פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים שלום,אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד.* מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים.* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק.* רזולוציית המסך? לא מבין בזה.* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה.* משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.* Bluetooth? לא חובה.* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי.* כונן אופטי? לא מבין בזה.* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא מבין בזה.* האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא, אבל בהחלט נדרשת אחריות בארץ. כמה שיותר- יותר טוב.* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מבין בזה. מאוד מתלבט.ניסיתי לחפש ב- zap אבל אני לא מוצא את הידיים והרגליים מרוב מחשבים.אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אשמח מאוד.תודה רבה לעוזרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.