עבור לתוכן

שגיאה בעת העלאה של אתרים באינטרנט

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

יש לי מחשב נייד מסוג lenovo twist 230u.

מרגע שהפעלתי אותו יש לי בעיות התחברות לאתרים באינטרנט.

לעיתים תכופות בעת שאני מכניס כתובת של אתר לדוגמה www.walla.co.il ולוחץ על enter

אני מקבל הודעת שגיאה שלא ניתן להתחבר ל-serever ורק אחרי שאני לוחץ מספר פעמים על refresh או לוחץ try again האתר שאני רוצה להכנס אליו עולה. ישנם פעמים שאין בעיות בכלל ולעיתים אני מוצא את עצמי לוחץ על try again עשר פעמים עד שאני מצליח להתחר לאתר.

הנ"ל קורא גם כשאני מחובר עם כבל לאינטרנט וגם במקרים בהם אני משתמש בחיבור אלחוטי wifi.

אשמח לקבל עזרה איך להתגבר על התקלה.

תודה מראש לכולם.

וסוף שבוע נעים.

פורסם

זה לא נשמע כמו בעיית חומרה.

ניסית לבדוק מה מתרחש בפועל כאשר אתה שולח את הבקשה עם packet sniffer או כלי עזר דומה?

פורסם

מעניין, יש לי בעיה דומה, באיזה ספק ותשתית אתה?

שללתי בעיית חומרה, קורה לי בשני מחשבים, האחד נייח שמחובר חוטית והשני נייד מחובר באל חוטי.

מעניין שבהורדות או משחקי רשת לא שמתי לב למשהו חריג.

יבגני אשמח להסבר מה התוכנה/בדיקה הזו עושה.

פורסם

שמעתי שיש באינטרנט מלא מידע על כל מיני דברים.

Wireshark זה sniffer (בעברית: רחרחן) מאד מאד פופולרי שעובד בסביבת חלונות ולינוקס. Wireshark נקרא רחרחן כיוון שהוא יכול להראות לנו כל פקטה ופקטה של מידע שעוברת במחשב. בין אם מדובר בפקטת מידע של TCP/IP שעוברת בין אתר לדפדפן ובין אם מדובר במידע אחר. רוב המשתמשיםב-Wireshark הם אנשי IT המשתמשים ב-Wireshark על מנת לנתח את התעבורה ברשת שלהם או מתכנתים שיוצרים תוכנות וצריכים לראות אם הם משדרות/קולטות תנועה.

Wireshark נחשבת מצד אחד תוכנה פשוטה, בזכות הממשק הגרפי היעיל שלה. אך מהצד השני נחשבת למורכבת לשימוש בשל אינספור האפשרויות שלה.

http://www.internet-israel.com/internet/%D7%A4%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98/%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%9C%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9D/%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-wireshark-%D7%9C%D7%91%D7%93%D7%99%D7%A7%D7%AA-%D7%AA%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%94/

פורסם
  • מחבר

יש לי תשתית של בזק ואני מחובר באמצעות ספק בזק בינלאומי.

כיצד אני יכול להעזר Wireshark בכדי לאתר את התקלה הזו?

תודה מראש,

ניר

פורסם

גם אני בבזק ובזק בינלאומי, מעניין.

פורסם

אחוז מאוד גדול של הציבור בישראל הוא בבזק ובזק בינלאומי, זה לא באמת אומר שום דבר..

פורסם

אני לא מבין את השאלה...

התוכנה היא כלי של packet sniffing. תראה מה היא מקליטה במצבים שבהם יש בעיות בתפקוד של הרשת.

פורסם

הבעיה היא שאתה כנראה לא מבין שיש גם משתמשים בפורום הזה שהדברים שאתה כותב כמו packet sniffing הם סינית בשבילם, ואתה לא טורח באמת להסביר את עצמך בצורה כזאת שתהיה ברורה גם למי שלא נמצא מראש באותה רמת הידע שאתה נמצא בה.

כנראה שאם הוא שאל את השאלה בצורה שהוא שאל, ולא ציין שום דבר מעבר אפילו ברמת "עשיתי פינג לכתובת והתוצאה היתה..", אז סביר להניח שהוא לא באמת מבין על מה אתה מדבר - והתשובה שנתת לו כנראה רק עשתה לו יותר בלאגן בראש מאשר באמת עזרה...

פורסם

מי החליט שהוא לא יכול ללמוד להבין את המידע שם? הפורום קיים בשביל מקור לימוד ולא רק עזרה.

פורסם

פורום תמיכה טכנית מיועד לאנשים עם בעיות טכניות במחשב שמבקשים עזרה בפיתרון שלהן - לא לאנשים שמחפשים ללמוד דברים חדשים.

פורסם
  • מחבר

באמת לא הבנתי מה לעשות בכדי לאתר את התקלה :(

פורסם
  • מחבר

העזרה משהו??

- - - תגובה אוחדה: - - -

העזרה מישהו??

פורסם

זה קורה לך בדפדפן אחר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים