עבור לתוכן

מפרט למחשב עריכה

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, מחפש מפרט למחשב עריכה ברמה מקצועית. התוכנות שאני משתמש בהם : PREMIERE, AFTER EFFECTS , CINEMA 4D.

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וההבדל משמעותי ושווה לנצל את כל התקציב או לחרוג ממנו

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו\גראפית, גיימינג קל

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PREMIERE, AFTER EFFECTS, CINEMA 4D, אופן שימוש תדיר-כבד

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, אסאסין קריד... בקיצור סוגי המשחקים החדשים שחובה לסיים :)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. מאמין שכדי כבר לקנות כרטיס מסך שיתאים ל4K

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה, אך יש לכלול הרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין העדפה. גר בת"א

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). USB3

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא מתוכנן שידרוג מאסיבי, אך אני מתלבט אם כדי ללכת על לוח M בעל 8 סלוטים

עד עכשיו חשבתי על המפרט הבא :

INTEL 4770 3.4 GHZ

GIGABYTE H87-D3H

GIGABYTE GTX770 2GB

16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz (או 4 סטיקים)

SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5

בקשר לקירור למעבד, ספק כח, וקופסא אני לא מבין במיוחד - אשמח להמלצות. לגבי דיסק קשיח - יש לי כבר בבית אחד של 2TB שחור.

מתלבט כבר הרבה זמן אם המעבד והלוח אם האלו יתאימו לי בעיקר ביגלל שלא מצאתי לוח אם אחר בעל 8 סלוטים ותושבת שתתאים למעבד הנ"ל (מנסה להשאיר ראש פתוח לשדרוג מעבר ל32 RAM במידה ויהיה צורך). בכללי אשמח לדעת אם יש לכם רעיונות ללוח אם טוב יותר או למפרטים מומלצים בפרט.

פורסם

תענה בבקשה על השאלון המופיע בסטיקי ונרכיב לך מפרט בהתאם לצרכים ולתקציב.

פורסם
  • מחבר
תענה בבקשה על השאלון המופיע בסטיקי ונרכיב לך מפרט בהתאם לצרכים ולתקציב.

הודעה ראשונה נערכה עם השאלון

פורסם

לא מצאת כזה לוח עם 8 חריצים כיוון שאלו לוחות בעלי ערכת השבבים X79 שמתאימים לתושבת 2011 כמו זה למשל:

http://www.tms.co.il/product/11865

לדעתי כל עוד זה לא מחשב שמיועד לפרנסה, תוכל להתפשר על מעבד i7 בעל 4 ליבות כמו i7 4770. אם כן היה מחשב לצרכי פרנסה וכידוע זמן=כסף, ניתן היה

לנצל את כל התקציב לטובת מעבד 6 ליבות שהיה מקצר זמני עריכה עד כ-50%.

מפרט מעולה עם דגש על רמת שקט גבוהה:

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1419

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪124

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150

כמות: 1 - מחיר: ₪468

מארז:

באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪850

זיכרון:

Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2 - מחיר: ₪330

כרטיס מסך:

MSI GTX780 3G DDR5 GAMING Twin Frozr - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪2250

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪830

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪94

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6695

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6562 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/vkbh8pz5

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

כמה שאלות :

האם יש לוח רשת מובנה בלוח אם? כרגע אני לא רואה..

המארז הזה נראה לי קצת מוזר.. הבנתי שהחיבורים שלו נמצאים למעלה..? חח אני חושב שזה מעלה את הסיכוים שמשהו ישבר בפנים.. האם יש לך המלצה למארז שקט אחר? ועוד דבר, האם באמת יש צורך בספק כח 650W? הרי אני לא מתכוון לעשות OC

שאלה נוספת - האם יש לך המלצה למעבד+לוח שיאפשר 8 סלוטים של זיכרון ? הייתי שמח לראות את דעתך ולעשות את החשבון, אם זה הפרש של 1000 ש"ח אולי זה שווה את זה, בכל זאת לא קונים כל יום מחשב חדש

פורסם

יש כרטיס רשת מובנה בלוח האם, החיבורים שנמצאים למעלה אלו רק חיבורים לנוחות כדי לחבר אוזניות או דיסק און קי, כל החיבורים החשובים נמצאים מאחור.

המארז הזה הוא המארז כנראה הכי שקט שקיים.

אכן הספק הוא אוברקיל אך זהו באנדל מארז וספק משתלמים, אפשרי ללכת על משהו מעט זול יותר אך עדיין עם דגש על שקט.

לוח אם עם 8 חריצים כמו שכבר כתבתי יעלה יותר מפי שניים והמעבד שיותאם לו בעל 6 ליבות ומתאים יותר לצרכי פרנסה, יעלה אף הוא פי שניים מאשר המעבד הנוכחי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים