פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים כמו שאתם בטח יודעם אז בלילה משאירים את המחשב דלוק בשביל ההורדות מהאינטרנט.כאן נוצרת הבעיה (לי אישית זה לא מפריעה פשוט אמא שלי משתגעת מהרעש) אני מחפש פתרון יעיל וזול כדי להשתיק את המאווררים,לא יודע, איזה שני כפתורים שאחד שולט על כל ארבעת המאווררים הגדולים והכפתור השני על המאורר של המעבד והכרטיס מסך.שבלילה אני יוכל לכבות אותו ויהי - ש - ק - ט !מבקש את עזרתכם ודעתכם "יאסר".נ"ב יש לי שאלה: אם אני מכבה את כל המאווררים כולם בלי יוצא מן הכלל חוץ משל הלוח, והמחשב עובד רק על הורדות מהאינטרנט יש מצב לסכנת אחד או כמה מהחלקים במחשב?
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר יש לי 2 מקדימה ישנים, אחד בצד לפני 2-3 חודשים ואחד מאחורה 2 חודשים.עזוב לשמן אותם אני לי כוח לבלאגן הזה, אני חשבתי על איזה כבל או כפתור פשוט שיכבה אותם בטרם אני הולך לישון.אם יש לך איזה רעיון אני פתוח (עוד מעט אני נוסע לזיגזג אז אם אתה חושב שיש להם משהו פשוט בשבילי אז אני אודה לך מאד)
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים תפעיל אותם על 7 וולט בלילההם עדיין ידחפו קצת אוויר ובקושי ישמעו אותםתחבר את ה+ שלהם ל 12 וולט (הכבל הצהוב מהספק)תחבר את ה- שלהם ל 5 וולט (הכבל האדום מהספק)12-5=7 זה קל וזה אפקטיביאתה גם יכול הוציא כסף על פאנבאסואז תוכל לשלוט על המהירויות של המאווררים שלך(המחירים מתחילים מ-100 שקל ומעלה)
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר אין לי מושג איך לעשות את זה .נראה לי שהשניים מקדימה הם רגילים והאחורים והצדדי יוצא מהם נקבה 3 פינים אבל יש לי מתאמים בשבילם.אני לא רוצה פאן באס, ולא רוצה לשלוט על מהירותם - כשאני במחשב אני רוצה שהם יפעלו על פול מהירות ושאני לא במחשב שהוא מוריד מהאינטרנט אז שיהיו כבויים לגמרי חוץ מהמעבד והכרטיס מסך.
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר איך? ראיתי משהו כזה בזיגזג - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=858אבל השאלה כמה מאוררים אני יכול לחבר אליו?
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים נשמע לי טפשי.מה הקטע? לכבות אותם לגמרי? מה ההבדל בין בלילה לבין סתם ביום שאתה לא עושה הרבה (נגיד רב מוריד משהו?) למה ביום המחשב צריך איוררור, ופתאום לילה אז אין לו שום צורך במחשבים? לדעתי זה סתם סיכון.תשאיר אותם על 7V ככה לא יהיה סכנה וגם יהיה שקט.מה שאתה הראת לע מכבה או מדליק הוא משנה מהירות, ונראה לי שהכי נמוך שהוא יכול להגיע זה 7V, נדמה לי.לגבי אם זה יכול לשלוט בכולם, אני חושב שאתה יכול לעשות שהוא ישלוט בכולם, פשוט ע"י כמה שינויים וחיבורים, אבל זה לא אמור להיות מיועד לכמה מאוררים. מה הבעיה בלקנות פאןבאס? זה עולה 120 שקל ופותר לך את כל הבעיות בלי סיבוכים מיותרים.
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים זה הבעיה אפשר אחד. תקנה מתגים של on off לפי מספר המאוררים תחבר אחד לכל מאוורר וזהו
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים מחבר אין לי כסף עכשיו אני קונה ההרדיסק.כי ביום אני משתמש איתו ומשחק איתו אז הוא צריך קירור ובלילה הוא עומד ופשוט רק האימיול עובד ואני ישן והמאווררים סתם פועלים כי המחשב במצב כזה מספיק לו רק המאוורר של המעבד ושל הכרטיס מסך, אני טועה?איפה אני קונה מתגים של און ושניצל, זה יקר?
פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים זה ממש לא יקר.אתה קונה את זה בכל חנות חשמל שכונתית.לא ברור לי איך הוא מתכוון שתחבר את זה? אולי פשוט ישירות למעגל החשמלי? אבל לא נראה לי שהלוח אם ישמח שינתקו ממנו דברים בעת ההפעלה.אם תיקח מאורר באמצע העבודה ותנתק אותו, הלוח אם יתנגד? כי זה פחות או יותר אותו דבר.אם התכוונת למשהו אחר בכלל אז לא משנה.ובכלל הראת משהו שעולה 70 שקל, תוסיף עוד 50 ויש לך מספיק, מה העניין?ובכלל תסתכל יש המון מדריכים בפורום לבניית פאןבאס.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים אבל המאוררים לא מחוברים ללוח הם מחוברים לספק כח ככה שאין שום בעיה לנתק ולהדליק אותם
פורסם 2004 במרץ 121 שנים בלילה שאין פעילויות אקטיביות רק תוכנה אחת או שתיים ששוחבת בשקט ועושה את שלהאפשר בקלות לשים על 7V אבל אני לא בטוח עד כמה תשמע הבדלים בעוצמת הרעשאם המחשב שלך לא מתחמם כל כך בכלליות אפשר להעביר אותם גם ל 5Vאבל בשביל זה כדאי שתגיד לנו את סביבות הטמפרטורות מנוחה שלך במצב רגיל (שכולם פעילים במצב סטנדרטי)הייתי מציע לך לבנות פאנל שליטה למאוררים ע"י מעגל קטן, אבל לפי זה שאתה לא רוצה לשמן את המאוררים הבנתי שלא בא לך לעבוד יותר מידי..עריכה: ובקשר לשניצל בסופר ***** יש מבצע סוף הדרך.. קונים 2 השלישי מתנה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.