עבור לתוכן

איכות התמונה ביס

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז זהו שביס יש גם כמה ערוצים שהתמונה מפוקסלת מאוד ויש שפחות.

עכשיו אני לא יודע אם זה ההגדרות של הממיר, אולי הממיר עצמו, או החיבור של הממיר.

איך אפשר לבדוק את זה?

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אצלנו איכות התמונה והסאונד נהדרים ביחס לכבלים הדיגיטליים שהיו לנו לפני

אל תשכחו גם להשוות את השירות של שתי החברות - בכבלים עונות נשים מפגרות שחושבות שהן כול העולם ולא מזיז להן כלום וככה גם צוות הטכנאים המטומטם שלהם .

לעומת זאת ביס פשוט כיף לדבר עם החבר'ה שם !!

וגם התופעה הכי מרגיזה - שלוקח לממיר פולללל זמן להראות את התמונה וזה פשוט מרגיז ושלא נדבר על התפריטים !!

פורסם
  • מחבר

זה שאתם אומרים זה מראה טוב רק מדגיש שאצלי משהו לא בסדר.

מה אפשר לעשות? לכוון ממיר בצורה כלשהו, או אולי הממירים דפוקים או החיבור עצמו לצלחת דפוק.

עוד דבר ערוץ 182 ממש מראה גרוע ממש רואים של את הקוביות (פיקסלים) בזמן התזוזה של התמונה.

פורסם

מי רואה ערוץ 182???

פורסם
  • מחבר

אבא שלי.

ובכל מקרה האיכות שם ממש גרוע לעומת הכבלים.

פורסם

בקשר לפותח התרד איך אתה יכול לפתור את הבעיה אם היא קיימת זה פשוט מאוד חייג ליס ותגיד להם שאתה חושב שיש לך בעיות קליטה ושאתה רוצה שישלחו לך אחד מהטכנאים שלהם תוך גג שלושה ימים צריך להיות לך תכנאי בבית ואם יש בעיה הוא יסדר אותה.

בקשר לזה שיש בעיות אם ימס במזג אוויר רע נראה לי שקצת ניסחפתם אני גר 100 מטר מהים(באמת לא בציניות) ורק שיש סערות ממש חזקות מתחילות להיות בעיות בקליטה אבל זה גם לא משהו רציני נפסק לך לשתי שניות וחוזר אני מעדיף את זה מאשר לחכות שעה כדי שהוא יעבור לי מספורט 5 פלוס ל5 הרגיל (כן כן היה לי כבלים ;D).

בקיצור כאחד שחווה את שתי העולמות אני יכול להגיד דבר אחד כבלים זה העתק גרוע מאוד של יס כמו סרט המשך גרוע תראו מה הם עשו לעצמם ראו שליס קוראים במילה לועזית אמרו יאללה אם זה תופס אצלם אולי זה יעזור לנו HOT גם כן שם ערוץ האוסקר ביס כן הכבלים העתיקו אותו ועוד שלל דברים שאין לי כוח לרשום בקיצור הכבלים הם בעצם כלבים בכול דבר כולל היחס ללקוח (חוויתי את זה על בשרי בגלל זה עברנו), גם בתכנים הגרועים ובאיכות השידור.

פורסם
  • מחבר

טכנאי כבר הזמנו הוא לא נראה אחד שמבין בזה.

עכשיו אני התקשרתי והעברתי את זה לאיזה רמה גובהה יותר כלומר לאיזה מנהל שם נראה מה יהיה, פשוט חשבתי שיש איזה דרך אולי לבודק את זה לבד ואיפלו לתקן.

פורסם

אם יש משהו שממש ממש ממש ממש מעצבן ביס

זאת העובדה שאי אפשר להקליט

בגלל שהלוויו נכנס לרק ל av והממיר מפצל אותו אתה חייב להקליט את רק את ה- av

ואתה לא יכול להקליט משהו אחד ולראות משהו אחר

וידיאו תותח שקניתי לא שווה עכשיו כלום

פורסם

אתה יכול פשוט לקנות מפצל לכבל RF ולחבר את הממיר בנפרד ואת הוידאו בנפרד...

פורסם

אתה יכול פשוט לקנות מפצל לכבל RF ולחבר את הממיר בנפרד ואת הוידאו בנפרד...

מה זה יעזור לך אם תפצל את ה-RF? עדיין אתה תצטרך לראות/להקליט רק את התחנה שכרגע בממיר. אם תחבר דרך AV (סקארט או BNC) אז תראה יותר טוב.

בקשר לאיכות השידור: יכול להיות שתוכל לפתור את הבעיה ע"י הוספת מגבר. בדר"כ בהתקנה המתקין בודק את איכות השידור בכל נק' שהוא מתקין ע"י מכשיר מיוחד (rover) - זה שעושה רעשים מוזרים. הטלויזיה שלך לא צריכה להיות מחוברת בכלל, הוא רואה הכל.

אם שלחו לך טכנאי לא מקצועי (ולצערי יש כאלו גם ב-YES) תעמוד על שלך ותבקש שיבוא אחראי התקנות. מניסיון, YES משתדלים לטפל בבעיות טכניות כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים