פורסם 2004 במרץ 121 שנים מזל טוב רנוש', תמשיך להיות חייכן ולטפח את הפודל המת שעל ראשך (הלוא הוא פיפי). Happy Birthday! Glucklich Gebursttag! S dnem rozdenya, tolstyak! יומולדת שמח!!! :-* :smiliedisco1: :dazzler1: Rock on!
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מזל טוב תשים פתק ליד זה "כן זה היום הולדת שלי" והמבין יבין :clapper: :cwm35::cistinebiggrinA::DJsmile::dance: :scatter:
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מתי תלמדו שעם ICQ לא מתווכחים ואם הוא אומר משהו הוא יודע.מזל מעולה שיהיה כאן לשניכם ! 8)
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מזל טוב ! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: !
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מזזזזזזזזזזזזזללללל טוב!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D לשניכם לרן כי הוא שם תמונה שלי ברקע של הטלפון :blushing: (אופס לא הייתי צריך לומר את זה? :-* ) ha-ha (יש לקרא במבטא נלסוני מהסימפסונס). :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :smiliedisco1: :ylsuper: :DJsmile: :dance: :bigok: :coolman: :jester: :biggthumpup: :wiggle2:
פורסם 2004 במרץ 121 שנים מייזל טוב לחבר'ה הזקנים שבפורום :clapper: :cwm39: :smiliedisco1: :walksmil: :wiggle2: :auto: :dazzler1: :jester: :ylsuper: :cistinebiggrinA: :dance: :bigok: :coolman: וכמיטב המסורת - :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2004 במרץ 121 שנים פיי איזה ישישים יש פה בפורום, רגל אחת בקבר אה? ;D jk קיצר הנה שמנמן אחד למזל טוב ועוד אחד לשנה הבאה
פורסם 2004 במרץ 121 שנים :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
פורסם 2004 במרץ 121 שנים Happy Birthday!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :dance: :coolman: :faga4: רן, מה תקנה לעצמך הפעם ליום הולדת? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.