עבור לתוכן

ספק חדש - זה יספיק?

Featured Replies

פורסם

גם דגמי הבסיס של FSP הם ספקים איכותיים בהחלט

פורסם

אקח אחריות על מה?

קיבלת תשובה מבינארי שמכיר את הספקים הללו מבפנים.

עכשיו אם תואיל בטובך לא להספים כל דיון שבו מוזכר ספק FSP אני אודה לך, תודה מראש.

פורסם
גם דגמי הבסיס של FSP הם ספקים איכותיים בהחלט

למרות זאת השרשור נפתח.. וגם חודש שעבר היה שרשור דומה.

חלק מהמלצה על ספק גם צריכה להתאים למדינה, אם ידוע שדגם שנרכש בחנות X בפועל חסר אחריות, הוא לא כדאי

אקח אחריות על מה?

על זה ששרפת למישהו 200ש"ח.. הוא הקשיב להמלצה שלך ועכשיו כשהוא חוזר, אתה אפילו לא מבקש סליחה ופשוט ממליץ לו שוב בבטחון על אותו דגם זבלי שהתפוצץ

פורסם

אם אתה חושב שאתה מדבר עם אנשים מטומטמים, כדאי שתתעורר על עצמך מר טרול סיסוניק X, עד עכשיו היתה לי הרבה סבלנות אליך, פה ובשאר הדיונים

בהם כיכבת. הדיון האחרון בו הגיב פותח הדיון לפני הדיון הזה הוא:

http://hwzone.co.il/community/threads/523838-IO-device-error-דיסק-4-טרה-של-סיגייט?p=4698993#post4698993

אני לא המלצתי לו על ספק ואל תאשים אותי ששרפתי לו אחד, כמו שכבר נאמר לך:

quote_icon1.png גם דגמי הבסיס של FSP הם ספקים איכותיים בהחלט quote_icon2.png

פורסם

אם אתה רוצה ספק איכותי קנה seasonic x, לא צריך OC וGTX 690 בשביל להיות ראוי לספק ברמה, לא מרעיש שמחזיק 10 שנים

זה הX הכי זול שמצאתי בtms:

http://www.tms.co.il/product/11542

להמליץ למישהו על ספק שעולה יותר מכל המחשב שלו נראה לך הגיוני?

פורסם
  • מחבר

עזבו אתכם מהריב שניהיה פה.

בוא נחזור לנושא, הסתככלתי על הלוח וכל הראשים נראים סבבה.

אני הולך עם ההחלפה של הספק או שיש עוד דברים שאני יכול לבדוק (אין לי מאיפה להביא ספק אחר לבדיקה)

פורסם

אני לא המלצתי לו על ספק ואל תאשים אותי ששרפתי לו אחד, כמו שכבר נאמר לך:

quote_icon1.png גם דגמי הבסיס של FSP הם ספקים איכותיים בהחלט quote_icon2.png

והרבי בבית כנסת אמר שיש אלוהים. היותך לא-חשמלטור שניזון מguru למיניהם לא תורם לאווירה החפיפניקית שיצרת בפורום. אנשים מדווחים פה לפחות פעם בחודש שנשרף ספק, ואתה בלי בושה ממליץ שוב על אותו דבר.

טרול

"כל הפוסל במומו"

גם מפגינים נגד האולימפיאדה הם טרולים מבחינת פוטין, עריצים לא מכירים בטעויות ובטח שלא אתה.

פורסם

FSP הם ספקים איכותיים ודגמי הבסיס לא רעים בכלל ובהחלט הייתי ממליץ עליהם (יש לי נסיון מעולה איתם). סיסוניק נחשבים לאיכותיים יותר שכן אין להם ספקי בסיס שכאלו - תראה את הספקים הזוועתיים שהוציאה קורסאייר (VS) ואנרמקס (טומהוק או NAXN) שכוללים קבלים מסריחים ומייצבי מתח שלא ממש עושים את העבודה שלהם.

FSP היא שחקנית הרבה יותר ותיקה בארץ מאשר סיסוניק והספקים שלה נמצאים בלא מעט מחשבים (על אחת כמה וכמה כאשר חברות מחשבים שמים את הספקים הנ"ל כאופציית שדרוג שהרבה אנשים הולכים עליה), לכן אין ספק שיפתחו יותר ת'רדים על הספקים שלה, בדיוק כמו שעד לא מזמן פתחו הרבה ת'רדים על ספקי HEC. במידה ומדובר כאן על הפרש כספי של כמה שקלים (או אפילו כמה עשרות), בהחלט אפשר לקחת ספק סיסוניק איכותי עם תקן 80+. אבל, אין סיבה לשלם פי 2 ואף יותר - מתח לא תקין בבית יכול לשרוף לך גם את הספקים היקרים ביותר, וזה כבר קרה מספר פעמים פה בשנים האחרונות.

פורסם

לפניי שאתה קונה ספק, פתח ת הספק הזה ותראה אם ניתן לראות בתוכו משהוא

אתה יכול להוציא את החוטים שהולכים לתוך המחשב מהפלסטיק שמחזיק אותם ביציאה מהקופסה כדיי לראות גם את הקבלים שנמצאים מתחתיהם (אלה בדרך כלל אלה שעושים את הבעיות). אל תיגע בדברים אחרים במעגל - יכול להיות שם מתח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים