פורסם 2014 בפברואר 411 שנים שלום,יש לי הגה G25 שאני משחק בו כבר הרבה זמן. לאחרונה, ורק במשחק מסויים TDU2, הבחנתי בלאגים במשחק רק כאשר אני מסובב את ההגה.התחלתי לבדוק את העניין והגעתי למסקנה שמספיק מכה קלה על המארז והמשחק רועד לשנייה.באף משחק אחר זה לא קורה.אף פעם לא קרה לי, המחשב ישן יחסית, אך בכל זאת.זה נראה כמו בעיית חומרה נכון? כרטיס מסך או מעבד?תודה רבה לעונים.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים בניידים יש טכנולוגיה שמזהה רעידות ומקפיאה את הקריאה מהדיסק. במקרה שלך אולי המכה מזיזה מאוור לשניה מהציר שלו - מה שגורם לו להאט ולחמם את הרכיב שהוא מקרר....
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים אף רכיב לא יתחמם בגלל שניה של הפסקה בעבודה של המאוורריכול להיות כמה דברים אחרים, למשל : - הגה שיש בו מגע לא תקין והוא מתנתק מהמחשב כשהוא במצב שאתה מתאר - מגע לא תקין בתוך המחשב - כבל SATA וכו שנמצא במצב גבולי ומאבד מגע כשהמחשב קצת זז - ההגה משדר קלט נוסף כשהוא במצב קצה ויכול להיות שמשהוא במחשב (בתוכנה) מגיב לזה
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים לא הבנתי אם זה מחשב נייד או נייח?אם זה נייח אז למה שהמארז יקבל מכה כשאתה מסובב את ההגה? שמת אותו קרוב ממש?דבר שני. איזה הארד דיסק יש לך? אם זה מחשב ישן כמו שאתה אומר אז סביר להניח שזה דיסק מכאני.אז יכול להיות שהמכה שהמחשב מקבל טלטלת את ההארדי דיסק ומאיטה את ביצועי הקריאה שלו.
פורסם 2014 בפברואר 411 שנים יש פה דוגמא לאיך רעידה סופר קטנה פוגעת קשות בביצועים של דיסק קשיח אז כמובן שלדפוק על המחשב שלך יכול לגרום לבעיות הרבה יותר רציניות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.