עבור לתוכן

עזרו לי להציל את האוזניות :(

Featured Replies

פורסם

אז ככה רכשתי לאחרונה razer kraken 7.1 , מבסוט מהם עד לשמיים לשימושים שלי.

יום בהיר אחד אני מוציא את הכבל usb מהמחשב והופ החלק הפנימי של הUsb נשאר בפני והפלסטיק מסביבו אצלי ביד :(.....

יש עדיין אחריות למוצר מKSP , אני יודע שזה נשמע הזויי אבל לכם אין לי סיבה לשקר תמיד הUsb היה קצת חזק והיה קשה להוציא אותו אבל לא חשבתי שהגיע למצב כזה.

מבחינה טכנית האחריות תקפה למצב כזה? , בכל מקרה אני ילך אליהם לברר פשוט אני רוצה להיות מוכן עם תשובה במידה וינסו לשכנע אותי לקנות אוזניות חדשות.

וניתן לתקן את הפגם עצמו או שיחליפו לחדשות ? האוזניות עצמן במצב ממש מעולה ורואים שהן שמורות (מן הסתם הן גם חדשות ), אולי יחליפו את הכבל זה נראה לכם אפשרי?

תודה מראש :kopfpatsch:

פורסם

לא בטוח אם יקבלו את זה - הבעיה היתה יכולה להיות בגלל פגם ייצור ב USB של האוזניות (חלש מידי, לא בנוי למאמץ של שקע USB מעל הממוצע) או בגלל נזק מהמשתמש (כוח / הכנסת התקע ל USB לא תקין שבאמת הרס אותו)

אם זה סתם תקע USB פשוט אין בעיה לתקן אותו - על ידיי הלחמת תקע USB חדש או תיקון התקע הישן (תיקון ברמה כמו המקורי) או על ידיי חיבור כבל USB חתוך (תיקון גרוע שרק "יעבוד"). אם זה תקע שמחובר אליו מעגל ישר בתוך התקע (ולא חוטים), יכול להיות שיהיה צורך לעבוד על זה קצת יותר

פורסם
  • מחבר
לא בטוח אם יקבלו את זה - הבעיה היתה יכולה להיות בגלל פגם ייצור ב USB של האוזניות (חלש מידי, לא בנוי למאמץ של שקע USB מעל הממוצע) או בגלל נזק מהמשתמש (כוח / הכנסת התקע ל USB לא תקין שבאמת הרס אותו)

אם זה סתם תקע USB פשוט אין בעיה לתקן אותו - על ידיי הלחמת תקע USB חדש או תיקון התקע הישן (תיקון ברמה כמו המקורי) או על ידיי חיבור כבל USB חתוך (תיקון גרוע שרק "יעבוד"). אם זה תקע שמחובר אליו מעגל ישר בתוך התקע (ולא חוטים), יכול להיות שיהיה צורך לעבוד על זה קצת יותר

לא יודע אם זה אומר הרבה אבל הוא Usb בצבע זהב , אלה אוזניות עם מקרופון גם בתוכן .

בכל מקרה אני מחר היה יותר חכם תודה על התשובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים