עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש מארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני נוסע בעוד חודשיים לארה"ב וחשבתי לשדרג את כרטיס המסך באמצעות רכישה דרך אמזון.

המפרט שברשותי די עתיק:

מעבד:E8400 core 2 duo

לוח אם: Gigabyte EP43-DS3L

כרטיס מסך:HD4870

זכרון:4GB DDR2

אני לא גיימר "מטורף" אבל משחק מידיי פעם במשחקים חדשים.

על מה אתם ממליצים בתקציב של כ-800-900 ש"ח?

האם רכישה בארה"ב כדאית ביחס לארץ (פער במחיר מול חוסר אחריות למוצר)?

תודה.

פורסם

לדעתי, מומלץ לקנות רק חומרה שיש בה סיכויים נמוכים למימוש אחריות, כלומר: מעבד וזכרון.

שזה מה שאתה צריך+לוח לשילוש חדש ואחרי זה כרטיס ואולי גם ספק(לא ציינת דגם).

גם אם אתה לא "גיימר מטורף", החומרה שאתה מחזיק דיי ישנה למשחקים מודרניים.

פורסם

לא מסכים. אני מימשתי אחריות בAMAZON לssd וקיבלתי החזר מלא עוד לפני ששלחתי חזרה.

מה הבעיה לשלוח כרטיס מסך חזרה? זה מגיע באריזה שטוחה ושוקל פחות מקילו, מחיר סביר מאוד בדואר רשום. האחריות של AMAZON למעשה טובה מכל "אחריות" ש"תקבל" בארץ. שם לא שואלים שאלות, אין נסיעות מיותרות ואין וויכוחים.

לעצם השאלה: GTX 760 2GB נכנס יפה בתקציב, אזור ה250 דולר שזה 900 ש"ח. המערכת שלך (מעבד) היא צוואר בקבוק ולא תהנה מיכולתיו המלאות, אבל כרטיס מסך אפשר לנייד למערכת הבאה (ראה בזה "פתרון ביניים"). בכ"מ שיפור כלשהוא יהיה גם בנוכחית

נערך על-ידי sell_parts

פורסם
  • מחבר

אמזון היא חברה עם שירות לקוחות מצויין, רכשתי מהם לא מעט מוצרים והיתה בעיה רק פעם אחת עם עכבר שהגיע תקול לחלוטין, הם החזירו את מלוא הסכום מבלי שנדרשתי לשלוח אותו חזרה.

לענייננו, אתם אומרים שהמעבד ייצור צואר בקבוק רציני? כמה ישתלם לרכוש את כל השלישיה (מעבד, לוח אם, כרטיס מסך) ולבקש הרכבה בארץ?

הספק הוא 350W של HEC, זה אומר שאני גם זקוק לספק חדש- כלומר מדובר כבר ברכישת מחשב חדש.

השאלה שלי היא האם ארגיש שיפור משמעותי (אולי לא מירבי) אם אחליף רק את כרטיס המסך?

פורסם

אתה לא יכול להחליף רק כרטיס מסך עם ספק כזה חלש.

לא משתלם מארה"ב: ספק, לוח אם

משתלם: זכרון RAM (הרי הנוכחי שלך DDR2 לא מתאים), מעבד, כרטיס מסך

פורסם

איך לעזאזל הצלחת להריץ HD4870 עם ספק כוח של 350W... אם תשאל אותי, אם הצלחת להריץ את זה, אז כל כרטיס מסך חדש שיש כיום עד 1000 שקל ירוץ לך...

ממליץ לך באמת להחליף את כל המחשב, אבל בנוגע לשאלה שלך...

הייתי לוקח:

http://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Dual-Link-Graphics-02G-P4-2763-KR/dp/B00DHW4HS4/ref=sr_1_35?s=electronics&ie=UTF8&qid=1392194762&sr=1-35&keywords=GTX+760

המחירים של כרטיסי מסך של AMD עלו מאוד עקב כמה שהם טובים לכריית LITECOIN וכדומה, אז זו לדעתי האופציה הכי שווה שיש לך.

אתה תרגיש הבדל, אבל הכרטיס יהיה מאוד מאוד מוגבל. אתה לא מבין כמה. שדרוג של כל המחשב יתן לך הבדל של מאות אחוזים בקצב הפריימים לעומת שדרוג של רק הכרטיס מסך.

נערך על-ידי ChaosPower

פורסם

היום מחשב בססי ב 3000ש"ח קומפלט בקנייה מחשב חדש במבצעים השונים ייתן לו חלקים חדשים

יותר חזקים יותר ואחריות ושקט בלי לחפש כל מיני קומבינות שנות ומשנות בהצלחה

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

"שקט" זה כאתה שולח מוצר חזרה בדואר ולא נוסע פיזית לאף חנות, לא עומד בתור, ולא משכנע אף מוכר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם על התגובות, ככל הנראה ארכוש מחשב חדש בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים