עבור לתוכן

נייד בתקציב של בערך 5K באילת או ארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאור פוסט קודם, הבנתי כי למרות שהקנייה המדוברת הינה במאי, כדי להבין את הפרשי המחירים בהם אני חי , כדאי לרשום כבר עכשיו הפוסט.

(ואולי אשחזר את הפוסט שוב כדי לקבל המלצה מעודכנת במאי, הפעם עם ידיעה אם בארץ או בארהב)

* מסך מאט בגודל של נייד סטנדרטי 15.6 אינץ'

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: בנייד הנוכחי שלי (לנובו t60) יש tracpoint אדום שמאוד נוח לי להשתמש בו בנוסך ללוח המגע. אם אפשרי ששתי האופציות יישארו, אחלה. לא קריטי אבל. כמו כן, מצלמה כמו שיש ברוב הלפטופים החדשים היום אז ליתר ביטחון מציין.

בקשר לWIFI הבנתי שייצא תקן חדש. אשמח שתהיה תמיכה לתקן זה גם.

* משקל רצוי : לא משנה ממש כל עוד נוח לסחוב אותו בתוך תיק (בכל זאת נייד ולא נייח)

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות במאמץ זה יכול מצוין.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות VGA,HDMI

* Bluetooth - כן

* גודל מינימלי של דיסק קשיח – 500 ג'יגה לפחות. לפי מה שקראתי לשלב SSD זה נשמע אחלה. מאוד חשוב שלא ייתקע.

* כונן אופטי? לא חובה. (הבנתי שניתן להתקין וינדוס גם ע"י usb. לא יודע עדיין איך אבל בטח אפשר למצוא)

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ?במידה ונקנה בחו"ל אז כן. אחריות ל3 שנים לפחות.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

מטרת המחשב היא הרצת סימולציות כבדות בMatlab העדכני ביותר. אולי גם תוכנות אחרות. כמובן גם כל שאר המסמכיאדה וכתיבת מאמרים.

כמו כן, על המחשב להיות מסוגל להריץ את המשחקים העדכניים ביותר.

אני חושב שכשאני בבית אחבר מסך גדול ללפטופ עם מקלדת נורמלי ועכבר ואעבוד כך (כמו כן, כשרואים סרטים) אזי צריך שתהיה אופציה לכלל החיבורים הנ"ל ושיישאר עוד למקרה שארצה לחבר עוד אלמנטים נוספים.

המחשב רוב הזמן יהיה מחובר לשקע החשמלי. רק לפעמים בלימודים בספרייה או רכבת שאין שקע זמין בסביבה יש צורך בעבודה עם הסוללה ולכן ה-3 שעות.

כמו כן, בבקשה שתהיה מערכת קירור טובה ושקטה :)

יש לי אופציה לקנות באילת במאי או לחילופין בארה"ב ע"י משפחה גם במאי.

אבקש לקבל את האופציות גם בארה"ב וגם באילת.... יכול להיות שההפרש לא משמעותי ואז אין צורך באחריות בינלאומית.

פורסם

לפני שאת מתחילה את החיפוש של המחשב, אני חושב שכדאי עבורך ללכת לחנות כמו אופיס דיפו או באג עם תצוגת דגמים

ולבדוק איזה גודל מסך מספיק נוח עבורך, ומה נחשב משקל מספיק "נוח"

ההגדרות שנתת לגודל מסך נוח ומשקל רצוי לא זהות אצל כל אדם, לדוגמה - להרבה אנשים יש העדפה למחשבים

של 15 אינצ' ששוקלים כ-2.5 ק"ג בד"כ עקב המסך הגדול יחסית. לי אישית יש העדפה ברורה למחשבים קלים ואני לא רואה

הבדל בעבודה בין מסך 15 ל-13 אינצ' (ולכן אין בשבילי יתרון למסך גדול יותר)

אחרי שתביני מה הבחירה הנכונה עבורך בנושאים האלה, תעברי להסתכל על מפרט

פורסם
  • מחבר

בקשר למסך, כמה שיותר. 15.6 שהוא סטנדרטי יחסית לפי מה שראיתי, אחלה.

משקל לא שיקול בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים