עבור לתוכן

חוו"ד על מפרט למשחקים וגרפיקה 8K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בערך כל המשחקים החדשים שהולכים לצאת בקרוב והשנה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? העדפה להרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיפות לאזור המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

וזה מה שיש בינתיים:

10f6y9y.jpg

פורסם

המפרט שהצעת לא ממש משתלם, גם מבחינת מחירי הפריטים שיקרים ב-KSP וגם מבחינת פריטים מבוזבזים כמו:

1. לוח יקר שאינו מציע משהו מיוחד חוץ מערכת נושא של דרקונים וכאלו(היה לי את ה-Z77 GD65 GAMING). המקביל שלו מצד גיגה בייט עולה פחות ונותן יותר, גם אותו היה לי בערכת השבבים הקודמת.

2. למה כמות כזו של זיכרון, יש לך שימוש בזה, מה אתה הולך לערוך ובאילו תוכנות תשתמש?

3. כונן ה-caviar black הוא בזבוז היום כאשר משתמשים ב-SSD מהיר עליו יושבים: מערכת ההפעלה ותוכנות ומשחקים נבחרים. עדיף לקחת כונן רגיל לאכסון.

4. במחיר הכולל הזה של המערכת לא הייתי שוקל SSD כזה קטן, הייתי לוקח לפחות 250 גיגה.

5. הספק מוגזם ויקר לדעתי.

6. יש מארזים איכותיים יותר עם הנדסת אנוש טובה יותר, סירקולציה טובה יותר ומחיר טוב יותר.

7. המחירים ב-KSP לא זולים.

מפרט לדוגמא שים לב:

כולל מעבד חזק מותאם לאוברקלוק, לוח מעולה לביצוע אוברקלוק(יותר מזה שהצעת), קירור מעבד מעולה שקט ויעיל, באנדל מארז וספק עם ספק חזק ואיכותי ומארז

יפה עם דגש על סירקולצית אוויר מעולה, 16 גיגה זיכרון, כרטיס מסך חזק מסדרת הגיימינג של MSI, כונן SSD בנפח גדול יותר 250 גיגה, קשיח 2 טרה מעולה ומשתלם,

כונן אופטי.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770K 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1597

קירור למעבד:

Scythe MUGEN 3 REV B

כמות: 1 - מחיר: ₪194

לוח אם:

Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪751

מארז:

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪729

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪2250

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪830

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪428

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪94

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪7533

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 7383 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/md9xbecl

פורסם
  • מחבר

תודה רבה! וכן אני צריך 16 מכיוון שאני מריץ ברקע תוכנות תלת מימד ופוטושופ והייתי שמח גם לשחק בלי להעמיס על המחשב יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אם אני אשנה את הלוח אם ל-Gigabyte GA-Z87-HD3 (זול יותר), האם עדיין אוכל לעשות OC סביר והאם הוא יתאים לכל שאר הרכיבים?

פורסם

כן יתאים.

פורסם

*תוקן*

מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים

1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150

550 ₪ - Gigabyte GA-Z87-HD3 S1150

350 ₪ - 8GB Hynix DDR3 1600Mhz. כמות: 2

2230 ₪ - MSI GTX780 3GB DDR5

870 ₪ - SSD Samsung 840 EVO 250GB SATA III

420 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty

749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE

90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90

205 ₪ - Scythe Mugen 3

מחיר סופי: 7404 ₪ למזומן

פורסם

^אלון חסר סטיק זיכרון של 8 גיגה, המחשב מיועד גם לעריכה לדבריו ולכן כללתי כרטיס NVIDIA שיוכל לנצל cuda בתוכנות נתמכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים