עבור לתוכן

כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם ג'יגבייט B85 ואני רוצה המלצה על כרטיס קול טוב במחיר סביר שיאפשר לי שמיעה חדה במערכת.

פורסם

מועבר לפורום אודיו, בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

???...

פורסם

1. B85 זה לא שם של לוח אם אלא של צ'יפסט, לג'יגבייט יש כמה לוחות עם B85 ולכן המידע חסר תועלת.

2. מה זה "מחיר סביר" בשבילך? אחד מוכן להוציא עד 100 ש"ח, ואחר מוכן להוציא 1000 ומעלה. אם לא תכתוב תקציב, לא נדע.

3. מה זה "שמיעה חדה"? אם אתה לא מרוצה במשהו מכרטיס הקול המובנה, נא לפרט. אם אתה כן מרוצה, מה חסר לך בעצם?

4. איזה ציוד יש לך? (רמקולים/אוזניות/משהו אחר? ואיזה דגם?)

פורסם

האם דרושים פיצ'רים שהלוח אם שלך לא יכול לספק? כמו סראונד למשל?

אם השימוש לסטריאו בלבד, ויש לך רמקולים "פושטים" .. תישאר עם הכרטיס המובנה כי ההבדל יהיה זניח עד כדי בלתי מורגש

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר
האם דרושים פיצ'רים שהלוח אם שלך לא יכול לספק? כמו סראונד למשל?

אם השימוש לסטריאו בלבד, ויש לך רמקולים "פושטים" .. תישאר עם הכרטיס המובנה כי ההבדל יהיה זניח עד כדי בלתי מורגש

מעבר לכרטיס קול שאני רוצה יש לי בעיה ממש מעצבנת במערכת..קניתי לא מזמן מערכת קולנוע רמקולים של פיוניר (רצפתיים אחוריים וסנטר) ורסיבר של הרמן קרדון AVR 158. כשאני שומע מוזיקה ושם ברסיבר מוד מיוזיק השמיעה נוראית מבחינת הרמקולים האחוריים הקטנים..יש להם תמיד קפיצות וקיטועים והם לא נשמעים באותו לבל וזה מחרפן אותי..לדעתי זה לא אמור להיות ככה..אם אני מחליף מוד לסטריאו נגיד אז זה לא קורה אבל השמיעה היא זבל בסטריאו..המוד מיוזיק הכי מתאים...מה לעזאזל אני עושה? ברמקולי פירלס הקודמים שלי עם הרסיבר של JVC זה לא היה קורה...אם היו ישנים אמנם אבל נשמעו טוב.

פורסם

איך זה קשור לכרטיס קול שלך?

עיינת בדוקומטציה של הרסיבר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים