עבור לתוכן

מפרט חלקִי למחשב גיימינג עד 2K

Featured Replies

פורסם

שלום גיליתי שמשחק חדש שעומד לצאת לא מתאים למעבד שלי בהגדרות גבוהות של המשחק איזה מפרט מחשב הכולל בעיקר לוח אם, מעבד, קירור למעבד ואולי מארז וספק, יכול להתאים לי בתקציב של תכנית חיסכון של 500 כל חודש מעכשיו עד לתעריך הרשמי של הוצאת המשחק Release Date: 6/30/2014 (מתוך http://www.gamestop.com/collection/watch-dogs ) ?

- - - תגובה אוחדה: - - -

1. מה התקציב המקסימאלי? 2K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כלום

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כלבי שמירה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכול חוץ ממה שצויין

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כן. כמו בP55UDL3 שזה יציאות שמע 7.1, JRAID, וכל השער

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן

פורסם

המלצה שלי, רק בגדר הצעה כמובן...

1. חכה למשחק עד שיצא ואז תדע כמה טוב המחשב שלך יתמודד איתו, אל תתן לאתר אינטרנט XYZ לקבוע בשבילך על פי דרישות מערכת שלא קיימות כמה טוב זה יעבוד

2. אם זה יהיה גבולי, נסה המהרה למעבד

3. אם אחרי המהרה זה לא יעבוד טוב, צריך לבדוק היכן הבעיה ולהתמקד בהשקעה בפתרונה

4. ????

5. רווח

שא ברכה.

פורסם
  • מחבר

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

1. כלומר ש-יוביסופט עדיין עם בצועי ה-בטא שהם לא הביצועים של המוצר המוגמר, לזאת הכוונה?

2. המהרה כלומר OC: נשארתי עם מאוורר BOX של 860 ב880, OC אפשרי עדיין ואם כן על כמה (MAX 5GHz)?

3. אם לא איזה קירור מומלץ?

4. מאוורר של מ150 עד 400 שקל אם זה יעבד חוסך לי בין 1500 ל4000 שקל רק למעבד ללא לוח אם חסכון של 90% שוב אם זה יעבוד

5. תודה שוב על הרעריון וההתחשבות הכספית ל"נעזר בפורום" (אני) כי אתה חוסך לי הרבה כסף שאין לי

פורסם

יוביסופט בתוך בחינות המשחק אצלה, אין שום פריט מידע ולו הקטן ביותר שמשקף כרגע כמה טוב זה יעבוד על איזו חומרה

כל פרט קיים על איך המשחק יעבוד הוא בגדר מופרח והמצאה.

פשוט להמתין בסבלנות ולראות איך זה יעבוד כזה יצא.

פורסם
  • מחבר

אני יכול להמתין בסבלנות אבל הדיון עלול להינעל עד אז או שדבר שכבר קרא לי שמנהל הפורום יאיר לי על הקפצה אחרי כמה חודשים לא פעילים וינעל את הדיון

מה אז?

פורסם

אחרי כמה חודשים שהדיון לא פעיל תוכל לפתוח אחד חדש ורלוונטי יותר.

פורסם

1. הקישור לא עובד ("The page you've looking for has been "eliminated).

2. .תרשום את המפרט הקיים.

3. תרשום את דרישות המינימום שלך מהמחשב (מעבד, כרטיס מסך וכד'). לא ניתן לדעת מהם דרישות הסף של המשחק גם כי הוא לא שוחרר וגם כי הקישור שלך לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים