עבור לתוכן

האם radeon 9200 אמור להתחרות או להחליף את geforce 4 ti 4200?!

Featured Replies

פורסם

באתר כאן http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92001.php

ניתן לראות כי RADEON 9200 אף עובר אותו........

ואילו באתרים אחרים כמו http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-15.html

יש לפחות הבדל של 20-30 פריימים...איך זה ייתכן?! ::)

הייתי בטוח שהביצועים של RADEON 9200 הם יותר נמוכים

פורסם

אז למה הבאת סקירה של R9200 מול FX5200 ?

פורסם
  • מחבר

בסקירה הזו מוסיפים גם את הGEFORCE 4 TI4200 להשוואה...בלי קשר..

הנה:

http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92008.php

וחיפשתי גם השוואות בGOOGLE אבל לא מצאתי משהו רלוונטי

פורסם

זאת הסקירה הכי דפוקה שראיתי אי פעם תיסתכל באתרים יותר איכותיים שם הטי-4200 פותח את ה9200 ביותר מידי.

זה גם לפי ההגיון לא יכול להיות שה9200 בכלל יתקרב אליו.

פורסם
  • מחבר

נכון שהסקירה לא מקצועית יותר מדי, אבל בכל זאת מוזר...

אי אפשר לדעת.....

אולי TOMSHARDWARE מושחת.....ומראה ביצועים של החברה הטובה המרבה במחיר

פורסם

אני יודע שאנשים פה לא אהבו את הביקורת שהביאתי כלפי הביקורות של PC SPOT . מה אתה מצפה מאתר שלפי הבדיקות שלו VANTEC AEROFLOW משתווה בביצועים ל SLK ?? ::)

פורסם

למי שי בעיה עם החומר המועלה באתר PC-Spot.co.il, מוזמן לרשום אותה בפורומים של האתר (כאן למשל), ולא לעשות זאת מאחורי גבינו באתרים אחרים. יש מילה מאוד מסויימת בעברית למי שעושה זאת, אך מפאת הכבוד ל-HWZone והחינוך הטוב שקיבלתי בבית, אינני הולך לנקוט בה כאן.

זאת לא הפעם הראשונה שהאתר שלי מוכפש בפורומים הללו, מנהלי הפורום - לטיפולכם !

תודה והמשך גלישה מהנה.

פורסם

^^^

מתי תלמדו לתת ביקורת בלי להשתמש במושגים המדעיים כגון"דפוק" ?

אני יכול לספר לפי נסיון אישי שלי שניסיתי את הדמו של UT2004 על 2 המחשבים הראשונים שלי במפרט (ולמי שעצלן אותה כמות זכרון רק שבזה עם הGF4 בדואל, אותו מעבד ואותו צ'יפסט) ועל הGF4 TI4200 המשחק רץ חלק ועל ה9200 הוא קרטע היה 30 פריימים גבולי גם כשכל ההגדרות היו על מינימום. אם זאת יכול להיות שעדכון דרייברים יוסיף כאן כי מותקן עליו CAT 3.8

פורסם

למי שי בעיה עם החומר המועלה באתר PC-Spot.co.il, מוזמן לרשום אותה בפורומים של האתר (כאן למשל), ולא לעשות זאת מאחורי גבינו באתרים אחרים. יש מילה מאוד מסויימת בעברית למי שעושה זאת, אך מפאת הכבוד ל-HWZone והחינוך הטוב שקיבלתי בבית, אינני הולך לנקוט בה כאן.

זאת לא הפעם הראשונה שהאתר שלי מוכפש בפורומים הללו, מנהלי הפורום - לטיפולכם !

תודה והמשך גלישה מהנה.

הכול טוב באתר שלכם חוץ מהביקורות,הן לא מספיק מיקצועיות, בגלל זה קיימות גם תגובות כמו שראיתה בתר"ד הזה אז ככה שלא ייתכן שאצלכם יהיה ביקורת אם מסקנות יוצאות דופן מאלו של אתרי חומרה בחו"ל.

פורסם

הנקודה היא שיש דרך וצורה לכל דבר - יש לכם באמת בעייה או טענה (שעלולה להיות מוצדקת בסופו של דבר), פנו אלינו בפורום.

אנו מתחייבים להסיר תוכן שיתברר כמוטעה, ואף לבצע שוב את הסקירה.

אבל לרדת לכזו תת רמה? :o

פורסם

בקיצור, אתה הבנתה אני מקווה מה מוטעה נראה אם אתם באמת תעשו שינוים בביקורת כדי שלא תבלבל אנשים.

פורסם

למי שי בעיה עם החומר המועלה באתר PC-Spot.co.il, מוזמן לרשום אותה בפורומים של האתר (כאן למשל), ולא לעשות זאת מאחורי גבינו באתרים אחרים.

פורסם

ובזאת נסיים את הדיון הנ"ל ונחזור לשאלה המקורית (או-כל מה שלא קשור יעלם)

פורסם

הTI4200 כרטיס יותר חזק ... פשוט יש לפעמים בנצ'מרקים מסויימים שמעדיפים כרטיסים ספציפים ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים