עבור לתוכן

יציאות ה- USB במחשב הנייד לא עובדות

Featured Replies

פורסם

כשאני מחבר כל דבר ל- USB, הוא לא עובד.

הבעיה התחילה לפני יום וחצי בערך.

ניסיתי לחבר: עכבר אלחוטי, עכבר חוטי, Disk on key, והארד דיסק נייד של WD. אף אחד מהם לא עובד

כשאני מחבר את התקן, המחשב עושה את הקול הזה של חיבורהתקן USB חדש, ואחרי כמה שניות מופיע לי הבלון הזה ליד השעון וכתוב בו שהדרייבר לא נמצא וההתקן לא יכול לעבוד (מצורפת תמונה של ההודעה וגם של ה- device manager)

כשאני מחבר עכבר אז החיישן האופטי עובד, כלומר עובר מתח דרך ה- USB.

ניסיתי לעדכן את הווינדוס

ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את חיבורי ה- USB דרך ה- Bios

ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים דרך ה- Device Manager- כשאני בוחר בעידכון דרייבר או ב- Scan for hardware changes אני מקבל את אותה השגיאה שיש בעיה עם הדרייבר.

כמובן שניסיתי את כל שקעי ה- USB

חשבתי על לפרמט אבל! הווינדוס שלי נמצא במחשב והדרך היחידה לפרמט זה להעתיק את הווינדוס ל- disk on key ואז לעשות boot from usb. אבל אני לא יכול מן הסתם...

מה אפשר לעשות?

מה אפשר לעשות???

פורסם

לא יודע מה עושה את זה, למרות שהייתי מהמר על וירוס. אבל למה אתה לא יכול לפרמט בלי דיסק און קי. תעשה F8 בעליית המחשב.

פורסם
  • מחבר
לא יודע מה עושה את זה, למרות שהייתי מהמר על וירוס. אבל למה אתה לא יכול לפרמט בלי דיסק און קי. תעשה F8 בעליית המחשב.

ומאיפה יגיע הווינדוס? אין לי CD

פורסם

לא יודע איזה מחשב זה אבל ממליץ להתקין את הדרייבר של הציפסט שכנראה תמצא באתר של יצרן המחשב.

פורסם

אף חיבור USB לא עובד?

תנסה גם את אלה שבאים מהצ'יפסט של הלוח וגם אלה שבאים מצ'יפ נוסף.

תנסה גם לשים DOK עם משהו שאפשר לעשות ממנו BOOT (לא ממש משנה מה) ואז לעשות ריסטרט למחשב ולראות אם ברשימת ה BOOT MENU בתהליך ה POST הוא מזהה את הUSB ונותן להעלות ממנו

נערך על-ידי jackhammer

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים