עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך בן חודש Sapphire R7 260x OC

Featured Replies

פורסם

לחשוב שנרשמתי אי שם ב 09... ועכשיו אני כותב את ההודעה הראשונה שלי :) אני בד"כ נהנה לקרוא את הפתרונות שיש באתר הזה, מאוד גאה להיות חלק ממנו !.

הפעם אני צריך את עזרתכם.

רכשתי מחשב לפני כחודש מ KSP (אני כן מבין במחשבים עם ידע בתחום, ועוסק בתחום גם כן)

לוח אם גיגה בייט H87-D3h

מעבד I5 4750

ספק ישן (לא רציתי להחליף) Pc Power And Cooling 610W

8 גיגה ראם של ג'י סקיל.

והכרטיס הסורר - Sapphire R7 260x OC.

מערכת 7 64 ביט SP1.

לאחר ההרכבה (הרכבתי לבד) נכנסתי לאתר היצרן של הכרטיס והתקנתי את הדרייבר של AMD (הכי עדכני) עבד שבוע שלם הכל היה טוב ויפה, עד שקיבלתי מסך כחול..., הצלחתי לפתור את המסך הכחול, ולאחר מכן התחלתי לקבל מסכים שחורים (מסתבר שיש דבר כזה) פשוט המסכים קפואים בשחור והמחשב נתקע.

הבעיה היא שהתקלות היו קורות רק כאשר המחשב היה במצב IDLE - גלישה באינטרנט, קריאת מיילים וכד'.

במשחקים הכרטיס עובד פצצה ! גרפיקה על פול, ולא מדגדג לו אפילו !

אז מסרתי את הכרטיס לתיקון אצל KSP אחרי שלושה ימי בדיקות, לא מצאו כלום.

אחד הנציגים הטלפונים של KSP אמר לי שבמקרה יש לו את אותו הכרטיס, ושעלי לנסות להתקין דרייבר לא מהאתר של AMD אלא האתר של Sapphire ולא את ההכי עדכני, אלא אחד לפני כן.

זה בדיוק מה שעשיתי, ובאמת התקלות נעלמו כלא היו ! אבל... וזה אבל מאוד גדול, הבעיות צצו בתוך המשחקים עצמם - ליתר דיוק במשחק אחד ספציפי הכי אהוב עלי ! Call Of Duty - Ghosts MP - במהלך המשחק נראים "פסים" שחורים על גבי המסך משהו שיכול להוציא כל אדם בריא מדעתו !

היום החלטתי לנסות משהו אחר, החלטתי להסיר את כלל הדרייברים שהתקנתי ולתת למערכת להתקין דרייברים מה Update שלה, ולצערי הרב הותקנה אותה הגירסה שאני התקנתי בפעם הראשונה... ישנה מאוד.

כרגע יש ל AMD דרייברים שהם גירסת BETA, ואני שוקל לנסות אותם...אפילו שכתוב שם שנפתרה בדיוק הבעיה שלי, אני לא בטוח שזה יתרום לכרטיס שלי מאחר וכל דרייבר מעבר לגריסה שניסיתי להתקין, גרם למסכים כחולים\שחורים...

אשמח לעזרתכם.

תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים