עבור לתוכן

עזרה להחליט בין 780AMP ל 290 TRIX למשחק על 5760X1200

Featured Replies

פורסם

אפשר לדעת איפה אפשר לקנות את ה Zotac GeForce GTX 780 AMP ב 1850 ?

פורסם

היה בKSP אילת ונגמר.

פורסם
  • מחבר

אז אחרי חודש +- עם ה290, מעט רשמים:

נתחיל מהרע:

הוא עצום. הייתי צריך להוציא את הjigsaw ולחתוך קצת פה ושם מהמארז.. אבל בסופו של דבר נכנס יופי

אין אפשרות להוציא סיגנל אנלוגי, אלא עם מתאם אקטיבי - זה משהו שלא הייתי מודע אליו, ואמנם שלושת המסכים הראשיים שלי משתמשים בDP/DVI, אבל יש לי מסך 19 נוסף שברשותו רק יציאת VGA שרציתי לחבר למחשב (בניתי על כך שהכרטיס מסוגל להוציא 4 יציאות),לבסוף חיברתי לסלוט ה PCI המשני כרטיס 8400GS שלא לוקח הרבה הספק, סידדרתי שהPCI הראשי ירוץ על 16X והכל עובד כמו שצריך.

המחיר ירד (אולי זה בעצם צריך להיות ב"טוב" בשביל קונה פוטנציאלי) מאז שקניתי, או יותר נכון, KSP הוסיפו את הכרטיס של גיגהבייט שזול משמעותית (אמנם לא מגיע עם BF4, אבל לא כזו אבידה מבחינתי)

הטוב:

שקט מאד וחסר תאורה, בונוס לדעתי. הטמפרטורות לא עולות מעל 72 ולא משנה מה אני זורק עליו. גם כשהגברתי את מהירות הליבה ל1250 ואת מהירות הזכרון ל1450 (ללא שינוי מתחים!)

הביצועים מעולים, על מסך בודד אין מה לדבר, על שלושת המסכים אני אמנם צריך להתפשר בAA (בד"כ ללא טכנולוגיות הAA המתוחכמות יותר, אלא FSAA X2ׂ) ולפעמים באיכות ההצללות (יותר נכון, רק בTHIEF) אבל כל משחק, כולל BF4 MP (במיוחד עם מאנטל) רץ חלק לחלוטין על שלושת המסכים.

לגבי מי שמעוניין להריץ מערך כמו שלי ודואג לכמות זכרון גראפי:

לפי מדידות של GPUZ

בBF4 אני מגיע לניצול של 2600MB~

בTHIEF אני מגיע לניצול של 2900MB~

ככה ש3GB זה כבר דיי גבולי, אך מספיק.. ובמקרה הכי גרוע, מורידים רמת פירוט מV.HIGH ל HIGH מה שמוריד דרסטית את נפח הטקסטורות

אני סקרן לדעת כמה הספק לוקחת המערכת שלי כרגע, עם 2 כרטיסים, 2 הארדיסקים מגנטיים, 2 SSD. הזמנתי אמפרמטר צבת שבדרכו אלי, אעדכן כשיגיע..

נערך על-ידי KvodHagab

פורסם

כמה עלה לך האמפרמטר?

פורסם

אתה בטוח שזה ימדוד לך את הצריכה וואט מהשקע?

לפני כשנה(אולי פחות) היתה פה מכירה קבוצתית של המוצר הזה:

http://www.practilife.co.il/

הוא אמנם יקר אך מוצר מעולה. עלה לנו אז 140 שקלים.

פורסם
  • מחבר

בגדול זה אמור למדוד לי כמה אמפר המחשב לוקח מהשקע, משם להגיע לוואט זה כבר לא סיפור.

אין ספק שהמוצר שקישרת עדיף, ובוודאי מדויק בהרבה, אבל גם יקר בהרבה :)

נערך על-ידי KvodHagab

פורסם

גם אני בדילמה דומה.

את כרטיסי ה580 - מכרתי. ועבור הפרוייקט החדש שלי אני זקוק לכרטיס יחיד (ITX, מה לעשות), שיתן לי ביצועים סבירים על שלושת המסכים שלי.

מה יהיה? נראה.

הוואט-מטר הזה בהחלט מוצר נחמד, לא מזיק שיש בבית (רק המסך מעצבן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים