פורסם 2004 במרץ 121 שנים קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAAאני יודע ש:A-בטריות רזותAA-אצבע רגילותAAA-?!?!D-השמנותמה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?
פורסם 2004 במרץ 121 שנים פשוט מאוד להשיגן! בטריות AAA הן בטריות כמו עיפרון (הגודל כמובן) וניתן להשיגן בכמויות ואני אישית ממליץ שתקנה לא בחבילות אלא אם זה 1עד 4 בטריות מקסימום תקנה נטענות. כל נטענת עולה בסביבות העשר שקל. אני קניתי 4 למצלמה שלי לאחר שראיתי שלא משתלם לקנות כל יומיים סוללות חדשות! פשוט תלך לחנות של אלקטרוניקה או מוצרי חשמל ותבקש כאלו. (בשום פנים ואופן לא מחנויות כמו הום סנטר וכו'.. הם מוכרים את זה במחיר כפול ומכופל) שמחתי לעזור! עריכה: הוספתי תמונה
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מחבר עבודה טובה!!!!! קבל ח"ח הרמקול שלי מנגן 35 שעות עם 4 בטריות AAA... ככה שקלעת בול על זמן ההחלפה שלהם כניראה שאני באמת אקנה ניטענות... אבל רק אחרי שיהיה לי מטען : תודה רבה לך!
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אני חושב שיש אפילו ידילים של מטען+בטריות.ובאופן כללי הרבה יותר כדאי, הן לדעתי אפילו יחזיקו יותר זמן.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אכן יש עד כמה שזכור לי ראיתי בדיוטי מטען gp 3 + סוללות AA 1800 מיליאמפרובחירה להוספה או עוד 4 של AA או עוד 4 של AAA.אני משתמש בהן לשלט שלי של ה אלטק 880 ולשלטי טלויזיה בבית והם מחזיקות הרבה מאד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.