עבור לתוכן

בקשה למחשב נייד עד 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני מחפש לקנות מחשב נייד, אך ההבנה שלי בנושא מעוד מועטה. קראתי פה את הדיון חוקים ואני רוצה לענות על השאלות שבו, אך אני באמת לא יודע מספיק בשביל להגיד מה אני מעדיף ומה אני רוצה, לכן אני אתאר את המצב שלי ואת הצורך ואקווה שזה יעזור.

אני סטודנט למדעי המחשב, יש לי מחשב נייח בבית שהוא ברמה יחסית גבוהה, אבל אני רוצה עוד מחשב בשביל הלימודים, להפריד בין כשאני משחק או מוריד דברים וכו' לבין לימודים.

הדברים החשובים מבחינתי במחשב: שיהיה נוח לנשיאה (מבחינת משקל), זמן סוללה מקסימלי (אני לא יודע כמה נחשב ממוצע וכמה נחשב הרבה), שתהיה לו יציאת HDMI ושיהיה מהיר. שיצליח כמובן לעמוד בדרישות הלימודים, ושאם אפשר יתאים גם לעריכת וידאו ברמת התחביב (לא צריך פה כרטיסי מסך מטורפים וכו'). מבחינת זיכורון - יש לי כונן נייד של 2TB אז לא חייב שיהיה לו הארד דיסק בנפח מטורף (אולי עדיף אפילו SSD256). אופציונלי גם מקלדת עם NUMPAD, אבל לא חובה.

דבר נוסף - המשחק היחיד שאני משחק (מלבד משחקים היסטוריים כמו הירוס3) זה DOTA2, אז הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ את המשחק.(לינק לדרישות המשחק - http://dota2talk.com/news/dota-2-system-requirements/)

מבחינת גודל מסך - אין העדפה, לשיקולכם (יש לי מסך גם של המחשב הנייח, אז בבית אני יכול לחבר למסך הגדול אם אני זקוק לו).

אממ אני חושב שזהו, אם יעלו לי עוד בקשות אני אגיב או אערוך את הדיון.

תודה רבה לעוזרים :))

פורסם

עם דיסק קשיח 500GB ותוספת 32GB Cache SSD, ללא מע' הפעלה.

את ה-cache אתה צריך להגדיר לאחר מכן במחשב, מע' הפעלה אתה מתקין רגיל על הדיסק קשיח.

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-7319.htm

עם כונן SSD 128GB וכולל מע' הפעלה

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/vm-rd33-7217.htm

משקל נמוך 1.62 ק"ג, מסך 14" נוח יחסית, זמן סוללה ארוך במיוחד.

כולל כרטיס מסך 740M שצריך להספיק למשחק. כדי להריץ אותו על Medium:

http://www.notebookcheck.com/Dota-2-Benchmarks.99462.0.html

ללא מקלדת עם Numpad, הכללת מקלדת כזו מצריך רק מחשב 15.6" מה שיעלה את המשקל לכמינימום 2 ק"ג וגם זמן העבודה של המחשב לרוב יקטן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים