עבור לתוכן

שם של כבל במחשב נייד- למבינים

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש פה מישהו שיודע איך קוראים לכבל-מתאם באורך 10 סמ במחשב נייד, שמחבר בין המחשב עצמו לכונן קשיח?? (חיבור sata פלוס לזרם כוח בכונן)

המחשב נייד הוא מדגם samsung 300e5a.

תודה!

נערך על-ידי Sparkle

פורסם
  • מחבר

הורדתי ^

זה הקטע שאני מחפש כבל ארוך יותר.. בסביבות 30 ס"מ..

והמחבר הזה ספציפי לסמסונג?

פורסם

כבלים פנימיים כאלה בדרך כלל ספציפיים למחשב. לכן גם אין סיבה שייצרו אותו באוכים שונים, מייצרים רק את האורך שצריך במחשב הזה לפי תוכנית של היצרן

קח את הכבל ש Gil מצא ותחבר אליו מאריך SATA+מתח סטנדרטי באורך שאתה רוצה

http://www.ebay.com/itm/SATA-POWER-PC-Computer-Hard-Disk-Extension-Cable-SATA-Male-to-Female-22pin-New-/380840677880?pt=US_Drive_Cables_dapters

פורסם

בדיוק.

אפשר לשאול למה אתה צריך ארוך יותר?

פורסם
  • מחבר

הלך לי ההארד דיסק, אז אני מתכנן לחבר אחד אחר חיצוני (אין לי אחד עם חיבור USB)

פורסם
הלך לי ההארד דיסק, אז אני מתכנן לחבר אחד אחר חיצוני (אין לי אחד עם חיבור USB)

לא הבנתי - הלך לך הקשיח בנייד? איזה קשיח אתה מתכוון לחבר אליו?

פורסם

אין קשר ל sata slim line. הכבל המקורי של המחשב מתאם מחיבור פנימי של samsung בלבד לחיבור SATA 22P רגיל (ולא slim line)

פותח הדיון : הדיסק שיש שם הוא SATA ולא USB. אתה יכול לחבר אליו דיסק SATA בגודל 2.5in בלבד (לא 3.5in של מחשב דסקטופ - דיסק של 3.5 עובד על 12V ובמחשב הנייד אין 12V) ולא תוכל לחבר דיסק USB

פורסם
  • מחבר

אהה איזה תסביך.. בטוח שאי אפשר לחבל 3.5 למחשב נייד?

אולי לחבר לו ספק אנרגיה חיצוני?

פורסם

ספק חיצוני זה אופציה - אבל תצרך גם כבלים מתאימים כדיי לאחד את ה SATA מהמחשב והמתח מהספק, ספק איכותי מספיק כדיי לא לשרוף את הדיסק או המחשב (ספקי כוח מ ebay בדרך כלל לא איכותיים), ולהפעיל את הדיסק לפניי המחהב ולכבות אותו אחריי המחשב

אבל אתה מגיע להרבה מקומות שבהם משהוא יכול ללכת לא כמו שרצית ואתה יכול לצאת בנזק הרבה יותר גדול ממחיר של דיסק 2.5 חדש... (שגם אותו אתה יכול למצוא ב ebay)

פורסם

סביר, הייתי הולך על נפח כפול.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה מספיק לשימוש מינימלי (אינטרנט ושירים)

פורסם

עדיף לך לרכוש דיסק קשיח 2.5" אפילו יד שנייה....

מאשר להתעסק עם מתח חיצוני להרדיסק 3.5"

וכבלים ומתאמים וכו וכו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים