותר ולקנות את המפרט שהצעתי, לא שאני צריך את הספק כוח הזה אבל זה יוצא משתלם (כולה 100-150 שקל הפרש בשביל לוח אם מעט יותר טוב וספק כוח יותר חזק)

דרך אגב אני יודע שה-P280 וה-Fractral design Define R4 black pearl הם די שווים בביקורות, אבל אולי יש לך בכל זאת המלצה איזה אחד לקחת? יש לי כרגע Antec 300 ששירת אותי נאמנה 8 שנים.

פורסם

אם אתה מחפש שקט יש באנדל מעולה ב-TMS עם מארז שנחשב שקט יותר מהשניים האלו:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪905

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪468

מארז:

באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪850

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪330

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪428

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪94

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3199

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3136 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/9dwrnku4

פורסם
  • מחבר

כן בדיוק ראיתי הערב במקרה את הבאנדל הזה שלהם אחרי שקראתי את הסיקור שלכם על ה-Deep silence 2, בקיצור נראה לי אני אלך על המפרט האחרון, אלא אם יש לכם עוד הערות מועילות (תודה רבה כמו תמיד על העזרה)

פורסם
  • מחבר

אוקי הזמנתי, נקווה לטוב :)

פורסם

תתחדש:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים