פורסם 2014 בפברואר 1011 שנים כרגע יש לי עכבר רגיל של 50 שקל.. כדאי לי לקנות אותו? אני קונה אותו יד2 ב-50 שקל..הוא נוח? וחובה פאד בשביל עכברי גיימינג או שהוא יעבוד בלי פאד?
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים מחבר מה בנוגע לפאד? חובה?ואיך עכבר גיימינג יעזור לי אם אני משחק לעיתים רחוקות במשחקי יריות?
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים מה זה חובה? הוא יעבוד על השולחן אבל יעבוד טוב יותר על פאד מבד.במה אתה רוצה שהעכבר יעזור לך?
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים מחבר אני לא ידוע בדיוק, זה לא שאני חייב לקנות עכבר כזה אבל 50 שקל זה אחלה הצעה, לא?העכבר שיש לי עכשיו מספק אותי והכל אבל אני חושב שהאביסוס יעזור לי יותר אם אשחק ביריות וכאלה, לא? (למרות שזה די נדיר שאני משחק בכאלה)
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים שוב... תלך למי שמוכר ותבקש להשתמש בו קצת, ככה תבחן אותו ותראה אם הוא טוב ונוח לך. זה מחיר טוב שווה לבדוק אותו.
פורסם 2014 בפברואר 1511 שנים מחבר אני לא מדבר על זה, שאלתי אם שווה לי לקנות אותו למרות שהעכבר הנוכחי שלי מספק אותי?כי באביסוס יש לוגו של רייזר שנדלק וכאלה, אני רוצה דברים כאלה חח.. אבל שווה לי או שזה לזרוק כסף אם אני לא באמת משחק?
פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים מחבר אני יודע שאני מחליט אבל אני מבקש ייעוץ כזה.. אם העכבר שיש לי כרגע מספק אותי, איזו סיבה יש לי לקנות את האביסוס הזה? במה הוא יעזור לי אם אני בקושי משחק?
פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים האם כדאי לי לקנות טלוויזיה?אבל אני עיוור , אז האם בכל זאת כדאי לי לקנות טלוויזיה?זה עכבר גיימיניג לא ארגונומי , שחוץ מדיוק ,תחושת המגע שלו , והמראה שלו אין לו משהו מיוחד להציע.
פורסם 2014 בפברואר 1611 שנים תקראhttp://www.examiner.com/article/gaming-mouse-buyer-s-guide-part-1-what-to-know-about-gaming-mice
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.