פורסם 2002 במרץ 2723 שנים wtf???מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל??מה יקרה?? אני לא הבנתי כלוםכי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים מחבר א. כן יש להם אבל הם יתחילו למכור אחרי פסחב. מזותומרת..? מוזר.....אז למה הם הוציאו עכשיו ת'כבלים כל אחת בנפרד אם הם הולכות להתחבר???
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים יש הרבה הבדל בין אישור להתאחד להתאחד בתיאוריה ולהתאחד בפועל:בנתיים כל החברות מפסידות כסף אם הם יתאחדו הם יפשטו רגל לכן זה לא יקרה לפחות עד סוף השנהוגם אז יש בעיות עם המשקעים שידונו איזה חלק מגיע להם וכן הלאה וכן הלאה
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים האיחוד הוא צורך של חברות הכבלים כדי ליצור רשת ארצית אחת גדולה שתוכל להוות תחרות לשירותי הטלפוניה של בזק, כלומר, חברות הכבלים רוצות להיות בזק2 ולאפשר לא רק טלויזיה ואינטרנט אלא גם שיחות טלפון.
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים שמעתי שיתקינו כמו מצלמת רשת וישימו אותה על הממיר הדיגיטלי ואפשר יהיה לדבר דרכה(כמו טלפון רק עם תמונה)דרך כול הרשתות.
פורסם 2002 במרץ 2723 שנים שמעתי שיתקינו כמו מצלמת רשת וישימו אותה על הממיר הדיגיטלי ואפשר יהיה לדבר דרכה(כמו טלפון רק עם תמונה)דרך כול הרשתות. אני לא שמעתי על זה אבל טוב לדעת . הרעיון של וידאו קונפרנס הוא ממש לא חדש אבל זה פשוט עובד טוב יותר ברשת פס רחב ולכבלים יש את רוחב הפס הזה. הם יצטרכו לתת קצב UPLOAD גבוה יותר כדי שנקבל וידאו באיכות טובה+קול.
פורסם 2002 במרץ 2823 שנים שמעתי שיתקינו כמו מצלמת רשת וישימו אותה על הממיר הדיגיטלי ואפשר יהיה לדבר דרכה(כמו טלפון רק עם תמונה)דרך כול הרשתות. פחחח , בטח.... , אני בספק אם זה יקרה ב-5 שנים הקרובות , אם בכלל.... :
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים האופציות לשימוש בתשתית הכנלים הן רבות וטובות.השימוש הנכון-? תלוי רק בתקציב שיהיה לחברות הכבלים להשקיע. קיים היום ניסוי של מת"ב דיגיטל-תתקשרו לבקש להצטרף לניסוי-לשליחת SMS ומיילים לחברות הסללולר ובין ממירים דיגיטלים שמשתתפים בניסוי.-עוד אופציה שכבר בשימוש. לחברות הכבלים יקח לפחות שנה עד למיזוג בינהם ועוד 500 עובדים יצטרפו למעגל המובטלים.מי היה צריך את האיחוד הזה בכלל?היו מאשרים להם לקנות תוכן ביחד וזהו.אבל אתם יודעים בעלי הממון קובעים הכל במדינה הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.