עבור לתוכן

סולן - סוללה מקורית או חליפית לצרכי גיבוי בלבד?

מה תמליצו למטרה שלי?

1. 1. מה תמליצו למטרה שלי?

• סוללה מקורית
      0
    • סוללה חליפית
      0

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים. ראיתי בזאפ דירוג טוב של חנות שמתמחה בסוללות למחשבים ניידים. אני חושב לרכוש סוללה לדל לטיטיוד שלי אבל מתלבט בין סוללה מקורית לחליפית:

מקורית: http://www.sollan.co.il/Sale.asp?pid=14051

חליפית: www.sollan.co.il/sale.asp?pid=14049

מחשב נייד שלי מחובר לספק חשמל באופן קבוע ואני צריך סוללה לצרכי גיבוי בזמן נפילת או הפסקת חשמל. למרות שיש הבדל של 130 ש''ח בין סוללה מקורית לחליפית, אני חושב שחליפית תתאים לי יותר למטרה הנ''ל.

מה דעתכם? חוויתם בסוללות חליפיות פעם? איך הן מבחינת בטיחות?

פורסם

למה לא לקנות באיביי? חצי מחיר ותוכל במחיר של אחת "בארץ" לקנות 2 אם לא 3 כאלה.

מקורי = 180 ש"ח

http://www.ebay.com/itm/60WH-New-Genuine-Battery-Dell-Latitude-E5420-E5520-E6120-E6220-E6320-E6420-E6520-/121157197623?pt=Laptop_Batteries&hash=item1c35881f37

לא שווה לקנות בארץ בכלל שום דבר.

פורסם
  • מחבר

Chevy תודה על הצעה אבל זה מסין עם איכות מפוקפקת. אני מעדיף לא להסתכן מבחינת בטיחות ולשלם עבור סוללה חדשה של יצרן מחשב נייד שלי. אני מאמין חברת "סולן" מציעה את מה שאני מחפש.

פורסם

same shit

אין מה להסתכן פה יותר מדי...

זה כמו שאנשים מרגישים "בטוח" לקנות סלולרי דרך החברות הטלפון ולא להזמין מחו"ל או לקנות מיבוא מקביל בדיוק את אותו מוצר.

קצב החלפת הסוללות הוא ממילא כ-2-3 שנים בשימוש יומי, כך להשקיע כל כך הרבה בסוללה - אני לא הייתי עושה. אבל תעשה מה שבא לך - הכסף שלך.

בהצלחה.

פורסם

אתה חושב שאת הסוללות שמוכרים כאן מייצרים באנגליה?

פורסם
  • מחבר
same shit

אין מה להסתכן פה יותר מדי...

זה כמו שאנשים מרגישים "בטוח" לקנות סלולרי דרך החברות הטלפון ולא להזמין מחו"ל או לקנות מיבוא מקביל בדיוק את אותו מוצר.

קצב החלפת הסוללות הוא ממילא כ-2-3 שנים בשימוש יומי, כך להשקיע כל כך הרבה בסוללה - אני לא הייתי עושה. אבל תעשה מה שבא לך - הכסף שלך.

בהצלחה.

איך יכול להיות שיש ביקורות של סוללות באמזון שכוללות ביקורות שליליות ויש "אותן סוללות" לפי מראה של סוללה עם ביקורות חיוביות? התשובה היא "same shit" כפי שכתבת למעלה?

אם כן אז לפחות אני רוצה לקנות ממקור שיש עליו ביקורות חיוביות ולא מעניין לי איפה יצרו מוצר. אם כך, הזמנת כבר ממוכר של איביי שציינת קודם? ידוע לך על ביקורות עליו במקרה?

Gil28 אני חושב עכשיו שיותר חשוב לדעת על איכות ואמינות של חנות שמוכרת מוצרים של סין ולא על איכות של מוצר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים