עבור לתוכן

מחפש סמארטפון עד 2500ש״ח

Featured Replies

פורסם

תלוי איזה jailbreak, היו גם כאלו שכניסה דרך המכשיר לאתר מסויים והזזה של הסליידר משמאל לימין פרצה לך את המכשיר תוך 15 שניות ;)

• תגובות 53
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם שווה לבדוק את הסוני Z1 החדש מכשיר פצצה וחזק הרבה טכנולוגיה חדישה של סוני גוגל יש לי ניסיון שלי ממכשיר Z רגיל יש שם הרבה יותר ממה שיש בטלפון ברמה כזאת טכנולגיה מסך מעולה חומרה תוכנה עדכונים שדרוגים הכול לא חסר כלום

פורטל הגדול של סוני הם חברה הכי גדולה סרטים הוליווד בוליווד ההודי בחינם ליבל סוני לשרים הגדול בעולם בחינם משחקים ומשחקים של פלייסטיישן לנייד חינם

תכנות חדשות פורטל סוני 24/7 חי סרטונים ותכנות חידונים ופרסים עדכונים ושדרוגים רבים הכול זמין בחינם זה סוני לא צריך שום רוט ויש גם כול מה שקשור לגולגל נגיש ובחינם

לא משביצים כמו סמסונג שלא נותנים כלום וגם מכשרים יציבים ומהירים מאוד יותר מסמסונג אייפון חלשים יבואן נותן שנתיים אחריות ושרות טוב

המכשיר מתעדכן מהר מאוד לפי סוני גם בעברית אני כבר שודרגתי 4 פעמים שתי מערכות ושתי עדכונים ומחקה לפי האתר של סוני בעברית

לקיטקט החדש לא צריך רוט

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=860882

https://www.youtube.com/results?q=Sony%20Xperia%20Z1&rlz=1C1CHMO_iwIL504IL507&espv=210&es_sm=122&um=1&ie=UTF-8&gl=IL&sa=N&tab=w1

נערך על-ידי סוכריות MאנדM

פורסם

אתה אומר שיש עדכונים אבל אין עדיין 4.4...

פורסם

תשובה של ילד שלא מבין במיוחד בסוני אין עוד תאריך באתר של סוני ברגע שיצא גרסה אנגלית אז תהיה גם עברית ותקבל יש טבלה ושם רשום הזה גרסה תקבל לפי דגם הסמארטפון

עכשיו אני ב 4.3 כבר חודשיים עובד מיצוין ואין שום בעיות

פורסם

לסבתא שלי יש windows xp שעובד לה מצוין ובלי בעיות.

:kopfpatsch:

פורסם
:biggrimjackbox:אתה כזה הוא שזה בה לך טבעי אני לא מבין את השטויות שלך ליצן החצר:biggrimjackbox:
פורסם

אני לא כל כך אוהב את הממשק של סוני, הוא דומה מידי לAOSP אבל בלי אותה חוויית שימוש של הממשק הרגיל.

בכך מקרה ה z1 יקר משמעותית ועם חומרה דיי זהה, היתרון שלו זה שהוא קצת יותר עמיד, כיסוי טוב יפתור את הבעיה.

אין טעם לרכוש אותו לאור המחיר הזול כל כך של G2

פורסם

הסוני קצת יקר כי החומרים והגמור שלו זה ברמה גבוהה לא פלסטיק זול זה מתחת אבל שווה בגלל שהוא מגיעה בארץ עם שנתיים אחריות

אפשר לקנות אתו עם שנה אחריות פחות 100 150 ש"ח

הLG סתם גדול ומגושם עיצוב הכפתורים מאחור לא נוח עושה בעיות וחומרים גמור פחות טוב חקויי כמו הסמסונג פלסטיק זול

פורסם

אז מה תגיד על הנקסוס 5 שעולה חצי מחיר וכולל איכות חומרים גבוהה מאוד?

פורסם

הוא מכשיר השנה של 2014 מכמה שידוע לי.

איכות חומרים טובה? לZ1 יש גב זכוכית, לי יש S3 שנפל עשרות עם לא מאות פעמים על הרצפה ללא כיסוי או הגנה והוא עובד כמו חדש, הציפוי קצת התקלף לא יותר מזה, לצורך הדגמה הhtc one והאייפון 5 עשויים גם כן מחומרים איכותיים אפילו יותר משל הZ1 ועדיין המכשירים שלהם נשברים וקשים לתיקון, פלסטיק לא רק מוזיל עלויות הוא גם חומר יותר טוב בשביל סמארטפונים, פלסטיק איכותי כמו פוליקרבונט שמצוי גם במכשירים של samsung ו LG יספק הגנה טובה יותר למכשיר מאשר מתכת ובטח שיותר טובה משל זכוכית.

עוד יתרון שלו זה משקל, פלסטיק קל משמעותית יחסית לזכוכית ומתכת. המכשירים של samsung וLG הרבה יותר קלים לתיקון, לא מעט תיקונים לקוחות עם קצת ידע ומדריכים באינטרנט יוכלו לפתור לבד, וגם העלות תיהיה נמוכה יותר בהשוואה ל HTC One אייפון 5S והZ1 שהתיקון הוא מסובך יותר ואפילו מעבדות לא תמיד מוכנות לתקנם.

פורסם

אז כבר למה לקחת נקסוס 5 בלי יכולת הרחבה והרבה פיצ'רים שאין אפשר לקנות מכשיר סיני עולה חצי יותר חזק מסך בדגמים הטובים יותר טוב

לא עדיף חוץ מעדכונים לנקסוס 5 אין יתרון גם המצלמה שלו לא מוצלחת אין לזה סוף כמה אפשר לרדת נמוך ולעשות מכשיר צעצוע בשביל לחסוך עלנו ועדיין נשלם יותר על פלסטיק זול

פורסם

בסופו של דבר הבחירה היא של Oretes, ממה שהספקתי להבין אין לו צורך במכשיר עם יכולת הרחבת זיכרון והמצלמה של הLG G2 אמורה לתת לו מעל ומעבר לדרישות שלו, לגבי נפילות, שוב אני מניח שמגן טוב יספיק. לא הזכרתי שהמכשיר חורג מהתקציב שלו ביותר מ200 ש"ח.

פורסם

200 ש"ח זה הפרש רק בגלל שיש לו עוד שנה אחריות אבל פה מקבלים הרבה יותר וגם מכשיר חדש עדכני שנת 2014 לאומת 2013 שווה

פורסם

מה עדכני בו? זאת אותה חומרה, ואחריות יצרן לא שווה כלום אז למה סתם לשלם עוד? זה סתם לבזבז עוד 500 ש"ח.

פורסם

אז תקנה אתו עם שנה אחריות ואז ההפרש רק 300 ש"ח לא כל כך נורא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים