עבור לתוכן

האם יש דרך לדעת שמוצר ב-eBay שכתוב עליו Genuine הוא אכן כזה?

Featured Replies

פורסם

שלום

לפעמים קורה שאני מעוניין לרכוש חלק חלופי כלשהו, או ספק/מטען,

ואני מעוניין במקורי.

אני מוצא ב-eBay מוכר שמוכר את זה, וכותב שזה Genuine,

השאלה - האם אפשר לסמוך על זה?

הרי להוסיף את המילה Genuine לוקח בדיוק 5 שניות..

אודה למי שיש לו נסיון.

מה שכן אני יכול להגיד,

למוכר יש 99.5% Positive feedback,

שזה בהחלט עוזר..

אבל האם יש עוד דרך חוץ מזה?

תודה רבה

פורסם

ב100% לעולם אי-אפשר להיות בטוח, כי לחלק מהמוצרים יש זיופים מאוד מדויקים, וייתכן שאף המוכר עצמו לא באמת יודע. ויש כמובן מוכרים שלא אכפת להם לשקר ביודעין.

אני תמיד מעדיף במצבים של ספק לשלוח שאלה ישירה למוכר - האם זה מקורי.

זה לא מבטיח כלום, אך במקרה שיסתבר שזה לא מקורי, תהיה לך עוד נקודה לטובתך לדרוש ביטול עסקה או פיצוי.

פורסם

אם אתה שואל איך לדעת לפני הקנייה, אז זה מה ש QTTP אמר. אם אתה שואל איך לדעת אם המוצר מקורי אחרי שקיבלת אותו אז מה שאני עושה זה לפתוח את המוצר ולהסתכל בפנים וגם לבדוק את הנתונים בפועל אם אפשר. אם אין לך ציוד או ידע לבדוק לבד, כמו במקרה של ספק כח שאם אין ציוד להעמסה ובדיקת זרם או נגד בהספק מספיק גבוה, אז אתה יכול לנסות לפתוח אותו, לצלם תמונות ולשאול בפורום, אולי אנשים שמבינים באלקטרוניקה כמו בינארי יכולים לומר לך לפי איכות הרכיבים והבנייה.

פורסם
  • מחבר
אני תמיד מעדיף במצבים של ספק לשלוח שאלה ישירה למוכר - האם זה מקורי.

זה לא מבטיח כלום, אך במקרה שיסתבר שזה לא מקורי, תהיה לך עוד נקודה לטובתך לדרוש ביטול עסקה או פיצוי.

רעיון פשוט ומעניין :)

פשוט לשאול את המוכר שוב, כדי לוודא - בתקווה שאם זה לא, אז הוא יעדיף להמנע מלקוח שמעוניין במקורי..

לא רע, תודה..

איך לדעת אם המוצר מקורי אחרי שקיבלת אותו אז מה שאני עושה זה לפתוח את המוצר ולהסתכל בפנים וגם לבדוק את הנתונים בפועל אם אפשר. אם אין לך ציוד או ידע לבדוק לבד, כמו במקרה של ספק כח שאם אין ציוד להעמסה ובדיקת זרם או נגד בהספק מספיק גבוה, אז אתה יכול לנסות לפתוח אותו, לצלם תמונות ולשאול בפורום

האמת רעיון טוב..

אם כי לא תמיד אפשר לפרק ספק כוח/מטען,

לפעמים הם באים במארז כזה שאין לו ברגים, והפלסטיק חומם עד להדבקה,

והדרך היחידה לפתוח, היא לשבור..

אבל לחלק מהמקרים זה אכן יעזור..

תודה על הרעיונות האלה..

פורסם

המטעני USB המזויפים בדרך כלל אכן ייפלו על בדיקה אם הנגד, אבל לא כולם, ומטענים גדולים יותר לפעמים יעברו אותה (אוליי אם ripple גבוה אבל בלי סקופ אין לך איך לבדוק)

הבעיה של ספקים לא מקוריים מסתכמת לא רק ביכולת החזקת זרם או ripple, חלק מהם פשוט איומים מבחינה בטיחותית (יכולים להוציא 240V ביציאה או לעלות באש)

פורסם
  • מחבר

הי 1101 :)

כן כבר שמענו כמה פעמים על המקרים של ספקים שהתפוצצו

(נדמה לי שאתה אפילו סיפרת לי על אחד כזה)

שאלתי את המוכר במסר פרטי,

נראה מה תהיה התשובה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים