עבור לתוכן

המלצה לדיבורית Bluetooth לרכב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מעוניין בהמלצה לדיבורית Bluetooth לרכב.

התקציב גמיש (200-550) אבל השאיפה היא ליחס עלות תועלת טוב. לא צריך פונקציות מתוכחמות יותר מדי (משדר FM) אבל חשוב שאיכות הדיבורית תהיה טובה. יש לי את הדגם Supertooth אבל הוא כבר מקרטע, סוללה לא מחזיקה ויש כל הזמן ניתוקים.. כך שמעוניין יותר בהמלצות ממי שיש לו ניסיון עם JABRA או Plantronics או כל חברה לגיטימית שיש..

תודה!

פורסם

יש ברשותי Platronics k100

אין לי נסיון עם דיבוריות אחרות אבל לגבי הדיבורית הזאת אני יכול להגיד רק דברים חיובים.

- העוצמה של הווליום מאוד גבוהה

- בטרייה שמחזיקה לי לפחות שבועיים (גילוי נאות, אני לא משתמש כבד)

- איכות סאונד טובה, גם כשהחלון פתוח הדיבור אפשרי אבל במידה פחות טובה..

- המראה קצת מיושן אבל אני אהבתי.

- לא יודע אם זה חסרון אבל המיקרופון מאוד מקומי לדוגמה אם מישהו יושב לידי ומנסה לדבר פשוט לא שומעים אותו כנראה שזה קשור לסינון רעשים .. בכל מקרה זה גם יתרון.

- המשדר FM גם עובד בצורה טובה, מה שכן אי אפשר להשתמש במשדר FM בישראל, אין תחנה שלא ניסיתי שאין עליה עוד 30 תחנות פיראטיות ככה שבשבילי לצערי זה לא שמיש.

- יש משהו אחד שמציק לי והוא שאי אפשר לכוון את העוצמה של הווליום אלא אם כן אתה בשיחה או משדר משהו דרך FM, זה ממש בקטנה אבל לפעמים זה מציק.

קניתי אותה ממש בזול בקומבינה .. אבל זכור לי שראיתי אותה ב150 שקל בEBAY וגם לא מזמן המחיר שלה היה 40 דולר באמזון .. המחיר כל הזמן משתנה אבל בהחלט אפשר להשיג אותה בין 200-250 אפילו עכשיו בEBAY

http://www.ebay.com/itm/Plantronics-K100-83900-05-/371002632250?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item56617ae83a

נערך על-ידי Tov_Tov

פורסם
  • מחבר

מעולה! תודה רבה על ההמלצה זה דגם שבהחלט שקלתי לקנות.. שאלה: האם כשאתה נכנס לרכב אתה צריך להפעיל את הדיבורית פיזית באמצעות כפתור? או שהמכשיר נמצא תמיד בסוג של סטנדביי ואז כשאתה נכנס הוא מתחבר אוטומטית?

תודה!

פורסם

כל עוד המכשיר נמצא בסביבה קיים חיבור, כאשר החיבור מתנתק יש סטנדביי של 3 שעות שעדיין יזהה את המכשיר ..

לאחר מכן המכשיר כבה .. אני מניח שהמטרה היא לחסוך בטרייה בטרייה..

נערך על-ידי Tov_Tov

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים