עבור לתוכן

חברות הכבלים קיבלו אישור להתאחד?!?!?!?!?!?!?

Featured Replies

פורסם

wtf???

מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל??

מה יקרה??

אני לא הבנתי כלום

כי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?

פורסם

א.מה לתבל כבר יש אינטרמט

ב.אתה פשוט תשלם לחברה שהם יהיו

פורסם
  • מחבר

א. כן יש להם אבל הם יתחילו למכור אחרי פסח

ב. מזותומרת..? מוזר.....

אז למה הם הוציאו עכשיו ת'כבלים כל אחת בנפרד אם הם הולכות להתחבר???

פורסם

למה שהם לא יוציאו עכשיו

פורסם

יש הרבה הבדל בין אישור להתאחד להתאחד בתיאוריה ולהתאחד בפועל:

בנתיים כל החברות מפסידות כסף אם הם יתאחדו הם יפשטו רגל לכן זה לא יקרה לפחות עד סוף השנה

וגם אז יש בעיות עם המשקעים שידונו איזה חלק מגיע להם וכן הלאה וכן הלאה

פורסם

האיחוד הוא צורך של חברות הכבלים כדי ליצור רשת ארצית אחת גדולה שתוכל להוות תחרות לשירותי הטלפוניה של בזק, כלומר, חברות הכבלים רוצות להיות בזק2 ולאפשר לא רק טלויזיה ואינטרנט אלא גם שיחות טלפון.

פורסם

שמעתי שיתקינו כמו מצלמת רשת וישימו אותה על הממיר הדיגיטלי ואפשר יהיה לדבר דרכה(כמו טלפון רק עם תמונה)דרך כול הרשתות.

פורסם

שמעתי שיתקינו כמו מצלמת רשת וישימו אותה על הממיר הדיגיטלי ואפשר יהיה לדבר דרכה(כמו טלפון רק עם תמונה)דרך כול הרשתות.

אני לא שמעתי על זה אבל טוב לדעת :) . הרעיון של וידאו קונפרנס הוא ממש לא חדש אבל זה פשוט עובד טוב יותר ברשת פס רחב ולכבלים יש את רוחב הפס הזה. הם יצטרכו לתת קצב UPLOAD גבוה יותר כדי שנקבל וידאו באיכות טובה+קול.

פורסם

פחחח , בטח.... , אני בספק אם זה יקרה ב-5 שנים הקרובות , אם בכלל.... ::)

פורסם

זה-לא-יקרה.

לאף אחד לא יהיה תקציב לכזה דבר ובטח שלא יאשרו את זה גם.

פורסם

האופציות לשימוש בתשתית הכנלים הן רבות וטובות.השימוש הנכון-? תלוי רק בתקציב שיהיה לחברות הכבלים להשקיע.

קיים היום ניסוי של מת"ב דיגיטל-תתקשרו לבקש להצטרף לניסוי-לשליחת SMS ומיילים לחברות הסללולר ובין ממירים דיגיטלים שמשתתפים בניסוי.-עוד אופציה שכבר בשימוש.

לחברות הכבלים יקח לפחות שנה עד למיזוג בינהם ועוד 500 עובדים יצטרפו למעגל המובטלים.מי היה צריך את האיחוד הזה בכלל?היו מאשרים להם לקנות תוכן ביחד וזהו.אבל אתם יודעים בעלי הממון קובעים הכל במדינה הזו. :hat:

פורסם

בעל המאה הוא בעל הדעה... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים