עבור לתוכן

RAZER ABYSSUS עכבר טוב?

Featured Replies

פורסם

שווה שווה אחי!!

זה יעזור לך לירות במשחקים מהר!

הוא גם לא מזיע ביד כמו עכברים רגילים, ואפילו שאתה גולש ביאנטרנט הוא יעשה את זה מהר יותר

:kopfpatsch:

פורסם

כבר אמרת שהעכבר הנוכחי מספק אותך, כלומר לא מדובר בצורך ממשי.

מה שנשאר זה:

- לעתים רחוקות אתה משחק במשחקי יריות, ויכול להיות שזה ישפר קצת. (לא אמרת איזה עכבר יש כרגע, וגם אם כן, קשה לדעת בוודאות שזה אכן ישפר עבורך)

- אמרת שאתה אוהב "דברים כאלה" (העיצוב, הלוגו שנדלק).

האם הנ"ל שווה לך חמישים שקל? את זה אף אחד לא יכול להחליט חוץ ממך.

פורסם
נו באמת.. זה ממש לא עזרה.

זה מסביר מה היתרונות של עכבר גיימינג אז איך זה לא עזרה?

מה אתה רוצה שאנשים יגידו?

פורסם
  • מחבר

כרגע יש לי TEAC T-42

הוא לא מזיע ביד..

פורסם

אהלן גיבור,

יש לי את העכבר הזה ואני מאוד ממליץ עליו.

בעבר היה לי סט חוטי מעפן של לוג'יטק, ולאחר מכן החלפתי לסט גיימינג חוטי של razer (חברה אדירה שאני ממליץ עליה מכל הבחינות למעט בקר onza שלהם).

הלכתי עליו מסיבות של עלות ועיצוב במיוחד.

בעצם הוא נחשב אולי לאחד מעכברי הכניסה הטובים לגיימינג.

עיצוב: לדעתי סולידי, לא מצועצע מדי, אלגנטי ויפה. לד כחול עם הסמל של רייזר, משטח מט עליון שמרגיש מעולה ביד, ובצדדים משטח מבריק (יש גרסה הפוכה של "מראה" בצד העליון).

אחרי הלוג'יטק הבנתי כמה חשוב עכבר שחור, הוא נראה חדש כמו שקניתי אותו גם אחרי כמה שנים. (לדעתי בגרסת ה"מראה" יהיו שריטות).

נוחות: לא ניסיתי עכברי גיימינג אחרים, אבל לי באופן אישי הוא נורא קליל ונוח, גם בסשנים ממושכים. בהתחלה אני זוכר שמאוד התלהבתי מהקליקרים שלו שהם בעצם חלק גמיש מהעכבר, אין קליקרים חוץ מימין ושמאל והגלגלת היא גלגלת סבבה, אין בה משהו מיוחד .

ביצועים: בצד התחתון יש לך סוויטצ'ים לשנות מהירות ודיוק, אני עדיין חושב שזה סוג של קשקוש כל ההתעסקות הזאת בdpi, פשוט מכוונים פעם אחת איך שנוח לך ושוכחים מזה. מה שכן הוא מאוד מדיוק לכל סיטואציה אפשרית, ובמיוחד לגיימינג אם יש לך פאד תואם (אין טעם בלקנות עכבר לגיימינג אם אתה לא משקיע בפאד גיימינג מינימאלי).

דרייבר: אפשר להוריד לו תוכנה פשוטה שגם מאפשרת כל מיני התעסקות בהגדרות של הדיוק (פעם אחת ושוכחים).

יתרונות במשחקי יריות? בולשיט!

המחיר שהוצע לך? מחיר מעולה!

תהנה

פורסם

אם אתה לא משחק במולטיפלייר, ובמיוחד אם אתה בלי פד, לא תרוויח כלום. האמינות של רייזר לא ממש טובה, אז יש לך רק מה להפסיד בעיניי.

פורסם
  • מחבר

אני מתלבט האמת, מצד אחד אני חושב שזה לא ממש יביא לי תועלת, כי גם אין לי פאד והכל.. אני בעיקר חשבתי על עכבר עם לוגו של רייזר שזה יכול להיות נחמד מאוד..

פורסם

אז תשים על העכבר שלך מדבקה של רייזר וזהו

פורסם

LOL אם זה יעשה לך את זה ליותר מה10 דקות הראשונות שיהיה לך אותו אז בכיף, זה במילא מה שתשלם על העכבר הכי מעפן שתקנה בסופר כשמה שיש לך יתקלקל. אבל אתה תהרוס את הרגליים שלו אם לא תשחק איתו על פד (כמו כל עכבר אחר) ואם תרצה לקנות פד בעתיד תצטרך גם להזמין רגליים חדשות כדי באמת להנות ממנו ... נראה לי שזה כמה שקלים באיביי אם זה לא דגם מוכר פלצני.

פורסם
  • מחבר

אני כבר שנים משתמש בעכברים בלי פד וזה דווקא די נוח לי והעכבר לא נהרס כל כך בקלות.

פורסם
אני כבר שנים משתמש בעכברים בלי פד וזה דווקא די נוח לי והעכבר לא נהרס כל כך בקלות.

העכבר לא יפסיק לעבוד, פשוט אתה לא מדויק. גם בגלל שאין לך תנועה חלקה (ולא תהיה לך גם עם פד אחרי שתגמור את הרגליים, זה הכל), וגם כי החיישנים (בעיקר אופטיים) לא עובדים טוב על סתם שולחן.

לדוגמא הRAZER DEATHADDER שלי יכול להגיע ל0.5 מטר לשניה שהחיישן קורא על השולחן שלי והשיא שהגעתי על הפד זה 5 מטר לשניה (אני חושב שהמגבלה הייתה התנועה של היד שלי ולא העכבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים