עבור לתוכן

כרטיס מסך חדש לחבר

Featured Replies

פורסם

התקציב הוא 1100. יש לו מעבד I5 3470,

מה שעומד על הפרק זה GTX760 מול R9270X

איזה כרטיס עדיף לדעתכם?

פורסם
  • מחבר

אבל אז בטווח המחירים של 1400 כבר מגיעים לR9 280X שהוא להבנתי עדיף

- - - תגובה אוחדה: - - -

או לחלופין 7950 עם אפשרות OC מכובדת מאוד

פורסם

^יש לנו פה פאן בוי של NVIDIA?

באיזור 1100 שקלים יוכל להשיג 270X עם קירור מתקדם או GTX760 עם קירור מפוח מרעיש ופחות יעיל.

החומרה איכותית בשניהם, הדרייבר מעולה בשניהם(לא מדובר בקרוספייר), צריכת החשמל לא מענינת אף אחד.

פורסם
כלל לא פאן בוי, אבל העובדות מדברות בעד עצמן, באופן עקבי בכל המבחנים, ה 760GTX עדיף באחוזים בודדים. מה יהיה בעתיד? אין לי מושג, אני מדבר עובדתית נכון לעכשיו, אז באמת שאין צורך בפופוליזם הזה, לא כאן.

אני הייתי משקיע אם כבר בגרסא 760GTX עם הקירור של GIGABYTE אשר בהחלט, חרישי. או בכרטיס מיד 2 770GTX שללא ספק, ב 1400 בערך? ייתן לו את הביצועים הטובים ביותר במחיר זה. אין על כך וויכוח. לייפות את המצב לטובת כרטיסים אחרים במחיר הזה, אפשר אבל למה? פופוליזם?

הרי כל המבחנים, הגרפים, הבדיקות והסקירות זמינות לכם באינטרנט... ככה שאפשר להפסיק עם השטויות ;)

אבל זה יותר כסף בשביל ה GTX760 בעל הקירור המדובר, אני לא חושב שהאחוזים הבודדים הללו מצדיקים את ההשקעה. זה איזה 200-300 שקל יותר.

ואם כבר יד 2 אז שיקח GTX 680 שיהיה כמעט כמו הGTX770 ויעלה פחות כי הוא כבר לא נמכר. ראיתי אותו בלוחות יד שניה נמכר ב900-1200 ש"ח, יש עכשיו אחד שמוכר ב1450 אבל זה יקר מדי.

עריכה: רגע, מה אני, מטומטם?

שיקח את זה:

http://www.tms.co.il/product/11396

מהר, לפני שיגמר. אותו כרטיס כמו הR9 270X. במחיר הזה אין בכלל מה להתלבט.

נערך על-ידי ChaosPower

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים