עבור לתוכן

האם לדעתכם השיפור שנותן מגבר אוזניות מצדיק את חוסר הנוחות?

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה אוזניות באייר DT990 Pro בגירסת ה-250 אום. בגלל הביקורות באינטרנט קניתי גם מגבר FIIO E11, מחשש שהנגן שלי לא יצליח להזיז את האוזניות בלי מגבר. בדיעבד זה היה די מיותר, כי ה-Cowon X7 בהחלט מצליח (ונשמע מצויין), ועם ה-Sansa Clip Zip אני יכול לקבל ווליום גבוה (וגם איכות לא רעה) אם אני מגביר את כל הערוצים של האקולייזר ברמה זהה. כמובן שעם הרסיברים בבית אין שום בעיה. ההבדל בסאונד עם המגבר לא בדיוק מפיל אותי לקרשים, ובהתחשב בחוסר הנוחות של אביזר נוסף בכיס אני כמעט לא משתמש במגבר.

לא ברור לי אם אני מפספס משהו. האם יש דרך נוחה יותר לחבר את המגבר, כמו למשל כבל יותר ארוך ומיקום של המכבר בכיס אחד והנגן בכיס השני? למי שמשתמש במגבר הזה - השיפור שאתם מקבלים באיכות הסאונד מצדיק לדעתכם את חוסר הנוחות?

פורסם

על פניו אם אתה מקבל מספיק עוצמה מהנגן, ומרוצה מהסאונד למרות השינויים בEQ, אין צורך במגבר

בכמה חיי הסוללה השתנו בסנסה קליפ עם הבייר מול שימוש באוזניות עם עכבה נמוכה?

פורסם
  • מחבר

האמת שלא יצא לי להשתמש באוזניות האלה עם הסנסה לפרק זמן ממושך, כי הן לא כל כך מתאימות לשימוש מחוץ לבית, ובבית אני מעדיף כמובן להשתמש ב-X7.

פורסם

אני מסכים לגמרי עם זה שהם לא

מתאימות לשימוש מחוץ לבית

בכל זאת, חשבתי שזאת היתה המטרה בכך שקנית מגבר נייד...

פורסם
  • מחבר

קניתי אותן לשימוש בבית עם נגד מדיה נייד.

פורסם

קנית מגבר שלא מתאים לאוזניות האלו ולא מצליח 'לאלף' אותן ולהוציא מהן את הצליל הראוי.

אם כבר הייתי הולך על FiiO , היית צריך לקנות את ה E9 . וגם אז...

ה DT צריכים לא מעט מתח כדי להוציא צליל נעים, מגבר נייד בסיסי פשוט לא יתן לך את זה.

לא רואה יתרון במגבר שקנית עם האוזניות האלו, הוא רק יהפוך את הצליל ליותר כהה ויוסיף רעש מיותר.

פורסם
  • מחבר

ובהקשר של נושא הדיון - ה-E9 לדעתך שווה את חוסר הנוחות בהשוואה ל-X7 ללא מגבר חיצוני?

עריכה: עכשיו שאני רואה את הגודל של ה-E9 השאלה מיותרת, כי הוא לחלוטין לא נייד.

פורסם

זה כבר לא שיקול טכני , אלא עניין של העדפה.

בכל מקרה, לדעתי אם ממש חשוב לך ניידות - אז או שתוותר על מגבר ותשתמש רק בנגן,

או שתפתח את הארנק ותשקיע במגבר נייד מתאים.

שזה מינימום JDS C5D , ולדעתי עדיף יותר בכיוון של iBasso PB2 או SR-71A (או דגם יותר זול שלו).

האופציה השלישית היא להחליף את האוזניות בכאלו שאותן קל יותר להניע...

ה E9 יהיה המגבר הכי זול שאתה יכול לקנות שיהווה שילוב סביר עם האוזניות האלו, והוא מהווה את התמורה הטובה ביותר למחיר.

פורסם

איך בדיוק זה לא שיקול טכני? רק העובדה שעוצמת הווליום המירבית דרך מגבר שולחני כמו הE9 תהיה גבוהה ממה שהX7 יכול לספק לבדה מהווה שיקול טכני עיקרי. מה גם שיכול מאוד להיות שהצליל ישתפר אם הווליום הדיגיטלי של הנגן לא יהיה מגבלה על הרזולוציה (ע"י מיקסום של היציאה של הנגן ושליטה דרך החוגה האנלוגית בE9).

פורסם
  • מחבר
בכל מקרה, לדעתי אם ממש חשוב לך ניידות - אז או שתוותר על מגבר ותשתמש רק בנגן,

או שתפתח את הארנק ותשקיע במגבר נייד מתאים.

שזה מינימום JDS C5D , ולדעתי עדיף יותר בכיוון של iBasso PB2 או SR-71A (או דגם יותר זול שלו).

לדעתך ההבדל באיכות בין ה-X7 לבין ה-X7+מגבר כזה יהיה הבדל של שמיים וארץ? כי עם ה-E11 הוא ממש לא.

האופציה השלישית היא להחליף את האוזניות בכאלו שאותן קל יותר להניע...

זה בדיוק העניין. אין ל-X7 שום בעיה להניע את ה-DT990.

ה E9 יהיה המגבר הכי זול שאתה יכול לקנות שיהווה שילוב סביר עם האוזניות האלו, והוא מהווה את התמורה הטובה ביותר למחיר.

ה-E9 לא מתאים. אני מסתובב בבית עם הנגן וזה לא מעשי עם ה-E9. בשביל לשמוע מוזיקה מהמחשב אני יכול פשוט לחבר את האוזניות ישירות לרסיבר דנון שמחובר אליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים