עבור לתוכן

קניית טאבלט,עצות?

Featured Replies

פורסם

מחפש לקנות טאבלט.מה אני צריך לדעת?

מה טווח המחירים?

יש חשיבות למעבד?

למאיץ גרפי?

לזכרון?-יש חברות כמו לPC?

איפה אני מוצא מדריכים לקנייה?כי כאן (No offence) אין ממש הדרכה.

פורסם

מה השימושים של הטאבלט?

טווח המחירים הוא בין 300 (לטאבלט סיני זול) ויכול להגיע גם ל5000 תלוי בחברה, בגודל מסך ובזיכרון.

יש חשיבות למעבד אבל תלוי בשימוש שלך, עם זה בשביל משחקים כבדים וכו' אתה תצטרך מעבד חזק כמו S800, עם לא והשימושים הם דפדפן, אימיילים ומשחקים קלילים פה ושם S4 pro יעשה דיי ויותר.

יש חברות לזיכרון אבל זה לא אמור לשנות לך יותר מידי

פורסם
  • מחבר

תודה של התגובה!:)

בגדול,מה שאני מחפש זה נגן סרטים נייד,ולא בהכרך טאבלט.לעבודה אני נוסע בערך שלוש שעות ברכבת(אני גר בבש ועובד בתל-אביב,הלוך חזור אני מתכוון.).היום אני לוקח את הלפטופ,אבל הוא כבד מידי ודי נמאס לי לסחוב 3 קילו כל יום..אז אני מחפש מכשיר שיאפשר לי לצפות בסדרות שהורדתי במהלך השבוע.אז הטאבלט צריך להיות עם מסך לפחות 11 אינצ',המעבד לא צריך להיות חזק במיוחד.אינטרנט גם חשוב לי שיהיה,Wifi לYoutube וכד'.

יש חשיבות לסוג הזכרונות(כמו במחשב?,או שזה בכלל לא קשור).

צריך שיהיה הרבה מקום בדיסק של הטאבלט.64gb זה הכי גדול שיש??

הטאבלטים מסוגלים להריץ HD?

כמה זמן מחזיקה הסוללה שלהם?

פורסם

יש טאבלטים עם דיסק קשיח ויש טאבלטים עם כרטיס זיכרון פנימי, כרטיסי זיכרון פנימי יותר פופולריים כי הם מהירים יותר.

אתה יכול לקנות טאבלט עם 64GB מובנה שיש לו אפשרות לכרטיס זיכרון כמו למשל ה asus transformer infinity, יש מוצר חדש( נראה לי בערך שנה בשוק).

זה דיסק און קי שיש לו חיבור Micro USB, בנוסף יש לך גם אפשרות לחבר דיסק קשיח חיצוני עם כבל OTG.

לגבי המסך, יש מעט טאבלטים עם מסך של 11 ומעלה והמחיר שלהם יקר, לדעתי תקנה 10.1 זה גודל מספק.

טאבלטים לרוב שוקלים באזור החצי קילו אז תיהיה ירידה משמעותית במשקל.

Wifi יש בכולם, אבל אתה צריך לבדוק עם אתה רוצה 3G/4G עם אתה רוצה אינטרנט זמין במקומות שאין לך wifi, סביר להניח שאתה יכול לעשות נקודה חמה בטלפון ולחסוך את הכסף על זה.

כמה כסף אתה רוצה להשקיע בזה? יש טאבלטים בטווח מחירים של ביו 500 ל4000 ויש אפילו זולים יותר עם כי אני לא חושב שהם יתאימו לך.

לדעתי טאבלט כמו הנקסוס 10 יעשה עבודה טובה, יש גם לאסוס טאבלטים טובים ובפחות מ2000 ש"ח אתה יכול לקבל טאבלט עם ביצועים טובים, מסך טוב וזמן סוללה טוב.

הסוללה שלהם לרוב היא לא רעה בסביבות ה 7-10 שעות מ100 עד ל0 כמובן תלוי במכשיר. במקרה שאתה לא מסתפק אתה יכול לרכוש סוללה חיצונית בכל מיני נפחים ומחירים שתטעין לך את הטאבלט כשאין לך גישה לשקע.

רוב הטאבלטים החדשים מריצים סרטי FHD עם תרגום והכל בצורה טובה וחלקה, הדור החדש של הטאבלטים כנראה יבוא עם מסכים של 4K או 2K ובאיכות תשתפר.

פורסם

^ טאבלט עם HDD? על זה עוד לא שמעתי...

פורסם

יש כמה דגמים זה פחות מקובל, רובם ישנים למרות שראיתי ש seagate הוציאו לו מזמן דיסק קשיח שמיועד לזה.

עם אתה רוצה דגם אז יש לך את ה Archos 70 internet tablet וכמובן שיש עוד.

פורסם
  • מחבר

דבר שני, טאבלט מסוגל להריץ Visual Studio או כל קומפיילר אחר?

נערך על-ידי JohnnyBravo

פורסם
  • מחבר

אז הטאבלט שאני צריך לחפש הוא אחד שעובד עם Windows ולא אחד שעובד עם אנדרואיד?

פורסם

בבירור אם אתה רוצה Visual Studio אתה חייב windows (לא RT!), זו לא שאלה אפילו.

פורסם

לא, רק טאבלטים שמבוססים על חלונות.

פורסם
  • מחבר

טוב אחרי שבוע וחצי של שיטוט באינטרנט(והליכה לאיבוד בתוך שלל המוצרים).אני חוזר לכאן,ועל הדרך גם משנה את הפוסט הראשון למשהו יותר תכליתי.

אז ככה-מודעת 'דרושים':

דרוש טאבלט שיכול להריץ סרטים ומדיה באיכות HD.

מריץ סביבית חלונות לכתיבת תוכנה.

10' מסך

חוזק מעבד לא ידוע.

מחיר -2500שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים