פורסם 2004 בפברואר 2921 שנים היי, מצאתי מאורר+היטסינק של מעבוד פנטיום ישן, ועוד 2 סינקים שהיו בספק. תמונות: עכשיו יש לי כרטיס מסך geforce2 ישן שנפל לו ההיטסינק ואי אפשר לשחק איתו במשחקים כבדים כי ישר המחשב עושה ריסט כשהוא מגיע לטמפ' גבוהה, הכרטיס: עכשיו רציתי לחבר את החלקים החדשים לכרטיס בצורה כזאת: כשהמאורר על הליבה של הכרטיס איפה שהיה הסינק שנפל ועוד סינק אחד בחלק הזה של הכרטיס: השאלה אם זה בסדר ככה? זה אמור להיות בצורה כזאת? אם כן איך אני עושה את זה? הבנתי שעושים עם משחה טרמית אבל לא כל כך הבנתי איך. בכל מקרה אני צריך לדעת איך הרעיון, תגובות בבקשה.
פורסם 2004 במרץ 121 שנים תעשה לי טובה ותסדר את התמונות שלך כמו שצריך בלינק URL שנמצא בסרגל הכלים שרושמים הודעהרי אף אחד לא יוריד את התמונות שלך ויעשה קופי שנה בשביל לראות מה עשית
פורסם 2004 במרץ 121 שנים זה לא כל כך קשה להשתמש בכפתור ה- וליצור כתובת כמו שצריך חוץ מזה שזה רעיון רע להעלות לוואלה ולתת לינק ישיר כי עוד יומיים בערך הלינק הזה כבר לא יפעל http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/a/t/m/a/n/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200402292306334903/200402292308345845/Pics.zip
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.