עבור לתוכן

נעילת הדיון בנושא כרטיס המסך 7990 שנרכש בחנות..

היה צריך לנעול את הדיון? 3 הצבעות

1. 1. היה צריך לנעול את הדיון?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני אישית לא מסכים עם נעילת הדיון.

"אני נועל את הדיון מכמה סיבות.

1. מספר גולשים החליטו על דעת עצמם שהחנות מרמה את הלקוח ללא הוכחות.

פרסום של דברים כאלו על הפורום נוגדים את חוקי הפורום, ולא יהיה להם מקום.

אם למשהו יש הוכחות לאחת ה"טענות" שעלו כאן, הוא מוזמן לפנות אלי בהודעה פרטית.

היו כמה הודעות שהעלו השערות וטענות לגבי אופי הפעולה של החנות. חלק אכן עשויות להיחשב בגדר "החנות מרמה" וחלק לא. כשאתה טוען שמדובר ללא הוכחות - הרי שהדברים שמתרחשים בפועל (עליהם דובר בדיון)הינם ההוכחה לכך שיתכן ומשהו שאיננו כשורה קורה. דעתי האישית היא כי חובת ההוכחה היא על החנות ולא על הלקוח במקרה זה. והייתי שמח לשמוע את נציגי החנות מסבירים מה קרה. כי נכון להיום - אין לי שום הוכחה (ואני מאד מאד רוצה אחת כזאת) שתסתור את האפשרויות שהוצגו בדיון.

אינני מבין מדוע לקרוא לחנות מסוימת "משתינים" על הלקוחות בדיון אחר (רמז BUG).. לא גורר סגירת דיון ואילו הצגת טיעונים קשים מאד על התנהלות של חנות היא בגדר עברה על חוקי הפורום.

2. הלקוח קיבל את מלוא האפשרויות העומדות לפניו, במידה והוא יחליט - הוא מוזמן לעדכן איך הסיפור נגמר

(שוב, פניה אלי או לאחד המנהלים האחרים בהודעה פרטית בבקשה לפתוח את הדיון)

מדוע עליו לפנות בהודעה פרטית? האם עליו לעבור דרך מסננת?

3. נראה לי ש-22 עמודים של חפירות לא מועילות זה מספיק.

(אם למישהו פה עוד בא להתווכח או לחפור לאנשים, יש פורומים אחרים באינטרנט שנועדו לזה)

אין ספק שהדיון ארוך ולוקח לכל מיני כיוונים, אך הוא נשאר מעניין לטעמי ואני אישית הייתי כולי בהמתנה לתגובתו של נציג החנות.

כעת משננעל הדיון, והורית על כך שהמשך דיון בו יעבור אך ורק דרך הודעות פרטיות למנהלי הפורום, אני כבר לא כל כך משוכנע שאכן אוכל להבין מה קרה שם ואמשיך להסתובב עם תהיות (שהם לא כל כך חיוביות לחנות לטעמי בשלב הזה).

כל דיון ענייני אחר (לדוגמה מפרט אלטרנטיבי או השוואת ביצועי כרטיסי מסך) יתנהלו בפורומים המתאימים וללא סטייה לנושאים לא קשורים."

פורסם

ואחרי זה לא מבינים למה מאשימים את האתר באהדה לחנות :)

האמת TMS חרו לי עוד ממזמן עם כמה סיפורים קטנים שממש לא מצאו חן בעיני

הסיפור עם המארז היה ממש כתם שחור מבחינתי (בעיקר הזלזול, לא הויכוח עצמו)

אבל אז מצד שני, קיריל החל לבוא לקראת הקהילה והיה הראשון להסכים לתת הנחות בקניות קבוצתיות

ולמרות שלא קניתי כלום משם (כאמור, לא בוטח בהם) התחלתי לחשוב שאולי אינני צודק בחוסר המוכנות שלי לקנות מהם.

הדיון האחרון מראה שצדקתי לאורך כל הדרך.

אני חושב שפותח הדיון ההוא, במידהו יסכים ללכת למשפט, יזכה בתביעה ואף יקבל פיצוי אשר לא רק יכסה את עלות המשפט אלא גם יניב קצת אקסטרות.

אם אין לו כח, שיסכים לביטול *כל* העסקה וילך לקנות מחשב בחנות אחרת (משום מה יש לי הרגשה ששווי המערכת שלו שווה ערך למחיר של שניים שלושה מחשבי גיימינג נורמטיביים)

פורסם

אין כאן שמץ של קשר ל"אהדה" לחנות כזו או אחרת. הדיון כבר איבד כל קשר למטרתו המקורית והפך למקום שבו משתמשים בנו תילי תילים של השערות לא מבוססות ולא רלוונטיות. אני הייתי נועל את הדיון הזה עוד קודם.

פורסם
אין כאן שמץ של קשר ל"אהדה" לחנות כזו או אחרת. הדיון כבר איבד כל קשר למטרתו המקורית והפך למקום שבו משתמשים בנו תילי תילים של השערות לא מבוססות ולא רלוונטיות. אני הייתי נועל את הדיון הזה עוד קודם.

החנות יכלה לשים סוף להשערות אם הייתה משיבה על השאלות שהצגתי (לדוגמא)

כמו:

1. בכמה נמכר ה-7990 ללא הנחה, כלומר - מה היה מחירו המלא בחנות?

2. אם הוא לא נמכר במחיר מלא, מדוע?

3. האם החנות ידעה שהמוצר אוזל/אזל אצל היבואן?

4. האם היא טרחה ליידע את הלקוח שמדובר במוצר שאזל או קרוב לאזול מהמלאי?

5. אם כבר בהנחה, מדוע הכרטיס נמכר בהנחה של קרוב ל-50% משווי השוק שלו באותה עת?

6. האם החנות בדקה את תקינות הכרטיס בטרם מכירתו ללקוח?

אף אחת מהשאלות החשובות האלה לא זכתה למענה,

ולכן כמות ה-"ספקולציות" הייתה רבה, ובצדק

אגב, מה בעצם הייתה "מטרתו" המקורית של הדיון - אם לא לדון בנושא המחלוקת בין הלקוח ובין החנות, או לעסוק בהתנהלותו של הלקוח והתנהלותה של החנות במסגרת זו?

פורסם

הם לא חייבים לך או לכל אדם אחר כלום פרט לאותו אדם פרטי איתו יש להם דין ודברים.

כשיהיו עדכונים בנושא תקבלו אותם במידה והם יהיו מעוניינים לפרסם אותם.

ובנוגע לחובת ההוכחה שעלתה פה - אם יש לך טענה נגד מישהו, חובת ההוכחה היא עליך.

• חובת ההוכחה או חובת הבאת הראיות, היא הנטל המשני, העוסק בחובת צד במשפט להוכיח את תוכן טענתו באמצעות ראיות קבילות מהימנות ומספיקות;

אדון קלייהאם - אם יש לך "ספקולציות" על הסיבות מאחורי הדברים, תפתח בלוג קונספירציות.

הדיון המקורי ישאר ענייני בלבד ללא דעות מעכשיו (כאילו 22 עמודי דעות לא הספיקו) ויתן במה רק לנוגעים המקוריים בדבר להגיב.

גם אם זה לא נראה למספר גולשים פה, ככה זה ישאר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים